sommelier Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici ... Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Frumos proiect. Pai si la usa portbagajului nimik carbon? Sau e in curs de... S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici poate doar manerul... Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 (editat) Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici @sommelier Asta a fost luata de la @Alpina ? Sa o stapanesti sanatos. Poti spune ca ai unu dintre cele mai tari G-uri facute vreo data si mai ales unu in mintile lui. O poza cu un G decarosat ! Editat Martie 21, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Dap, ala e, dar acum nici el nu l-ar mai recunoaste :) Ii multumesc inca o data lui mihaic pentru sustinere. Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan30 Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Dap, ala e, dar acum nici el nu l-ar mai recunoaste :) Ii multumesc inca o data lui mihaic pentru sustinere. Jos palaria.A iesit o masina frumoasa, nu un monstru mecanic.Ai avut un sfatuitor bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Inca una................ zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici ...si inca........ zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 (editat) Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici In fabrica ! Si in arta... Editat Aprilie 23, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici rezultatul final dupa simulare...(multumesc colegului mihaic pentru ajutor) [ATTACH=CONFIG]101441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]101442[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]101443[/ATTACH] e masina ta? am si eu un 463 si ma gandeam sa-l vopsesc la fel cum se comporta negru mat? e greu de intretinut? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sommelier Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici masina are aplicata folie negru mat. este foarte greu sa o ti fara sa se vada praful si petele de la stropii de apa (de fapt chiar asta este farmecul la o masina 4x4), deci daca vrei sa arate impecabil "vopseaua", atunci folia negru mat nu este o solutie. Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tch Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici daca a mai fost postat, mii de scuze, dar nu ma pot opri din ras. mi se pare foarte bine facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresbazu Postat Aprilie 27, 2011 Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici asta este a mea a fost un 300gd aspirat cutie manuala. iar acum are un 300 td ,177cp,suspensie koni rally raid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici daca a mai fost postat, mii de scuze, dar nu ma pot opri din ras. mi se pare foarte bine facut. Uite inca una tare! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Mercedes G PUR EDITION zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Si inca............... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 (editat) Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici inca......................... Editat Mai 11, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexanderCBI Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 (editat) Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Pana si Papa avea una... P Editat Mai 24, 2011 de AlexanderCBI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici nush daca am reusit cum trebuie dar asta e jucaria dar si chinul meu de zi cu zi :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Frumos exemplar,eu zic ca ai reusit. E din Bad Tolz? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici da da încă e pe Germania ca la romania mă costa înscrisu cât sa imi mai iau una :)) mă gândeam la un moment dat sa mai tai din ea si sa o înscriu pe primărie ca utilaj forestier :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Incearca tot pe germania ca utilitara daca ai pe cineva acolo sau la bulgari pe numele tau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici din păcate nu mai trece de rar , nu mai corespunde cu normele lor de siguranță si nici in Austria ca am intreba romania e prea scumpa Slovacia si Polonia e cam o mie jumate înscrisu Bulgaria e ok durează prea mult si in ultimu timp in hd se cam ia militia de numere pe Bulgaria deocamdată mai am un navara deci g - ul. deși e o mașina minunata o sa rămână doar pt distracție si voie buna pe meleagurile românești frumoase si pline de frumuseti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici Pacat ca asemenea masini au niste taxe aberante de te fac sa cauti tot felul de variante de inmatriculare sau de plata a impozitului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici din păcate nu mai trece de rar Poate sa-ti fie recunoscuta ca utilitara de catre Finanzamt ,fara legatura cu TÜV-ul. Totul foarte legal. Adica platesti impozit de utilitara.:wink: Daca vrei, suna-ma si-ti dau detalii. Si eu stau in Bayern si am Y60 exact asa. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate