Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salve off roaderilor

rotty

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Salve off roaderilor

Dupa ultimile aventuri in off road, cand am pierdut scutul de la cutie (nu stiu cum) m-am decis sa face ceva imbunatatiri la masina.

Oricum m-am in scris si la Cantecul Lebedei asa ca trebe sa o prepar cumva ca urmare am luat taurul de coarne si am comandat 4 gume mud trebuie sa vina din Germania cat de curand.

Urmatoarea investitie ar fi scuturile numai ca nu ma pot decide asa ca va cer cava sfaturi.

Am gasit urmatoarele solutii:

- scut de otel de 3mm (motor plus cutie);

- scut de aliaj de aluminiu de 6 mm (idem);

Evident ca preturile difera insa as dori un sfat tehnic in primul rand. Care e mai rezistent?

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Sunt la fel de rezistente, adica se vor indoi atat cele din tabla de otel cat si cele din aluminiu [ cred ca e de fapt duraluminiu ] ... dar se indreapta, sa nu-ti faci griji ! ... eu am scuturi Asfir [ duraluminiu de 6 mm grosime ] si sunt extrem de incantat de ele ...

PS : Ce gume ai comandat din Germania, si la ce bani ?

Link spre comentariu

Multam

Asta inseamna ca ar trebui sa ma preocupenumai pretul?

Gumele sunt Cooper Discoverer STT si mi s-a promis ca vin sub 650 lei.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu de pret e vorba ... sincer, eu cred ca cele de tabla 3mm se vor indoi mai repede, insa si cele de 6 mm se deformeaza "daca pui masina serios" pe ele ... eu le-as lua totusi pe cele de duraluminiu, ca sa scap de grija ruginei inerente oricarei piese de pe dedesubtul masinii de teren ...

Link spre comentariu

Nu de pret e vorba ... sincer, eu cred ca cele de tabla 3mm se vor indoi mai repede, insa si cele de 6 mm se deformeaza "daca pui masina serios" pe ele ... eu le-as lua totusi pe cele de duraluminiu, ca sa scap de grija ruginei inerente oricarei piese de pe dedesubtul masinii de teren ...

Acum stii cum e, Asfir sunt firma, dar sa le iei direct din Germania, ca la noi sunt ff scumpe.

John si-a luat unele de tabla de 3-4 mm, de la noi la un pret super sinu le a iertat de loc.

Pretul este de 3 ori mai mic decat cele de la Asfir.

Depinde de bugetul actual si de ce vrei, dar parca la diferenta asta mai bine le mai schimbi odata

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Inca nu am rezolvat problema cu scuturile insa e pe vine.

Intre timp am achizitionat troliu :banana :banana :banana (multam nanuk).

Sper ca saptamana de vine sa il si montez :ypu :ypu :ypu .

si inca astept sa imi vina gumele :) .

Link spre comentariu

Sa montat troliu :ypu :ypu :ypu .

Multam koala de ajutor.

Abia astept prima iesire sa il incerc.

Inca astept gumele. :twisted:

Link spre comentariu

bine ai venit :W

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

OK troiu montat si prezentat.

Am achizitionat si statie Midland 42 Multi cu antena de 1.45 metri cu talpa magnetica.

Acum problem cum pot sa o montez si unde - adica sa ascund firul de la antena la statie sa vina cumva in bord s-o putea oare?

Cine m-ar putea ajuta?

Saptama de vine imi vin si gumele :banana :banana :banana (asa tot zic de vre-o 3 incoace da de speranta moare ultima).

Caut si 2 proiectoare suplimentare (cam scumpe :twisted: ) si ma gandeam sa le montez pe o bara pe plafon insa si aici as avea nevoie de montaj.

Pe unde imi recomandati sa ma duc?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare