r3dscorpion Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Asa incepea postul lui in urma cu 5 ani fara a cunoaste ceea ce va urma....... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39957-La-Multi-Ani-Redscorpion Nici nu sti cat imi lipsesti prieten drag.....Dumnezeu sa te aiba in paza acolo unde esti............. Editat Noiembrie 5, 2013 de r3dscorpion "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 5, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Acum cateva zile am recitit cu amaraciune topicul respectiv si am retrait toate amintirile cu Bogdan. :( Sa te odihnesti in pace prieten drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Azi sunt 5 ani de cand s-a stins din viata bunul nostru prieten Bogdan4x4. A fost moderator al acestui forum chiar de la inceputul acestuia pana in ultimele zile de viata. Sa te odihnesti in pace prieten drag! http://www.club4x4.ro/bogdan4x4_1.jpg Editat Decembrie 29, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 cinci ani mai saraci rar se gaseste un om ca el......D-zeu sa-ll odihneasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bus74 Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! SANTANA ANIBAL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Ce repede trece timpul..... Şi cu toate astea cât de prezent este în gândurile şi inimile noastre! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Editat Decembrie 29, 2013 de staicucostel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 29, 2013 Partajează Postat Decembrie 29, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Se spune ca timpul vindeca ranile... eu nu cred. Desi nu l-am cunoscut personal, prin intermediul :cl am aflat ce om minunat a fost Bogdan 4x4 si ce gol adanc a lasat in sufletele familiei, prietenilor, colegilor de forum . Au trecut 5 ani si nu-mi vine sa cred... 5 ani si amintirea lui este atat de vie... Dumnezeu sa aiba grija de el si sa-l odihneasca in pace! ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 30, 2013 Partajează Postat Decembrie 30, 2013 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Decembrie 24, 2014 Partajează Postat Decembrie 24, 2014 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa il odihneasca! Condileante prietenilor si familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi_ro Postat Decembrie 26, 2014 Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu să-l odihnească în pace Condoleante prietenilor si familiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jordan Postat Decembrie 27, 2014 Partajează Postat Decembrie 27, 2014 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca. Nu l-am cunoscut personal dar cele 54 de pagini pline de oameni ale caror ganduri se indreapta catre familie pt mine sunt suficient si vorbesc de la sine desspre un OM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Azi se implinesc 6 ani de cand Bogdan4x4 nu mai e printre noi. Nu il vom uita niciodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Din pacate timpul trece...deja sunt 6 ani de cand s-a dus...ptr ce-i ce l-am cunoscut...va ramane viu in amintirile noastre...ca si in discutiile din miez de noapte...in jurul focului...la lumina stelelor Cel de sus sa-l odihnesca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2015 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Si a mai trecut un an... Inca trezi zile si vor fi 7 ani de cand Bogdan "a plecat putin" dintre noi. O recomandare pentru membrii mai noi care nu l-au cunoscut pe Bogdan4x4 sa citeasca mesajele lui dar si mesajele colegilor din acest topic inca de la inceput. Poate fi o lectie de viata pentru multi dintre noi. Pe mine unul m-a afectat enorm prietenia cu el si ii invidiez pe cei care l-au cunoscut de mai mult timp decat mine. Si pentru a nu stiu cata oara ascultam piesa lui preferata: Si inca una... Editat Decembrie 25, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 corect Max...Bogdan a fost un prieten adevarat...pacat ca a plecat in alta lume asa devreme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 A fost un om adevarat si un tovaras de nadejde! De fiecare data cand ne intalnim, in locurile care i-au placut, il pomenim cu drag si ascultam melodia lui! Dumnezeu sa-l odihneasca! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreitk Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Condoleante familiei! Sa se odihneasca in pace! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 (editat) Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Azi se implinesc 9 ani de cand colegul si moderatorul nostru Bogdan4x4 s-a stins din viata. Ne vom aminti intodeauna cu placere de el. A fost un om deosebit. Editat Decembrie 28, 2017 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 noua ani fara un om si prieten...cum putini sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 9 ani ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 [Dumnezeu sa-l odihneasca./b] http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate