Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Primele poze cu Toyota !

vas gal zsolt
 Share

Recommended Posts

Re: Primele poze cu Toyota !

Intercoolerul este montat de firma Huber fahrzaigtechnik din Germania cu toata documentatia aferenta are si tuv pe ea ,masina are acum 85kw.Acest tuning a aparut in revista Offroad magazin din anul 1990 septembrie editia germana,am o copie a revistei daca doresti ti-o copiez.Filtru de aer este acelaasi nu stiu de ce au modificat pozitia ,o sa increc sa studiez problema mai facut curios.

Toyota LJ 73

Vad ca Zsolt e cam zgarcit cu vorbaria asa ca va spun eu. :grin:

Radiatorul de intercooler este imens. Modificarea a fost facuta la o firma din Germania si noile caracteristici au fost trecute si in actele masinii. Nu mai retin exact cati cai putere s-au castigat. Poate ne spune Zsolt.

Oricum, masina arata bestial. A avut noroc de o intretinere ca la carte.

marfa masinuta. sa o stapanesti sanatos!

ai idee de la ce masina este luat intercoolerul?

totodata vad un filtru de aer diferit fata de al nostru, as putea jura ca este modificat pentru priza snorkelului....

:W

filtrul ala l-ai vazut si la mine in parcare, dar ai uitat. e filtrul de la motorul 2LT2, si da, vine exact unde ar trebui sa vina, nu ca la tine deasupra farului stanga, pe unde trage apa din prahova :grin: (stiu ca nu te-ai suparat)

• 2 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use