MariusS Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca!! Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 mi-a dat sms ursu dimineata, nu stiu ce sa mai zic. desi acum doi ani m-am lasat de fumat, mi-am luat tutun si fac din cand in cand tigari pe care le fumez. asa, sa fie. eu maine seara plec din medgidia catre buc. voi sta la o prietena, pe langa gara. nike, unde ne vedem si la ce ora? un 9:30-10:00 sa fiu la tine? vin cu toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzukiteo Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Sa ne rugam! Nici nu am cuvinte sa spun ce gol am in suflet si cata durere. Am pierdut un prieten adevarat si un om cu rar mai intalnesti. Dumnezeu sa-l odihneasca. NU POT SA CRED,DE CAND SUFEREA DE ACEASTA CRUDA BOALA? OFF-ROD"ISTI DIN TOATE COLTURILE TARII,UNITI-VA!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am vazut acest post in urma cu vreo 4 ore dar nu am mai stiut ce sa spun. Pur si simplu nu-mi vine sa cred.......... L-am cunoscut pe bogdan4x4 acum vreo luna si jumatate, aici pe forum, cand, cu mare tact, a oprit o cearta a mea cu unul dintre colegii de aici. Am avut placerea sa-l cunosc si fata in fata pe perioada ursusfreetrack. Regret ca cei buni pleaca prea repede dintre noi. Sunt sigur ca va ramane aproape de noi. Dumnezeu sa-l odihneasca! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 .... sunt cutremurat... dumnezeu sa-l odihneasca in pace... condoleante familiei... Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Mare pacat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu l-am cunoscut personal si totusi nu am reusit sa scriu nimic de dimineata cand am citit despre tragedie fiind profund marcat.E greu sa gasesti cuvintele potrivite atunci cand sunt despre un OM atat de bogat... Dumnezeu sa-l odihneasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a4quattro Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Sincere regrete Land Rover Discovery I 300 tdi, Mitsubishi L200, Pajero, Outlander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeul sa-l odihneasca. Imi pare rau ca nu am apucat sa-l cunosc personal. Condoleante familiei. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator photoman Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cateva fotografii in memoria lui Bogdan ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ... Condoleante familiei ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Adeseori, Dumnezeu ii cheama la El, pe Cei Mai Buni dintre noi !... Bogdan 4x4 a fost Un Om Adevarat, un Caracter Puternic, un Prieten de Nadejde !... La Revedere Prietene Drag, vei Ramane de-a Pururi in Sufletele si Memoria noastra !... :sr Dumnezeu sa aiba in paza Sufletul Tau Bogdane !... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !... Sincere condoleante familiei; Dani suntem alaturi de tine !... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 dumnezeu sa-l odihneasca! O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 ...nici acuma nu imi vine sa cred ...poate parea pueril dar imi doream din tot sufletul sa il cunosc pe acest OM ,din pacate sa stins inaite de al cunoaste dar cumva simt ca ne stiam, era de ajuns sa aud bogdan4x4 si aveam clisee cu glumele si posturile sale de ameliorare si chiar de suduiala...sunt multe de spus dar cred ca nu ar ajunge paginile acestui forum...inca o data sincere condoleante familiei si celor apropiati...dumnezeu sa il odihneasca in pace...steag la jumatate de catarg p.s. o sa leg de cele doua oglinzi laterale 2 panglinci negre in semn de respect ...si le voi lasa acolo atata timp cat padurea si noroiul vor vre'.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzukiteo Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 ZI TRISTA PENTRU OFF ROAD-UL DIN ROMANIA.....NU TE VOM UITA NICI ODATA ,BOGDAN 4X4. DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA. OFF-ROD"ISTI DIN TOATE COLTURILE TARII,UNITI-VA!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 dumnezeu sa-l odihneasca! poza i-am facut-o la Targu Mures..... condoleante familiei.... http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator encarta Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Refuz sa scriu sincere condoleante,refuz sa cred ca OMUL acesta a plecat. stiu ca ma loghez cu "encarta",dar toti ma stiti de Trancanici,iar aceasta porecla mi-a fost data de Bogdan.tot de la el am invatat cate ceva din ceea ce inseamna off road-ul.cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost bucuria imensa de a trai.pe 24 dec am avut ultima discutie,l-am vazut ultima data.era palid,nu era Bogdan,dar a avut enorma,imensa putere sa ma intrebe pe mine de sanatatea mea,desi abia respira.vorbea despre revelion,despre off road,despre Craciun,dar nu despre moarte.trebuia sa treaca si tura de citostatice,ca sa fie mai bine,adica bine de tot. a luat medicamentele pe care i le adusesem dupa ce s-a asigurat ca si eu mai am. cred ca inima asta mare a lui l-a facut sa arda atat de intens.a trait in 40 de ani cat altii intr-o suta de vieti.sufletul lui imens in care ne-a cuprins pe toti,sufletul acela ESTE permanent cu noi. risc sa scriu platitudini,lucruri anoste,dar nu mai am forta si nici nu pot sa vorbesc despre el la trecut. pe 25 deja era la spital,iar pe 26 deja nu mai putea respira,era la reanimare. doare?cum pot spune ca doare cand el si-a primit moartea zambind,asigurandu-ne ca e asa o chestie trecatoare care nu se poate lega de el. trebuia sa=i fac rost de un tratament naturist si ,cand i-am spus,am vazut in raspunsul lui atata optimism cat nu incape la nimeni in suflet. mai este cineva care trebuie sustinut acum,un OM admirabil care l-a insotit si ingrijit pe Bogdan cu un devotament absolut admirabil:Dani. Dani,ce sa-ti spun?ar trebui sa sun,dar nu pot.mi-e teama de cata durere voi auzi de la tine.sa stii ca suntem alaturi de tine si ca ramanem pentru totdeauna prietenii tai,nu numai trancanicii ci toti de pe acest forum.sunt convinsa de asta. Bogdane,doare rau! tu cum faceai cand durea asa,caci noi nu ne dadeam seama niciodata ca te doare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 M-am atasat de el din prima clipa...deschis, iti strangea mana cu putere...te privea in ochi cu intensitate...vorbea fara echivoc...tonurile de gri, ei bine...nu prea existau...Am invatat multe de la el...tare as fi vrut sa mai invat...Timpul nu a mai avut rabdare cu el. Am citit undeva, demult, ca, cine nu arde... putrezeste...Ai ars intens si frumos si curat prietene, asa cum ai vrut tu, barbateste...Pentru faptul de-a te fi intalnit, chiar si atat de putin, in aceasta viata...iti multumesc! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu am cuvinte. Nu pot sa cred.....Ma gandeam cand l-am cunoscut prima oara.....de pe mania. A fost virtual, pe mess...Faceam caterinca cu el pana noaptea tarziu. Nu ii placea sa fie "privit" de cineva ca un "bolvav" sau mai ales sa fie compatimit. Bogdan4x4 a fost si este un invingator. Asta toamna a fost la Suceava....si ce sprituri am tras. In ultima zi inainte de plecare nu m-am putut intalni cu el. Totusi a promis ca ne vom reintalni si vom face o bauta pe cinste. BOGDANEEEEEEE.....de ce dracu nu te-ai tinut de promisiune. Frate....nu te vom uita niciodata. Vei fi mereu in inimile noastre. DUMNEZEU sa te aiba langa EL. Cele mai sincere condoleante Familiei. Nello si Diana. :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcclaude Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Condoleante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In aceasta seara ,am aflat si am incremenit. Nu imi vine sa cred. Am avut onoarea sa il cunosc pe Bogdan, nu mult dar mi-a placut felul sau de a fi. Nu pot sa spun decat ca sunt foarte mahnit cand un om vesel, un om care iubea viata si care stia sa traiasca , dispare asemeni unui nor de fum. A fost prea tanar pentru a trece in lume celor drepti. Transmit condoleante familiei si imi doresc ca toti sa il pastreze in memorie asa cum a fost el, activ, glumet, carismatic. Sunt de acord cu ceea ce spunea un alt membru ... sa ramana mereu in istoria clubului 4x4 si a site-ului, moderator. Cu respect pentru tot ceea ce a fact si a insemnat bogdan 4x4. :cl :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Bogdane, de ce ai plecat atat de devreme? Vestea plecarii tale m-a ucis ! De ce toti OAMENII buni trebuie sa plece atat de repede ? Noi aveam nevoie de tine aici ! Eu, personal, mai aveam foarte multe de invatat de la tine! Nu pot scrie mai mult. Nu acum ! Bogdane, vei fi intotdeauna cu mine, peste tot unde voi merge, la orice iesire ! Sa ai grija de tine acolo sus ! Dani, suntem alaturi de tine in aceste clipe deosebit de grele. Te rugam sa ne spui daca te putem ajuta cu ceva, chiar daca nu suntem in Bucuresti. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator conashu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Condoleante. Sa se odihneasca in pace. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In fiecare zi de lucru ma intalnesc cu doamna in negru, de ani de zile. Si nici acum nu am reusit sa gasesc modalitatea prin care sa reusesc sa trec mai usor atunci cand ma invinge. E adevarat ca uneori ma razbun si-i mai stric planurile, dar ea revine, revine mereu... acum a venit sa ne loveasca in plin... pe toti... Acum sunt de garda si durerea se combina cu furia intr-un mod ciudat pe care nu pot sa-l exprim in cuvinte... Imi amintesc de discutiile de pe messenger, de intalnirea de la Campulung Muscel, de topicuri de pe forum, de Toyota ce urma sa te duca pe coclauri, de Stela, de .... Imi amintesc de tine Bogdane ! Un singur lucru stiu : n-ai fi vrut niciodata ca sa fii plans... cred ca acum , acolo unde esti , ne privesti si nu ai vrea sa vezi lacrimi pe obrazul niciunuia dintre noi. Si mai stiu ca de acum inainte , oriunde se va auzi pe vai si munti maraitul dulce al unui 4x4, vei fi si tu acolo , Bogdan4x4 ! Sa nu pleci departe, auzi bre? Ramai aproape ca sa mai vorbim din cand in cand, in gand... Asta pana ne-om regasi acolo, unde esti tu acum... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 De fiecare data cand avea cate o problema mai delicata la masina imi dadea un mesaj pe messenger. Nu trebuia sa ma uit cine este expeditorul, toate mesajele incepeau la fel: "HOUSTON WE HAVE A PROBLEM !" . Abia dupa raspunsul meu venea apelul lui telefonic si discutam ore in sir cate si mai cate despre masina si despre ce ar mai trebui modificat la masina in viitor. De pe grupul Off Road Adventure am aflat ca dorinta sa este de a fi inmormantat in tricoul si geaca clubului de offroad din care facea parte. Asta arata la modul suprem dragostea sa pt acest sport si poate pt comunitatea din care facem cu totii parte. "HOUSTON WE HAVE A PROBLEM !", "HOUSTON WE HAVE A PROBLEM!" , "HOUSTON WE HAVE A PROBLEM! ", desi mesajul acesta nu va mai sosi niciodata, de in fiecare noapte cu cer senin petrecuta in padure, cu masina pe coclauri, voi sti ca acolo, printre stelele rataceste suflet mare......... DRUM BUN PRIETENE ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate