Astral Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 (editat) http://www.automarket.ro/stiri/ford-ran ... 16639.html Editat Septembrie 5, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 Re: Ford Ranger Max super concept dar parca lipseste ceva la el,ca aranjament este misto dar sa vedem cand iese pe piata cum arata schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 7, 2009 Partajează Postat Martie 7, 2009 Re: Ford Ranger Max Intre timp , la show-ul de la Geneva , a aparut noua generatie.... ranger.jpg[/attachment:15sr92a6] ranger 1.jpg[/attachment:15sr92a6] ranger 2.jpg[/attachment:15sr92a6] Mari modificari nu sunt....doar un face-lift ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ford Ranger Max Nici macar. Eu am fost in noiembrie cu unul din asta la Tabla Butii. E drpt ca are altr motor si piele alcantara cu cusaturi portocalii + alte briz-brizuri "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ford Ranger Max Putin face-lift s-a facut la el ! Uita-te cum arata al meu la faruri si grila radiator ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Ford Ranger Max Da ai dreptate. . "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate