soimu Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 am fost pana in Budapesta si am avut norocul sa il cunosc pe un mare colectionar de masini Jaguar avea 3 in garaj, dar cel mai mandru era de unul model 1, atasez pozele facute de mine la ceas de seara ...dupa ceva beutura care ne-a facut mai comunicativi, chit ca eu nu vorbesc maghiara si nici el romana... :x[*] forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: jaguar seria 1 restaurat altele forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate