Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Criza economica bine venita...

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Re: Criza economica bine venita...

OK vom avea de a face cu pseudo-criza,insa poporul roman saracul este obisnuit cu,,,crize si situatii de crize,a trecut si am trecut prin multe in ultimii 20 de ani ca sa ne mai ia craca americanii de sub picioare(noua),poate la guvernanti..ca ei sunt desteptii pe care i-am ales. Ideea mea este urmatoarea,criza reala economica(in RO) a fost in anul de gratie 1996,atunci toti erau la pamant,bancile,economia si toata lumea dupa ei. A venit noul regim,noua putere,noua generatie asteptata de guvernele occidentale,un fiasco total...de 4x4...!! Niste basinosi(la propriu)care nu faceau nimic decat sa traiasca din salarii mari si (sau) amintiri.

Ideea de baza in toate aceste guverne este...fak poporul roman...!!! asta-i de baza si cu asta se mandresc!!

Ce mandru-i Base ca a trimis Mil de romani la lucru afara si aduc bani!!!

Pajero
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totusi...in 1996 nu au fost disponibilizati asa de multi oameni...si nici nu am auzit de fabrici care sa isi intrerupa activitatea.Atunci veneau investitori...acum pleaca.Atunci ne multumeam cu putin....acum nu ne mai ajunge nimic.Si functiona pomana de la guvern...acum s-a cam taiat.

Eu personal ma astept la lupte de strada ...cel putin in BUCURESTI.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

era normal sa se intimple asa. romania a fost o tara interesanta atita timp cit salariile erau mici. nici un guvern n-a creeat vreodata conditii pentru investitii, singurele aspecte care au contat au fost valoarea terenului si forta de munca. forta de munca nu mai avem: toti vor salarii mari si daca se poate sa nu faca nimic pentru ele e perfect. cei care munceau au plecat in afara. productivitatea romanului este printre cele mai mici, daca nu chiar cea mai mica din europa. muncitorii din romania n-au grija de echipamentele primite, n-au ordine la locul de munca. ca sa gaseasca o cheie stau 15 minute, pentru ca nu e la locul ei niciodata. lasa in permanenta mizerie acolo unde au lucrat si asteapta sa stringa altii dupa ei. au ramas cu mentalitatea de acum 20 de ani, cind era obligatoriu sa ai loc de munca, indiferent de ceea ce faceai.

in plus au crescut si terenurile, la preturi comparabile cu cele din afara (ca idee, o vila in franta e mai ieftina ca una din pipera).

vedeti si voi ca firmele care au prosperat sint cele de servicii, nicidecum cele care produc. ceea ce inseamna ca exista bani, dar ii bagam, ca desteptii, in buzunarele altora. e

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare