Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE?

asfalttango

Postări Recomandate

Plecind de la acesta intrebare m-am gindit sa fac o iesire scurta de dezmortire.Cum am vazut la TV ca foarte multa lume din tara adora sa vada marea iarna am hotarit sa incep cu o plimbare pe faleza si citeva foto.Dupa ce am inghetat bine am intrat pe plaja MODERN si apoi am urmat drumul viitoarei sosele de coasta (doar ce este practicabil acum) pentru ca apoi sa traiesc senzatia vitezei pe nisip....mi-au venit in minte imaginile de la DAKAR ....Vizionare placuta!
Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE?

Erau unii la intrare in statiune in fata la RADIO VACANTA...dar erau cu un LOGAN...asa ca ii invitam sa ma alerge pe plaja :h5 .....si aveam si o trupa de patrupezi dupa mine :ha: (trebuie sa descarc fotografiile)

Link spre comentariu

Pentru localnici era doar briza :h5 ....pentru turisti batea vintul :ha: .Nu foarte frig.... -1 grad(la umbra) iar la soare cred ca era pe +.

Putina lume totusi...in alti ani erau mult mai multi.Pe faleza cazinoului erau mai multi.In schimb foarte multi pescari pe SIUTGHIOL...din pacate ma lasasera bateriile(de frig) :ha:

Link spre comentariu

Faine pozele :1

De fiecare data cand postezi despre iesirile tale, ma astept sa vedem macar o poza cu masina pe burta in nisip, cu actiune, tractoare, pescari, agitatie, dar cand colo nimic doar imagini frumoase de la malul marii.

Recomand ca data viitoare sa intri macar in apa pana la parbriz :ha:

Succes pe viitor!

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Ma bucur ca v-au placut pozele...

@prislopan.. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Pe plaja intru de obicei 4x2 si unde simt ca se afunda cuplez 4x4 si ies din zona.Fiind singur nu imi pot permite sa ramin imobilizat.

@alf....Recomand cu mare caldura plimbarea pe plaja....Azi pe plaja la MAMAIA am mers si cu 70km/h si este o senzatie super in zona in care nisipul este nivelat de mare....In zona mai afinata apar denivelarile cauzate de vint .De mentionat ca apar super senzatii la derapajele controlate :h5

@goganu.....poze topless numai vara...ca acum doar siberiene sau eschimoasele se puteau dezbraca :ha: :h5

Link spre comentariu

1.Frumoase poze, esti talentat !... :grin: :h5 :rsp :ft :10 :Gr :cl

2.Toate pozele ca si drumurile sunt in afara fenomenului off road ( poti cu ceva talent sa mergi si cu Dacia pe acolo ); incearca sa folosesti masina in parametrii ( limitele ) pentru care a fost conceputa !... :grin: :h5 :cl

3.Recunosc toate locurile si sunt cuprins de nostalgie; sunt constantean ( mama mea locuieste si acum in Tomis 3 )... :grin: :h5 :cl

Link spre comentariu

Toti Constantenii care vad pozele stiu ce sentimente te apuca atunci cand te plimbi in miez de iarna pe malul marii , in special cu "doamna" :as dar intr`adevar , toate pozele pe care le`ai postat din zona "modern" si pana la "pescarie" , mai apoi intrarea pe plaja din mamaia si pana la "rex'' unde nu se mai satura toti "alesii" sa`si ridice hoteluri , sunt superbe. F frumos si recomand cu caldura tuturor sa vina faca MACAR 1 plimbare iarna pe malul marii si sa vada de ce atunci cand vi la mare te indragostesti imediat de aceste locuri , si lipsa puhoiului care vara te oboseste face ca aceste tinuturi sa prinda o anumita vraja...MAREA ESTE UNICA IARNA ...doar sa veniti s`o vedeti :1

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Multumesc pentru aprecieri! :h5

Asa cum spune si titlul...nu prea am ce face cu un 4x4 la malul marii.

Fotografiile aveau rostul sa bucure "ochiul"si sa diversifice avalansa de foto cu peisaje de iarna de la munte.Asa cum mie imi place muntele si sunt satul de mare asa cred ca sunt si altii care s-au saturat de munte.

Astept propuneri referitoare la intrebarea din titlu... :h5

Link spre comentariu

Daca vreti senzatii tari asteptati vara, ca acum e nisipul inghetat si apoi intrati pe plaja dupa hotel rex .... E Atat de fin nisipul ca fara 4x4 ai nevoie de vreo 3 lopeti in masina :ha: :ha: e mai rau decat pe zapada :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Vis-a-vis de senzatii tari, iarna la malul marii, imi aduc aminte de o intamplare din iarna lui '97...:

-Fratele meu mai mic, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, mi-a cerut masina, un Dodge Ram Raiders ( Mitsubishi Pajero pentru piata USA ) sa se plimbe / impresioneze o fata in februarie '97, pe o vreme execrabila, furtuna etc.

M-a sunat si mi-a spus ca a ramas intepenit in nisip, sa vin sa-l ajut...

M-am dus cu taxiul, era undeva la capatul statiunii Mamaia, pe plaja din dreptul hotelului Savoy, destul de lata in locul respectiv...era intepenit jumatate in nisip, jumatate in mare...

A incercat sa iasa cu metoda novicelui, blana pana la fund, nereusind altceva decat sa intepeneasca masina si mai bine.

Afara ploua torential, era noapte, aproximativ ora 21.00, duminica seara, marea era in crestere, era evident ca trebuia sa recuperam masina, inainte ca apa sa o acapareze...

Am sunat un "prieten" din Constanta care avea un Opel Frontera, care a zis ca nu vine deoarece tocmai spalase masina... :P

Am vorbit cu cineva de la militie, dar iarna, duminica, pe vremea aceea totul era mort, erau beti si dormeau in pace...

Am mai vorbit cu un prieten care avea o raba, dar in locul respectiv, plaja este destul de lata si daca se impotmolea si Raba in nisip, chiar nu o mai scoteam cu nimic.

Pana la urma am mers la o discoteca in Constanta, unde il cunostem pe patron, am vorbit cu mai multi baieti de acolo, am facut rost de niste scanduri si cu 3 taxiuri tixite de consumatori din discoteca, am descins acolo unde ramasese intepenita masina.

Si acum mi-aduc aminte ca unul dintre tipi era atat de "matrafoxat" incat mi-a zis ca daca-i dau o sticla de votca, trage singur masina cu dintii... :ha:

Apa crescuse atat de mult, incat intrase in masina...asa ca am pus scandurile sub roti si am impins intr-un efort colectiv masina pana am scos-o la liman, dupa care i-am dat gaz si am scos-o de pe nisip.

Dupa aceea am fost la un local si i-am cinstit pe cei care m-au ajutat, imediat dupa aceea am fost sa spal temeinic masina, deoarece apa sarata nu prea ii face bine.

Toata operatiunea s-a terminat la ora 3 noaptea...

Asa ca nu va sfatuiesc sa intrati noaptea, iarna, pe furtuna in mare... :roll: :)

Link spre comentariu

Bine ca s-a rezolvat pina la urma.Exact de acest lucru ma feresc ,mai ales ca pina acum am iesit singur...Si eu fug de apa sarata care este ca un cancer pentru masina.Si la asta se adauga mediul coroziv de la noi care ne face multe probleme.

Multa lume nu acorda respectul cuvenit naturii...fie ca este munte sau apa.Subestimarea pericolelor a dus intotdeauna la neplaceri.

Au fost multi care s-au aventurat pe dig cu masinile si apoi au fost pescuiti din PORTUL TOMIS ...dupa ce fusesera aruncati de valuri in apa :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare