Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: un model nou de statie Imi cer scuze ca intervin dar eu am un prieten care a cumparat acest model de statie si in 3 zile a dus-o inapoi dupa care iau dat alta la schimb si facea mai rau ca prima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: un model nou de statie Ghinionul lui, n-am auzit pe nimeni sa se vaiete despre ea. Atentie de unde le cumparati. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator peugeot1978 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: un model nou de statie Asa este.Eu recomand sa nu cumparati statii de la magazinele online.Mai bine mergeti in locurile unde se vand sa vedeti la fata locului ce cumparati.Sa va dea garantie,factura,etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: un model nou de statie Asa este.Eu recomand sa nu cumparati statii de la magazinele online.Mai bine mergeti in locurile unde se vand sa vedeti la fata locului ce cumparati.Sa va dea garantie,factura,etc Factura si garantie dau si magazinele online. In plus, au de regula si preturi mai mici, din motive evidente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate