dalmatianul Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Documentatie Suzuki se pot gasi si aici ceva informatii www.frybrid.com suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Documentatie Suzuki Daca se mai gaseste un donator as avea si eu nevoie de un manual de raparatii vitara (1.6 16v) Imi curge shimbatorul de caldura in habitaclu si m-as incumeta sa desfac bordul daca as avea ceva hartii. Iti trebuiesc ceva cunostinte avansate in domeniu ca sa faci asta? Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: Documentatie Suzuki Daca poti trimite in vreun fel, ma intereseaza varianta germana a manualului de utilizare. Il ai in format electrotehnic sau papier? Danke pentru raspuns ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Documentatie Suzuki salut cine ma poate ajuta cu un manual de vitara 90-91 . 8v ct_01_mal@yahoo.com suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Documentatie Suzuki donatori, beneficiari, intermediarai...de ce complicati atat lucrurile? uite unul super ok pt toata lumea:http://www.kick-fix.com/ 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Razvan Bari Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Documentatie Suzuki Aveti idee de un manual pentru suzuki sj 410? Va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Documentatie Suzuki Am gasit eu ceva, contacteaza-ma pe messenger! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meserye Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Documentatie Suzuki Am si eu manualele pt vitara si samurai in format pdf engleza. Daca ajuta pe cineva sa ma contacteze. Suzuki Vitara '96 1.6 16V. Invata din greselile altora, viata e prea scurta pentru a le face tu insuti pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cerbu Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Documentatie Suzuki Sal. As vrea si eu manualele pentru Samurai. Daca se poate pe mail, alexandru.dorin@ovi.com. Mersi anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Documentatie Suzuki Se poate sa te prezinti regulamentar mai intai? Multumesc anticipat. Imediat dupa aceea o sa fie placerea mea sa iti trimit tot ce posed in domeniu de documentatie Samurai. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cerbu Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Documentatie Suzuki Imi pare rau, recunosc ca nu citisem regulamentul. M-am prezentat in sectiunea dedicata. Astept un raspuns. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: Documentatie Suzuki Contacteaza-ma pe Yahoo messenger si iti trimit tot ce am. Ai ID-ul la profil. Maine voi lipsi, dar seara asta sau duminica sunt de gasit. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wildice Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Documentatie Suzuki mi=l poti trimite si mie vb prin pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adb Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Documentatie Suzuki Salut! Te rog imi poti da si mie manualul pe adrian_burlacu@yahoo.com? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 Re: Documentatie Suzuki Daca mai ai manualul, ma intereseaza si pe mine dorin4x4@yahoo.com Multumesc anticipat, Dorin da un mail sa-l trimit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
warhead Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Documentatie Suzuki Fara suparare ca intervin, dar nu ar fi mai corect pentru noi toti, oricum aceste documentatii nu sunt un secret, sa le postam cu link de descarcare aici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: Documentatie Suzuki La problemele de copyright te-ai gandit? Ca, in extremis, forumul poate fi facut responsabil de incalcarea drepturilor de autor. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Re: Documentatie Suzuki dezgropam si pe aici un pic forumul? se pare ca nu mai plange nimeni pentru manuale de suzy. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de utilizare(nu service), in Engleza sau Romana, pentru Vitara, va rog? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: Documentatie Suzuki e un canal pe youtube si are multe filmulete cu si despre vitara... vad ca nu are subscriberi si am zis sa ii fac reclama. https://www.youtube.com/channel/UCz46s6rsMntHhljmiGxooNQ In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Documentatie Suzuki Probabil nu are subscriberi pentr ca nu e deloc interesant acel canal, dar pe langa acest fapt ce legatura are cu discutia de aici?! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Documentatie Suzuki cum adica ce legatura are? "documentatie suzuki" = in mintea mea tutoriale si instructiuni, chiar asa, ce oameni. in fine, am incercat sa ajut. sa se stearga postul daca mai mult incurca. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Documentatie Suzuki Fara nici o suparare, aici era vorba de manuale service, manualul utilizatorului... etc, nu tutoriale si alte chestii, poate pe cineva intereseaza ce ai postat tu dar in alta rubrica. Asta e doar parerea mea... oricum multumesc pt incercarea de a ajuta! Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 5, 2017 Partajează Postat Octombrie 5, 2017 Re: Documentatie Suzuki Revin cu o rugaminte: Daca poseda cineva manuale pentru Vitara 2.0 16v, din 1997... in special manualul utilizatorului in engleza sau romana, va rog sa ma contactati, ceva manuale service am gasit, dar pe cel al utilizatorului nu il am nici in masina si nici pe net nu gasesc... mersi frumos!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 8, 2017 Partajează Postat Octombrie 8, 2017 (editat) Re: Documentatie Suzuki Revin cu un anunt, daca doriti manualul utilizatorului pt Vitara 1,6 sau GV1 precum si manualele de service de Vitara, tocmai ce le-am gasit dupa extinse sapaturi pe net asa ca ... dati cu mesajul si va rezolv !:grin: Editat Octombrie 8, 2017 de iGeox Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat Octombrie 11, 2017 Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Documentatie Suzuki nu am mai urmarit thread ul, si eu am o mica colectie de manuale printre care si un program de genul pentru Suzuki... disponibil aici: https://drive.google.com/open?id=0B6vzBHxFZCo5bjl3R2dTZjZmTnc https://drive.google.com/open?id=0B6vzBHxFZCo5QkhIeGZ1b0dMdWc 1 In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate