gepetto Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Am intrat azi la amicu' din germania sa vaz ce mai are nou ,si am gasit un model nou de statie, care este foarte interesant pentru masinile model nou unde este o mare problema gasirea unei pozitii de montaj. Alt avantaj ...fata detasabila ,dar o poza face cat 100 de cuvinte asa ca ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie Pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie ~190 eu + VAT disponibile la sfarsitul lunii ianuarie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie si cum se poate comanda? aduci tu sau online? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie vazand interesul am dat un mail in DE , o sa le aiba pe stoc dupa 15-20 ian si oricum fac eu o tura sa-mi refac stokul de statii, asa ca o sa le aduc .pentru cei interesati va rog PM , ca sant destul de scumpe ca sa le iau si sa stau cu ele pe stoc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie De faina e faina. Si utila mai ales pt cei care au o Toyota cum e a mea cea rosie , in care nu este loc in bord pt statie. Doar sub scaun. Sau renunti la CD-player. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie ce misto le-au facut ...foarte utila solutia asta .... era demult pe piata una cu fatza detasabila dar f slabutza ...ai probat una in lucru ...?? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie Nu dar o sa iau macar una sa o testez . Albrecht astia sant in general firma serioasa iar ideea este geniala , nu stiu de ce draq nu au aplicat-o mai demult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie Eu am deja de 3 saptamani si pe site si pe stoc si mi-am si montat una de proba. E super faina.Eu sunt super incantat de ea. Am sa pun si cateva poze cu ea pe masina mea. Mai multe detalii gasiti http://www.albrecht-online.de/cbfunk/pr ... aaf080c4a2 [youtube:3u4f40n6] [/youtube:3u4f40n6] "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: un model nou de statie Si pozele: Statia ammontat-o in spatele cotierei. Mi s-a parut mai ok decat sub scaun. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: un model nou de statie Saniuta aceea verde este bonus daca cumperi statia ? E ff frumoasa statia dar ca si utilitate era intradevar mai practica decat cele obisnuite daca se cupla microfonul la panoul frontal , asa tot la indemana trebuie sa o montezi pt. acces la microfon (si sa se si auda bine) . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: un model nou de statie Nu am folosit niciodata o statie dar vreau neaparat sa cumpar una.A fost pe forum una pe care am pierdut-o ca nu am fost pe faza(Alan 100).Consideram ca ceva la pret mai mic este ok pentru inceput dar cum sunt prea sarac sa iau ceva„prostâ€�si probabil sa o schimb ulterior ar costa mai mult...Concret in afara de panoului frontal care ar fi avantajele uneia ca cea din topic comparativ cu Alan 100?Daca se poate o explicatie mai pentru profani...multumesc Si as mai lua in calcul si varianta 6690 tot de la Albrecht... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: un model nou de statie Nu am folosit niciodata o statie dar vreau neaparat sa cumpar una.A fost pe forum una pe care am pierdut-o ca nu am fost pe faza(Alan 100).Consideram ca ceva la pret mai mic este ok pentru inceput dar cum sunt prea sarac sa iau ceva„prostâ€�si probabil sa o schimb ulterior ar costa mai mult...Concret in afara de panoului frontal care ar fi avantajele uneia ca cea din topic comparativ cu Alan 100?Daca se poate o explicatie mai pentru profani...multumesc Alanul 100+ care a fost pe forum e chiar bunicica si a fost si la un pret super . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: un model nou de statie Nu neaparat o statie scumpa este si cea mai buna! Conteaza si statia in comunicatie dar mai conteaza si ce antena ai si cum sunt calibrate! Pe de alta parte foarte multi opteaza ptr o statie scumpa, o antena f buna dar uita sa le calibreze ...si se mira cum unul cu un ciuruc de 50 E si un ciot de antena prinde/transmite semnal de la o distanta mult mai mare decat el! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: un model nou de statie @ atar .... baga si tu impresii despre ea .... ce functii are ..?? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: un model nou de statie Ce sa zic, eu sunt multumit de ea. Am avut o mica problema deja cu mufa de la microfon (chiar de Craciun) dar am rezolvat-o. Eu am schimbat un President cu ea si nu imi pare rau. Are 7W, Automatic Squelch Control, filtru de sunet (tonalitati), Roger Beep, selector de canale pe mic, e f. sensibila pe recetie(la fel ca President-ul), are functie search pe toate canalele, reglarea intensitatii luminii panoului de comanda, si cel mai important pt. mine panoul de comanda detasabil. Cam astea sunt cele care imi vin acum in minte. Ma sacaie ca are volumul si sq pe acelasi potentiometru, apesi pe el sa comuti intre volum si squelch si se mai intampla sa tai volumul in locul sq si invers :grin:, si nu imi place s/power-metru digital (dar are mufa pt. s-metru extern) Cam asta deocamdata. Ca performante deocamdata am confirmata doar o comunicare la 16-17 km cea mai departe. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: un model nou de statie Am montat si eu o jucarie inainte de rev. inca nu am testat-o pe drum. Dar la masuratoare scoate 10 W e ok amu sa vedem cum merge in teren :) In oras am auzit pe cei de pe camioane si am auzit ok iar ASC este foarte bun ca nu mai stau sa tot reglez eu sa nu mai audi toate fasaiturile si tot ce vine cu semnal slab si nu intelegi ce zice omul. Fata detasabila e super ca nu mai trebuie sa intind mana la statie sa dau volumul mai tare sau altele, am panoul langa schimbator si e aproape, usor de manevrat A da mai am dar de pus un difuzor extern care se agata de centura pe stalp si atunci e totul ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: un model nou de statie Chiar functioneaza ok , ASC-ul acesta ? Nu trebuie sa mai reglezi tu nimic ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: un model nou de statie ASQ-ul e ok dar iti limiteaza destul de mult semnalele, astfel incat ii vei auzi doar pe cei de aproape sau pe cei cu putere mare. Nu, nu mai reglezi nimic. In legatura cu cei 10W, eu am dat 6 pana acum (cu tot cu a mea) si nici una nu a avut mai mult de 8W. Toate au avut intre 7 si 8W. Culmea e ca a mea are cel mai putin(7,1W, asa s-a nimerit). "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocutaJR Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: un model nou de statie Are sigur 10 stiu ca am pus baietii de la tehnic sa faca masuratori si asa arata pe power meter. si eu tot cu asta ma ocup doar ca nu pe partea asta de camioane ci pe cele cu licenta adica profesionale :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: un model nou de statie In legatura cu cei 10W, eu am dat 6 pana acum (cu tot cu a mea) si nici una nu a avut mai mult de 8W. Toate au avut intre 7 si 8W. Culmea e ca a mea are cel mai putin(7,1W, asa s-a nimerit). Intrebare de incepator in domeniu: stiam ca in ro puterea maxima admisa pentru statii este de 4W. Mai stiam ca nu este tocmai legala montarea unui amplificator pt. aceste statii. Aici se vorbeste de 7-10W. Cuplind cele doua afirmatii, mie imi rezulta ca statia asta nu este pentru romania. Am impresia ca undeva gresesc si nu stiu unde. Ma puteti lamuri si pe mine??? Merci anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: un model nou de statie In principiu asa e. Legal aceste statii trebuie sa se fie pana in 4W. Nu este interzisa detinerea sau comercializarea ampificatoarelor sau statiilor cu puteri mai mari, ci utilizarea acestora. Este adevarat ca cele de peste 4W sunt destinate altor piete dar se vand si in Romania la fel ca si amplificatoarele. Pentru "legalisti" se vand aceleasi statii si cu 4W. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: un model nou de statie - Legal este ca statia "sa aiba" o putere de emisie de 4 Watt ... o antena buna si bine calibrata este arhisuficienta pentru a putea comunica fara probleme ... - Daca ai statie mai puternica / sau daca folosesti amplificator atunci poti emite la distanta mai mare decat in mod normal ... insa receptia ramane aceeasi, asa ca esti in situatia ca "lumea te aude de departe, dar atat ! ... tu pe ei nu ii auzi, si nu poti comunica" - Singurul motiv pentru care ai putea monta un amplificator este acela ca, in caz de pericol, sa poti striga dupa ajutor si sa ai astfel mai multe sanse sa fii auzit ! ... eu am pe masina un amplificator si nu l-am folosit niciodata pana acum ... sper sa fii dat banii degeaba si sa nu trebuiasca sa ma scoata, vreodata, din vreo incurcatura ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: un model nou de statie In legatura cu cei 10W, eu am dat 6 pana acum (cu tot cu a mea) si nici una nu a avut mai mult de 8W. Toate au avut intre 7 si 8W. Culmea e ca a mea are cel mai putin(7,1W, asa s-a nimerit). Intrebare de incepator in domeniu: stiam ca in ro puterea maxima admisa pentru statii este de 4W. Mai stiam ca nu este tocmai legala montarea unui amplificator pt. aceste statii. Aici se vorbeste de 7-10W. Cuplind cele doua afirmatii, mie imi rezulta ca statia asta nu este pentru romania. Am impresia ca undeva gresesc si nu stiu unde. Ma puteti lamuri si pe mine??? Merci anticipat. am de vreo 5 ani un amplif acasa , cu 4 lampi , putere 600W in FM/AM si 1,2KW in SSB , de 5 ani nu m-a intrebat nimeni nimic .... nu mi-a venit IGR-u la use , nici macar pe frecventa care vb nu mi-a atras nimeni atentia ... ampliful este un ZETAGI BV2001 mk.4 are 16kg ..!!! :ha: http://import-radio.com/tienda/product_ ... cts_id/234 daca nu te satisface antena, poti inbunatati putin cu un amplif.... fara nici o problema de puterea lui ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: un model nou de statie Ce sa zic, eu sunt multumit de ea. Am avut o mica problema deja cu mufa de la microfon (chiar de Craciun) dar am rezolvat-o. Eu am schimbat un President cu ea si nu imi pare rau. Are 7W, Automatic Squelch Control, filtru de sunet (tonalitati), Roger Beep, selector de canale pe mic, e f. sensibila pe recetie(la fel ca President-ul), are functie search pe toate canalele, reglarea intensitatii luminii panoului de comanda, si cel mai important pt. mine panoul de comanda detasabil. Cam astea sunt cele care imi vin acum in minte. Ma sacaie ca are volumul si sq pe acelasi potentiometru, apesi pe el sa comuti intre volum si squelch si se mai intampla sa tai volumul in locul sq si invers :grin:, si nu imi place s/power-metru digital (dar are mufa pt. s-metru extern) Cam asta deocamdata. Ca performante deocamdata am confirmata doar o comunicare la 16-17 km cea mai departe. Imi permit sa completez ... in calitate de ex-utilizator am fost intrebat: Cum e cu fata aia detasabila? o dai jos ca la un cdplayer? Nu! Fata detasabila se prinde in suportul ei cu 2 mici suruburi si la fel si pe statie, daca va ganditi ca o dati jos si o puneti de fiecare data cand e nevoie exact ca un cdplayer, aflati ca nu prea merge. Merge si asa doar daca ai tot timpul la indemana o surubelnita pentru a o demonta din suportul ei. In rest, performante ok, dimensiuni reduse etc, si mi-a placut foarte mult. Cu respect. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate