Boieru Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Sper sa nu se supere nimeni ca am pus si eu cateva poze, desi nu sunt de 4x4. Marea are farmecul ei iarna. Nispul e mai umed si mult mai tare, si nu te mai afunzi in el, plaja e pustie, si iti permite si putzina viteza, sa te faca sa te simtzi o senzatzie "de dakar" desi acolo nisipul e uscat si tare instabil. P.S. M-au alergat si pe mine maidanezii aia. Mazare nu a trebuit sa isi mai cumpere porc de Craciun, ca i-am umplut eu frigiderul. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? .... :ha: :ha: :ha: Frumoase fototografiile :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Oferta limitata !!! Cine mai doreste cine mai pofteste ....mai e zapada pe plaja cred ca vreo cateva ore :banana :banana haideti in parcarea de la aqua magic ca e ghetus. Aseara s`au dat toti taximetristii pe acolo de zici ca nu au mai vazut niciodata ghetus :ha: Hai cu frana de mana :cl :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Vin si eu! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Sa veniti cu poze mai ceva ca astea care-s tot de la marea noastra! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? OHOHO...foto de cind au fost -15...-20 de grade...se facuse marea bocna atunci.Ce vremuri :h5 Doar ce m-am intors de pe plaja...vin cu alte foto si ceva filmulete(dupa ce le editez si le incarc pe youtube) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Azi a fost mult mai frig.Valuri care au maturat tarmul mai in adincime.Pe plaja nu era zapada.Multi pescarusi si albatrosi. Temperatura afara de -5 grade cu vint...se simtea ca si cum ar fi fost -15..Brrrrrr... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Ai idee, se va mai renova vreodata pontonul sau digul sau cum se cheama din poza 0010? Nici Mazare, nici ministrul ala cu palmierii nu l-au luat in seama! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Nu e rea iesirea numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Am reusit sa adun mai multe poze cu marea noastra inghetata si sa le pun intr-un filmulet cu Vangelis-Antarctica drept fundal sonor. http://www.youtube.com/watch?v=UA9N5poZnZU REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Am reusit sa adun mai multe poze cu marea noastra inghetata si sa le pun intr-un filmulet cu Vangelis-Antarctica drept fundal sonor. http://www.youtube.com/watch?v=UA9N5poZnZU Foarte tare colajul :bravo ce sa zic , am si eu o patanie de pe atunci ...eram in liceu si am plecat de la ore sa ma mai relaxez :grin: si eu nitel. Si am plecat in zona din port de la modern cu inca un coleg (ma diliu ca mine). Am vazut noi lumea ca merge pe gheatza hai si noi ... da nu asa...ci dupa stavilopozi :x si cum mergeam noi ca eroii nu am vazut ca sub noi deja se ducea gheatza si ramasese de fapt un strat de gheatza fulgi care plutea :sr urmarea?????/ eu hop cu un picior in apa ,dupa care vine "eroul" meu si hop si el in apa pana la brau ....ca mai mult nu intra in gheatza si ne`am tarat ca doi oropsiti de soarta pe burta pe gheata ca altfel ne inecam :P Asa ca indiferent ce ar fi "Don`t try this @ home " :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Foarte frumoase imaginile +coloana sonora :bravo :bravo :bravo .A fost o placere sa rememorez :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Ai idee, se va mai renova vreodata pontonul sau digul sau cum se cheama din poza 0010? Nici Mazare, nici ministrul ala cu palmierii nu l-au luat in seama! Adrian, stii ceva legat de poza 0010 pe care ai postat-o? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Acolo vrea sa-si faca doc pt iahturile lui. Pt asta si-a pus ministrul lui la mediu ca sa ia avizele. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Sa faca si doc, numai sa nu mai fie in paragina!!! Macar de s-ar intampla ceva bun... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? dupa cum spune titlul, in constanta cu un 4x4 poti face mult off, daca nu stiti cei de acolo va vand un pont, la 5 km de voi in localitatea cumpana sunt niste locuri unde gasiti si noroi si piatra sa va catzarati in voie pariniti mei locuiesc in cumpana, si eu de cate ori ajung acolo bag cate o iesire pe dealurile formate cu ce au scos astia din canal pe vremea lu' ceasca, este extraordinar, chiar ma gandesc ca in vara sa facem ceva organizat acolo este super daca vrea cineva mai multe detalii despre cum sa ajunga la locurile cu pricina ai stau la dispozitie :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Eu zic ca cel mai bine spui aici direct pt ca sunt multi din Constanta care vor sa iasa putin si care habar nu au unde. Asa poate punem de o mica iesire. Asa ca hai spune-ne si noua eventual o mica harta o coordonata gps , etc. Multumim anticipat. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? hai domle ca sunt in medgidia din octombrie si n-am apucat sa ma dau si eu intr-o zi. eu sunt liber duminica sau lunea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? hai domle ca sunt in medgidia din octombrie si n-am apucat sa ma dau si eu intr-o zi. eu sunt liber duminica sau lunea. Pai hai cu noi, duminica pe 1.o2 la o tura ... suntem cativa. Te bagi ?? ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? io zic ca da! confirm in proportie de 100% pana vinerea viitoare. sper sa nu apara ceva. ca tare imi doresc sa ma dau nitel. le: multumesc de invitatie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? bineinteles ca stiati ca Trofeul Dobrogei are loc in fiecare an de 1 mai (anul asta 30 aprilie-3 mai) In cadrul lui, aveti ocazia sa va dati in concurs in conditiile aratate de colegul nostru in pozele lui, cam prin aceleasi locatii www.trofeuldobrogei.ro LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Nu am stiinta sa se fi organizat acest eveniment anul trecut.Stie cineva? La nave stiu doar de regata de veliere organizata de Copos. La auto in afara de expozitiile din Mamaia si Cazino si ce a organizat primaria nu am auzit de nimic... Sa speram ca va fi mai popularizat anul acesta? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Nu am stiinta sa se fi organizat acest eveniment anul trecut.Stie cineva? La nave stiu doar de regata de veliere organizata de Copos. La auto in afara de expozitiile din Mamaia si Cazino si ce a organizat primaria nu am auzit de nimic... Sa speram ca va fi mai popularizat anul acesta? Nici eu nu am auzit de trofeul dobrogei ... desi vad ca sunt destui sponsori cunoscuti si este si media prezenta la sponsori. so...nu inteleg de ce nu mediatizeaza mai mult acest eveniment. Pariez ca sunt destui care ar vrea sa vada macar odata asa ceva live .. Anul asta @asfalttango tre sa ne grupam si sa mergem sa facem galerie :gr1 :gr1 :gr1 :gr1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? Sanatosi sa fim si sa ne permita si timpul... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Ce poti face cu 4x4 la malul MARII NEGRE? eu stiu dar nu-mi permit financiar deocamdata (stiu ce inseamna si stiu si cum a fost anul trecut, mi s-a povestit cu lux de amanunte si am si urmarit chestiunea), si nici timp nu cred ca pot face rost. e un pic prea mult pentru mine acum. asa ca prefer sa-mi vad lungul nasului. le: evident, tot respectul pentru participanti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate