Max Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Haideti sa ne rugam pentru bunul nostru coleg si prieten Bogdan4x4 care , in momentul de fata este intr-o situatie extrem de grava la terapie intensiva in urma complicatiilor unui cancer de plamani. Sa ne agatam de fiecare urma de speranta pentru ca e un OM care merita tot sprijinul din partea noastra. Mi-e extrem de dificil ca sa scriu aceste randuri dar am simtit nevoia sa o fac. Bogdane, vointa ta ar trebui sa fie un exemplu pentru noi. Ramai tare asa cum te stim. Daca intradevar exista Dumnezeu, ar fi momentul sa ne arate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Sa ne rugam! Cuvintele sunt de prisos....MULTA SANATATE! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: Sa ne rugam! Am citit acest post si...nu stiu ce sa scriu...Dumnezeu sa-i dea sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa l ajute si sa i dea sanatate , sa l vedem cat mai curand inapoi la volan si alaturi de cei dragi pt ca probabil asta este tot ce mai conteaza pt el acum Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! mi-e inima grea si d'abia mi-am revenit.... BOGDAN 4X4 A MURIT! Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu stiu ce sa mai zic.... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa-l odihneasca. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa-l odihneasca! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa-l odihneasca! "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin. Bogdan4x4 DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !!! Bogdane, vei fi mereu cu noi, in sufletul nostru ! Condoleante familiei.... Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa l odihneasca!!! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin. Bogdan4x4 ...... Dumnezeu sa-l odihneasca .... Bogdane, vei ramane pentru totdeauna in sufletul nostru! Condoleante familiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Dumnezeu sa l odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Cum este posibil?!?!?! Acum 10 minute citeam posturile lui la alte sectiuni. :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr Dumnezeu sa-l odihneasca!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Nici nu am cuvinte sa spun ce gol am in suflet si cata durere. Am pierdut un prieten adevarat si un om cu rar mai intalnesti. Dumnezeu sa-l odihneasca. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! :sr :sr :sr Dumnezeu sa-l odihneasca! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Nu l am cunoscut personal dar nu cred ca mai conteaza asta acum, imi pare tare rau Dumnezeu sa l odihneasca in pace :( Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin. Bogdan4x4 Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin. Bogdan4x4 Sunt socat si indurerat profund de moartea lui Bogdan. Abia imi gasesc cuvintele. Oricum Bogdan va ramane vesnic MODERATORUL nostru. Contul sau va fi permanent online pentru noi. Caracterul sau deosebit, personalitatea puternica si vointa lui iesita din comun nu l-au ajutat si de data aceasta din pacate. Ma aflu intr-o situatie ciudata: Seara pe messenger nu ii voi mai vedea numele ingrosat si nu ma va mai intampina cu salutul sau obisnuit. Dar eu o sa il salut oricum de cate ori voi intra. .... ... Omul asta nu merita asa ceva... Suntem alaturi de familie in aceste clipe. Nu ezitati sa ne contactati daca va putem ajuta cu ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Ce ti-e si cu viata asta... :sr Sa-l ierte si sa-l odihneasca Dumnezeu! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu exista nimic care sa poata sterge aceasta durere sau amintirea lui ! Dumnezeu sa te odihneasca Bogdane ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei si prietenilor. :sr Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Un OM deosebit , nu-mi vine sa cred ca nu mai esti langa noi Am lacrimi in ochi ,condoleante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate