Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iasi 26 dec 2008

rudy

Postări Recomandate

Profitind de prima zapada de anul acesta,am facut o iesire soft prin padurile de linga Iasi(Bucium-Dobrovat).Participanti au fost Tano(Nissan Patrol),Rudy(Nissan Patrol),AutoBubu(Jeep Grand Cherokee) si Andrei(Toyota Hilux).Pe drumul spre padure am avut si vreo citiva "clienti" :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iasi 26 dec 2008

:bravo Zuper tare !!! :h5 Ba ,ce satisfactie pe noi astia 4wd atunci cand "jumulim"cate unu d`asta micu`din noroi :grin: :ha:

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

"Jeepul" a fost vedeta zilei, nu?

a fost pozat de cele mai multe ori in impas.

glumeam, bafta, s-o tineti tot asa

Link spre comentariu

Toyota a fost vedeta zilei,de fapt i-am facut botezul ,a fost prima iesire in teren ,masina era stok nici macar cauciucuri nu avea,dar daca omu a insistat sa vina cu noi l-am luat, nu puteam sa-l refuzam,l-am intrebat daca are macar lanturi si spus ca nu-i trebuie ca doar e 4x4 :ha: :h5

Link spre comentariu

Toyota a fost vedeta zilei,.........................................................am intrebat daca are macar lanturi si spus ca nu-i trebuie ca doar e 4x4 :ha: :h5

:ha: :ha: :ha:

Daca ar fi avut lanturi , va scotea el pe voi , asta-i sigur !

0745634366
Link spre comentariu

Din fericire nici unu din cele doua Patroale nu au avut nevoie de ajutor ,cu siguranta daca Hiluxu avea cauciucuri nu ar fi stat tot drumu cu shufa in bot ,asa ca am facut 2 km in 3 ore :ha:

Link spre comentariu

Toyota a fost vedeta zilei,.........................................................am intrebat daca are macar lanturi si spus ca nu-i trebuie ca doar e 4x4 :ha: :h5

:ha: :ha: :ha:

Daca ar fi avut lanturi , va scotea el pe voi , asta-i sigur !

Nu fi atat de sigur prietene....

si mai conteaza si piesa de la volan - ieri m-am dat cu cineva de pe aici (eu eram in dreapta) si era cu gume de strada - ii drept ca un pic profilate - dar pedala ramane pedala ( a se citi experienta)

iar patroalele raman patroale :ca

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare