Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 560
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4

am citit acest post de la inceput si sunt convins ca oricare dintre noi daca am fi putut i-am fi cate un an din viata noastra sa mai fie printre noi....dar suntem doar oameni cum a fost si el...

d-zeu sa il odihneasca in pace si sunt convins ca ne vegheaza pe toti cei din :cl....pe 29 voi aprinde una din sutele de lumanari care vor fi aprinse in memoria lui

Ori gasim un drum, ori facem unul ..:tr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am apucat sa-l cunosc personal pe Bogdan dar am citit tot si prietenii mi-au povestit numai lucruri frumoase despre el.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Poate ca nu este cazul acum , aici, dar printre noi sunt inca multi oameni cu inalte calitati morale si profesionale, oameni pe care din diverse motive "uitam" sa-i apreciem ........

Max, m-am bucurat foarte mult cand am vazut ca ai pus bannerul cu Bogdan in antetul forumului .

Link spre comentariu

Răspunde la discuţie Bogdane, sau dă un PM! Cui vrei tu. Lui Ursu, sau Blondei, sau oricui. Trei ani e prea mult. Poate ţi-ai făcut alţi prieteni, dar nu contează. Poate te dai prin nori, poate filmezi îngerii. Nu contează. Noi aşteptăm şi TE AŞTEPTĂM. Dă un semn man!

Link spre comentariu

Sunt cateva ceasuri de cand imi fac curaj sa te salut Bogdane.

Mai pun un Ursus deoparte pe care sa il bem impreuna candva.Deja am trei Ursus la rece si am impresia ca trebuie pana la urma sa ma impac cu gandul ca o sa le beau singur....Dar nu cred ca pot sa numar cate Ursus bei tu pentru noi,acolo unde esti si cat de mult ne iubesti.Nici cand o sa fiu la al 100-lea Ursus nu o ma opresc din a spera ca o sa ne ne revedem si ca totul o sa fie asa cum era odata,adica NORMAL.......

Mie si celorlalti prieteni ne este foarte dor de tine....

In continuare,TE IUBIM!!!

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Trei ani mai goi.... Bogdan ne umplea sufletele! Stia cum sa faca asta....

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Dumnezeu sa te odihneasca Bogdane , condoleante de la nasul meu care a fost coleg in televiziune cu tine Bogdane ....

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

acum 4 ani la ora asta veneam pe A2 pe un viscol infect catre un oras infect, in care urma sa imi mai vad putin un prieten.

mai stiti cum a iesit soarele cand a iesit din capela?

@nane:

:Hr

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Desi sunt membru in Club 4X4 de cava vreme, nu am postat nimic pe forum pana astazi.

Cel care ma facut sa devin activ a fost Bogdan Patru.

Ieri am dat "peste el" pe forum si desi l'am cunoscut mai bine decat majoritatea de aici, nu am stiut de apartenenta lui la familia voastra.

Cand l'am cunoscut eu, acum vre'o 15-16 ani, avea un ARO 10, bej (parca).

Il stiam pasionat dar, nici chiar asa cum l'am gasit pe forum.

Am lucrat cativa ani impreuna intr'o televiziune pana cand el a decis sa se mute la o alta.

Din acel moment si pana in ziua in care a plecat dintre noi l'am mai intalnit o singura data.

A fost un baiat extraordinar si imi pare f.f.f. rau ca nu imi poate impartasi din experienta lui de 4X4.

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca.

Editat de arri
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare