suzuker Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 A fost Agnita....sunt convins ca-mi furai sticla de "uiski" primita la extrem.... Bogdan nu le avea cu uiski, un ursus la sticla sau un vin rosu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 A fost Agnita....sunt convins ca-mi furai sticla de "uiski" primita la extrem.... Bogdan nu le avea cu uiski, un ursus la sticla sau un vin rosu... N-ai auzit de "trocuri"? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Era acolo Petre, nu l-ai vazut? Cu zambetul mucalit pe fata, cu tigara in coltul gurii, cu vocea joasa " Ce mai faci man?" Era acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 azi ar fi implinit 41 de ani....dumnezeu sa te odihneasca Bogdane zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cu gand bun, bogdane. Nu te-am uitat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Trece timpul atat de repede ... Dumnezeu sa`l odihneasca ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu l-am cunoscut pe Bogdan insa v-am cunoscut pe voi si imi dau seama ca a fost un om de o mare calitate! Dumnezeu sa-l odihneasca! Cu stima Radu Rosca Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa te odihneasca Patratzel. Nu te vom uita. :sr Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 . ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 voi bea un Ursus in amintirea ta fratior............. Dumnezeu sa te odihneasca......... Nu Te Vom uita Niciodata "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am vrut sa scriu multe, am sters, am scris si am revenit... nu pot sa accept ca azi nu mai putem bea un pahar impreuna si sa iti zic La multi ani :cr Vei ramane mereu prietenul nostru, nu te vom uita niciodata! http://h.imagehost.org/0186/Bogdan4x4.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cei buni se iubesc si se cauta intre ei......... Nu Te Vom Uita Niciodata ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 La Multi Ani Bogdane.....acolo unde esti.....ne pare rau ca dupa plecarea ta....nu mai suntem asa cum ti-ai fi dorit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am simtit ca mai trebuie sa vad imaginile astea inca o data . . . http://www.realitatea.net/video_585106_ ... 25121.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdane, stiu ca acolo in rai, internetul functioneaza doar intr-un singur sens: poti citi, dar nu poti scrie ! Sunt sigur ca deja ai gasit niste vai frumoase pe unde sa ne plimbam cand ne vom intalni ! :h5 Pana atunci insa, daca noi, astia de inca ne taram pe acest pamant, mai gresim din cand in cand, haide de ne mai da una peste ceafa... asa, prieteneste ! In schimb, eu mai trag cate o tigara si pentru tine ( apropos, s-au scumpit recent ) si te invit la un detz de palinca ! :x http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cuvintele sunt de prisos... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rememberBogdan4x4 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pirate, mai tii minte cand jonglai cu lumina din poza ca sa scoti ceva bun din ea? .....acum vreau eu sa iti trimit trandafirul...primeste-l te rog!...e pentru 5 nov...nu am ajuns la petrecerea ta, dar am baut un Ursus si am fumat cateva LM-uri rosii gandindu-ma la tine si la amintirile avute impreuna......... Asta-i pentru grecul din tine... 2AzpHvLWFUM Editat Octombrie 28, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Mi-e dor de tine prieten drag! Nu pot sa calc cu masina pe undeva sa nu i-mi aduc aminte de tine! Cit circ puteam sa facem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 3AzKkd4dzW8 Un an... Editat Decembrie 29, 2009 de valim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Chiar nu-mi gasesc cuvintele... nu-mi vine sa cred ca a trecut un an... Rest in peace my friend http://webtv.realitatea.net/actual/dumnezeu-l-a-chemat-la-el-pe-bogdan-patru-mult-pr Editat Decembrie 29, 2009 de Busu4x4 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Da, a trecut un an...greu... PS: era un sticker, in stanga sus... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Intradevar......a trecut un an ! Dumnezeeu sa-l odihneasca ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 cuvintele sunt de prisos ..............odihnestete in pace ......... fratior. "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo unde esti!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate