Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 560
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Nu stiu de ce ...in ultimii doi ani, in fiecare luna decembrie, dupa Craciun ... parca lipseste ceva, cineva! Lipseste de pe forum de aproape doi ani, pentru ca a plecat putin, dar exista in sufletele noastre intruchipand acea flacara a sperantei, care va arde mereu si care nu se va stinge niciodata. Ea se numeste Bogdan Patru!

Pare hilar ...nu l-am vazut decat odata, am vorbit de vreo doua ori ... dar la fiecare sfarsit de decembre ...imi lipseste ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu l-am cunoscut si intalnit la vreo 2-3 iesiri....era baiat bun,cuminte si la locul lui,se baga in seama cu toata lumea si ajuta mai mereu la ceva sau pe cineva...asa era el Bogdan...baiat bun si plin de viata....de cate ori vad poza lui ma gandesc la el ,sincer,nu mi-a fost frate sau tata dar...i-mi lipseste

,,La multi ani'' Bogdane

La multi ani Danuta

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

R.I.P. Bogdane!

-|- Cand ajung pe Transalpina promit ca ma asez binisor pe culmea aia de unde se vede toata tara si drumurile bifurcate si vorbim nitel. -|-

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

R.I.P. bogdan4x4 !

M-am trezit ieri ca citisem toate cele aproape 50 de pagini ale topicului, gasisem ceva foarte valoros. Vad ca ai lasat ceva urme aici jos, nu gluma. Ai stiut sa faci cel mai de pret lucru in viata asta, sa te bucuri de ea. Pentru asta iti trebuie tupeu. L-ai avut pe Dumnezeu in tine. As vrea sa-mi amintesc de tine atunci cand imi fac prea multe griji sau sunt suparat. Iar asta ar trebui sa ma faca sa zambesc iar. Multumesc, Bogdan!

Cristi...

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

AU trecut 2 ani de cand ai plecat .... inca nu ma pot obisnui ca nu mai pot vorbi cu tine la telefon sau pe mess.

Maine dis de dimineata o sa fiu in aer un pic mai aproape de tine - poate o sa fii prin zona si dai un semn.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

.......chiar, au trecut doi ani, ce inseamna viata parca mai ieri era printre noi.............si nu avea loc de mine iar acum .............cind aud muzica lui ma trec fiorii...........si varsam citeva lacrimi............pentru tine prietene.........nu te vom uita niciodata.........Niros & Anomis

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

ce saraci am ramas......Zambesc de cate ori ma gandesc la tine.Nu stiu de ce o fac....probabil pt ca ai fost si esti special.

R.I.P. Bogdane!

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am ascultat de multe ori melodia celor de la CARGO, am baut si am varsat o picatura pentru ,, un Bogdan " ,am vazut de atatea ori zambete si lacrimi pe fetele lui Sese si Dragos (Dream car) atunci cand pomeneau de el ,dar abia acum dupa ce am citit toate postarile am inteles cine era Bogdan , am inteles de ce era Bogdan asa de important pentru toti ,pentru ca acum dupa ce l - am descoperit Bogdan face parte si din universul meu , voi asculta melodia celor de la CARGO voi bea si voi varsa o picatura si pentru Bogdan, PRIETENUL MEU .

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Bogdane- ai plecat dar in sufletul nostru vei ramane mereu. Dumnezeu sa te odihneasca.

Am primit vestea cand ma aflam la Vatican - si m-am rugat acolo pentru Bogdan.

Imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa-mi exprim durerea in acest topic decat acum - am fost plecat si nu am avut net.

Se zice ca Dumnezeu face totul cu un scop - inseamna aca a avut nevoie de EL acum. Dar oricum este dureros.

Dani - fii tare, Bogdan nu va pleca niciodata - doar ca nu putem sa-l vedem, dar el e tot aici cu noi atata timp cat il pastram in inimile noastre.

Vă rog nu mai spuneți că a avut Dumnezeu nevoie de el. Dumnezeu nu provoacă suferință pentru că ar fi avut nevoie de cineva în cer. Această învățătură este nebiblică. Chiar dacă acest comentariu nu își are locul aici, vă rog să mă scuzați...

Condoleanțe ....

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Desi doar in 29 decembrie se implinesc 3 ani de cand ne-a parasit prietenul si moderatorul nostru Bogdan4x4, nu am avut rabdare si am dorit ca sa ii aducem din nou un omagiu postand poza lui in antetul forumului.

Pentru cei care nu l-ati cunoscut, va invit ca sa cititi acest topic de la inceput ca sa va dati seama de cine a fost si mai e in inimile noastre Bogdan4x4.

214657645_bogdan4x4(22).jpg.5f00ae7d7f61fd96efae407177253bf9.jpg 007.jpg.6efeeaa19bdb61a74ff9059a6d5a34b3.jpg

DSC03339.JPG.e510413a18777f203a01153dadde2e5d.JPG Bogdan_1.JPG.e60d3ab1dffacff5e89dadbf12eb11bb.JPG

IMG_28361.jpg.bb585d84f14475b093273aec88a2c20b.jpg bogdan.....JPG.a3719adbd65d076606fc56ebef185f8c.JPG

Editat de Max
Link spre comentariu

BOGDAN PATRU a fost si va ramane un bun prieten . Am petrecut impreuna am avut probleme,discutii,certuri(la spritz). Ne stiam de multi ani ...... Eram din acelasi club. DORINTA LUI A FOST SA FIE INMORMANTAT IN GEACA DE CLUB. !!!!!! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!! MARE OM BOGDAN!!!

Link spre comentariu

Nu postez foarte des pe acest forum, si nu-l apreciez in mod deosebit, dar faptul ca nu v-ati uitat prietenii ... ma obliga la respect.

Si al meu tata tot de cancer la plamani s-a stins, si va pot spune cu siguranta ca este o boala pe care cuvintele noastre nu o pot cuprinde in toata suferinta pe care o aduce.

Cat timp in memoria voastra nu a disparut....traieste...dar intr-o alta dimensiune, pe care (mai devreme sau mai tarziu) o vom percepe si noi. Important este ca i se mai rosteste numele si cineva il mai gaseste intr-un colt de suflet.

Respect !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare