doggy_xxl Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 sal all,as vrea sa stiu ce anvelope de iarna sa-mi pun pe un Mitsubishi pajero sport din 1999,tin sa precizez ca-mi trebuie o anvelopa bunicica pt ca masina o folosesc pt tractari auto,deci imi trebuie aderenta iarna... am multi dementi care se cred ``TITI AUR`` numai ca ei nu ajung la finish ci ajung prin shanturi,curti si alte rape dupa care eu trebuie sa-l pun Mitshu sa-i scoata.poate imi puteti da un sfat pt anvelope...si altceva,nu merg numai pe zapada sau gheata merg mult si pe asfalt,deci imi trebuie o anvelopa mixta.....banuiesc ca nu ma injurati pt ce vreau.... :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Re: anvelope Pajero sport Da. Uite aici ceva ce ar face exact ce vrei tu alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy_xxl Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Re: anvelope Pajero sport imi pare rau dar eu am pe masina 265/70/16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy_xxl Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Re: anvelope Pajero sport si altceva am uitat sa va intreb....ce presiune in pneuri se foloseste pe timp de iarna ca sa ai aderenta mai buna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cryss Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Re: anvelope Pajero sport salut!fa-ti rost de jante pe 15 ,chiar si tabla,deoarece anvelopele pe 16 cu dimensiuni peste 245 sunt mult mai scumpepoate chiar duble fata de cele pe 15.la multi ani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Re: anvelope Pajero sport Daca ai o anvelopa mai mare la care vei scadea presiunea, automat iti va creste aderenta pe zapada, asfalt, noroi.... daaaar iti va creste consumul si masina va fi mult mai puturoasa. Eu de exemplu iarna am 1.5 atm. Daca am de facut un drum mai lung le umflu, dar nu mai mult de 2,2 atm ca apoi zguduie prea tare. Daca le lasi mai jos de 1.2 atm ai mai toate sansele sa dejantezi... chiar si pe asfalt in vreo curba. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts