nan florin Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Noaptea trecuta am dus la Sighet un Logan lovit. Tipa care era cu masina a patit o chestie ciudata. In momentul in care i s-au deschis airbagurile in interiorul masinii s-a produs un fel de flama care i-a ars mana stanga fiind nevoita sa fie transportata la spital pentru ingrijiri medicale. In interior mirosea puternic a praf de pusca sau ceva asemanator. Ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Exista niste capse pirotehnice in centuri(pretensionare)...Exista posibilitatea ca acelea sa fie de vina... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Chiar airbagul este declansat de suflul unei mici explozii :) Poate au scapat mai mult explozibil in capsa de umflare a airbagului :) Nimic nu ma mira la logan :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Capsa pirotehnica decanseaza airbag-ul . Acelasi lucru l-a patit si un coleg de-al meu , in urma declansarii aibag-ului din volan s-a ales cu o arsura extraordinar de urata la mana stanga. Sunt vre-o doua luni de atunci si nici acum nu i-a trecut definitiv. Si ca amuzament , discutand la service despre aceasta problema , cei de acolo i-au dat replica , ceva de genul : Pai ce vina avem noi (ei , in calitate de dealer , de producator , eu stiu) ca dumneata ai stat cu mainile pe volan ? :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv sa zica merci ca i s-au deschis :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Cand dai 11 mii pe "chestia aia"(ca altfel nu o pot numi) , cred ca poti sa ai macar pretentia sa functioneze cam toate in mod corespunzator , nu ? Nu mori aruncat prin parbriz , da-ti ia piele de pe fund sau de nu stiu unde , sa-ti repare altele. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv au folosit capse pirotehnice mai ieftine....capsele pirotehnice care in momentul exploziei degaja gaze la o temperatura scazuta sunt mai scumpe :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Alea de sub volan sunt niste evacuari pentru surplusul de gaze dupa explozia capsei. Toate masinile cu airbag au asa ceva altfel iti zboara capul de pe umeri. La logan cretinii care au proiectat masina le-au pus aiurea si se ard oamenii pe maini. Eu am vazut o gramada de soferi de logan arsi pe maini in felul asta - deh asta imi este meseria, lucrez la spitalul de arsi. Sa va zic una legata de un asemenea incident. A venit un pacient in garda ars de airbag de logan - era singur in masina a derapat si a intrat in stalp. Afara de arsurile de pe maini nu avea nimic. L-am ingrijit si a plecat - dupa doua ore revine - ca trebuie eu sa raportez la politie accidentul. Am sunat la politie si l-am trimis pe cap de creta unde merita, nu e nici treaba nici datoria mea sa-i raportez idiotului, mai ales ca cel care a cauzat accidentul a venit la politie. La o sapt il vad pe pacient posomorat - il intreb ce are si ce credeti - imbecilul ala de politai i-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa - vatamatul fiind tot el. Am ramas blocat de atata prostie :uameni . Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Sa nu ne hazardam in afirmatii. Este vorba de un dispozitiv pirotehnic neexploziv- mai exact este un inflamator electric ( corespondentul unui chibrit - declansat electric) care aprinde un amestec pirotehnic generator de fum. Acest fum este generat foarte rapid si practic umfla pernele numite air baguri. Desigur generarea de fum poate fi insotita si de caldura in cazul unui amestec pirotehnic de aici probabil si arsurile de care ati pomenit. Sa nu cream panica printre cei care au de gand sa utilizeze airbagurile :bi , nu o sa le explodeze nimic in freza si nici nu o sa-i impuste nimic in masina proprie. V-am scris cele de mai sus in cunostinta de cauza - eu trebuie sa demontez intotdeauna airbagurile de la masinile pe care le explodez sau le dau foc. Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv imbecilul ala de politai i-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa - vatamatul fiind tot el. Am ramas blocat de atata prostie :uameni . pana una alta asta e legea la noi - stiu o gramada de motociclisti care au cazut cu motocicleta, au ajuns in spital si apoi au avut de furca pentru propria vatamare corporala. Acum 3 luni cand mi-am rupt glezna abia i-am convins pe cei de la urgenta ca nu trebyuie sa anunte politia ca desi am cazut cu motocicleta nu a fost accident de circulatie. CIRC! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv off topic...cum draq sa fiu dat in judecata pentru propria vatamare corporala cauzata tot de mine?????daca ma impiedic de bordura si cad pe trotuar si imi sparg nasul sau daca am rani in urma unui accident auto provocat de mine nui tot una?.....azi maine platim draq amenzi ca ne taiem la deget reparand la masina ...o fi si aia vatamare corporala?...fereasca d-zeu cata prostie avem in ''sistem''.... p.s. azi maine ma obliga astia sa imi platesc despagubiri (in cazurile de mai sus,etc...) ca nu m-ar mira Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Sa nu ne hazardam in afirmatii. Este vorba de un dispozitiv pirotehnic neexploziv- mai exact este un inflamator electric ( corespondentul unui chibrit - declansat electric) care aprinde un amestec pirotehnic generator de fum. Acest fum este generat foarte rapid si practic umfla pernele numite air baguri. Desigur generarea de fum poate fi insotita si de caldura in cazul unui amestec pirotehnic de aici probabil si arsurile de care ati pomenit. Sa nu cream panica printre cei care au de gand sa utilizeze airbagurile :bi , nu o sa le explodeze nimic in freza si nici nu o sa-i impuste nimic in masina proprie. V-am scris cele de mai sus in cunostinta de cauza - eu trebuie sa demontez intotdeauna airbagurile de la masinile pe care le explodez sau le dau foc. Dar spune sincer , ai vazut urmarile unei arsuri de air-bag de logan ? Poate ca din pct. de vedere tehnic te pricepi mai bine , dar eu am vazut cu ochii mei ce poate face un astfel de dispozitiv si crede-ma ca nu e bine deloc , lucru confirmat si de dl. doctor. Cazul relatat de mine a fost in urma unei tamponari usoare , baiatul a fost lovit din spate , tinea piciorul pe frana dar probabil ca nu foarte apasat si a lovit putin masina din fata , masina lui a avut bara(fata) putin indoita. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Loganul exploziv Airbagurile sunt un lucru foarte bun - au salvat mii de vieti. Dar este totusi un dispozitiv care explodeaza... cum zice o vorba din batrani - o data pe an si batul impusca. Banuiesc ca multi inca tin minte scandalul cu aibagurile din state - cand unui copil care statea pe bancheta din fata un asemenea dispozitiv declansat accidental i-a retezat capul. Dupa acea nefericita intamplare americanii au impus prin lege folosirea scaunului special atunci cand copilul sta in fata si pe producatorii de masini airbag decuplabil la pasager. In ceea ce priveste airbagul de logan - repet nu s-au ars de la contactul cu punga airbagului - daca era asa erau arsi si pe fata - nu? Au fost arsi de gazele fierbinti in exces ale caror directie de evacuare a fost gandita prost de producatori. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Loganul exploziv Sa nu cream panica printre cei care au de gand sa utilizeze airbagurile :bi , nu o sa le explodeze nimic in freza si nici nu o sa-i impuste nimic in masina proprie. Pai nu vrem sa creem panica de loc ... ci doar sa subliniem faptul ca loganul are inca un defect GRAV de fabricatie in ciuda faptului ca se vrea masina europeana la 10 mii de eur :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Loganul exploziv Loganul = un gunoi! Sandero = un gunoi evoluat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Loganul exploziv Din pacate multi romani ... prefera loganul ... si asta e trist. Si foarte multi dupa ce vad ce teapa si-au luat nu fac absolut nimic. Pana nu se va schimba mentalitatea laso asa ca merge ... gunoaiele de la dacia-reno o sa faca bani in continuare si o sa aiba si suport din partea statului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Loganul exploziv Concluzia ? Aveti Logan, luati-va manusi de protectie ! :P :ha: :ha: :ha: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Loganul exploziv Concluzia ? Aveti Logan, luati-va manusi de protectie ! :P :ha: :ha: :ha: Corect , dar ar trebui sa le dea ei , asa cum dau roata de rezerva , sau parca nu mai dau astia nimic gratuit , ma mir ca mai dau si rezerva ! :ha: :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Loganul exploziv Concluzia ? Aveti Logan, luati-va manusi de protectie ! :P :ha: :ha: :ha: Corect , dar ar trebui sa le dea ei , asa cum dau roata de rezerva , sau parca nu mai dau astia nimic gratuit , ma mir ca mai dau si rezerva ! :ha: :ha: Am auzit ca aerul din pneuri nu e inclus in pretul de vanzare ... Deci e gratuit ! :h5 :ypu :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Loganul exploziv Concluzie: daca stii k o sa faci accident puneti manusi de sudura........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate