Vizitator Vyc3 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Am adus cateva modificarui samuraiului. uitati si pozele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Produsul finit :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Tre doar sa tai capetele de prag, si sa stept anularea taxei. Dupa cere ne intalnim in teren :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Recunosc suspensia si rotile :grin: Arata bine :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Frumos . :1 Da pe fata esti sigur ca nu atinge ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Vyc3 Postat Decembrie 27, 2008 Partajează Postat Decembrie 27, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai asta trebuie sa fac acum ca imi atinge la rotile din fatza numai ca nu stiu cum :( trebuie sa ma mai documentez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai sf. flex :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai nu ai discuri ? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai asta trebuie sa fac acum ca imi atinge la rotile din fatza numai ca nu stiu cum :( trebuie sa ma mai documentez pai nu ai suficient lift. la Costin mai era si un bodylift de 7 cm. la tine nu mai trebuie atat, dar oricum.... o varianta ar fi sa mutzi puntea mai in fatza catziva cm , sa mai tai din prag dar eu cred la la flexari tot iti va atinge un pic de la jantele intoarse. pragul trebuie taiat in oricare din variante. daca mai ai intrebari da un telefon sa ne mai sfatuim :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Recunosc suspensia si rotile :grin: Arata bine :h5 Arata bine, numai ca bara fata e facuta invers. Adica bara aia mai lunga trebuia sa fie deasupra si viceversa. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Suspensie, bara ,cauciucuri samurai Foarte frumos lucrata masina... :1 off topic : Am fost la straja in parang dupa revelion si am fost placut surprins de cate suzuki samurai si vitara erau pe m2 ... :bannana grozave masini :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate