reax Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 buna ziua si la multi ani. vreau sa inalt vitara cu niste arcuri mai lungi si amortizoare pe masura si am nevoie de putin ajutor. inaltarea ar trebui sa fie gen kit trailmaster adica arcuri si amortizoare. cat pot sa o inalt din arcuri fara sa fac alte modificari?! de la ce alte masini se potrivesc arcuri mai lungi si amortizoare(fata/spate)?! luam de exemplu kitul trailmaster de 35/40mm unde sint incluse 4 arcuri si doar amortizoarele pe spate,din cate am gasit pe net aceasta inaltare nu presupune nici o alta modificare,se monteaza si la revedere drum bun! mai pe scurt,ce arcuri si amortizoare sa folosesc pentru o copie de kit trailmaster?! 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! daca vrei si body lift am eu 8 bucati de duramit de 70 taiate in strung pe 5 cm inaltime Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! Salut si La multi ani !!! in kit-ul original ai telescoape mult mai rezistente si care lucreaza altfel,revenire,compresie cat si cursa ,la fel si arcurile elicoidale cat si cele lamelare,au o alta dimensiune,nr de spire si este un material mai rezistent decat vei gasi tu in comert deci parerea mea si sfatul meu este sa iei un kit original, OME , trail master sau calmini merita sa incerci si o varianta " romaneasca " ,dar depinde cati bani vei cheltui si daca rezultatul va fi ....ok :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! multam de oferta,body lift am deja. o sa merg pe varianta "romaneasca" cu buget minim,adica,ma apuc si caut pe la dezmembrari niste arcuri iar amortizoare spate iau noi.din cate stiu cele din fata pot sa ramana aceleasi! totusi nu am primit un raspuns in privinta eventualelor probleme care pot aparea!! la ce inaltime sa ma opresc sa nu apara probleme?!!! ce ziceti +40mm e in regula?! 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! revin cu acest subiect ! am gasit un munte de arcuri,prima problema rezolvata. din ce am citit pe forum am inteles de la suzuker ca fata merge inaltata 30mm si spatele 50mm fara sa apara probleme. stiam de 35/40 deci am o dilema incepand cu capitolul unu! ma intereseaza sa merg pe o inaltime la lift care sa nu dauneze altor piese. nu as vrea sa pun distantiere la amortizoarele spate ci as vrea sa pun unele mai lungi,aici incep intrebarile :). imi poate spune cineva de la ce masina se potrivesc la fix?! am impresia ca am citit undeva pe net ca merg cele de opel astra mk2,adevarat?! pe fata merg puse amortizoare de la alta masina care sa se potriveasca? la un asemenea lift ar fi indicata montarea unui amortizor de directie? este nevoie si de o flansa la cardan? astept cu nerabdare raspunsuri ahoi 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 26, 2009 Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! Man, cred ca m-ai inteles gresit. Eu NU am spus ca o inalti pe fata 30mm si pe spate 50. Ma refeream la inaltatoarele de arc cind am avansat aceste cifre. Pe fata cei 30 mm inseamna un lift de aproximativ 40-45mm din cauza efectului de parghie generat de bascule. problema ce va aparea va fi legata bineinteles tot pe fata din cauza unghiului de cadere al rotilor ce va trebui refacut prin "camber adjustment bolts", piese pe care te sfatuiesc sa le cumperi si nu sa le confectionezi deoarece fiind mai subtiri decat bolturile originale de la amortizoare, sunt facute din otel special rezistent la forfecare. In alta ordine de idei, pentru 50mm nu vad o problema, poti prelungi linistit amortizoarele de spate cu 55mm (de ce 55 si nu 50? vezi ca e un unghi acolo...) poti folosi deasemenea cu succes amortizoare de ssangyong musso, care devin mai utile daca folosesti anvelope mai mari si/sau cresti masa masinii. Abia daca vrei mai mult de 50mm incep cu adevarat bataile de cap: planetarele nu mai suporta asemenea unghiuri, va trebui coborat grupul de fata, amortizoarele de pe fata nu mai sunt bune, trebuiesc altele mai lungi. Basculele vor trebui modificate pentru ca pivotii ajung si ei la niste unghiuri pe care nu le suporta. Directia va face si ea probleme din cauza unghiului mare care va exista intre bara de directie si fuzete, vba rezulta o raza de bracaj ciudata in care spre exemplul, la un viraj stanga, roata de pe partea dreapta vireaza mai spre interior decat cea din stanga, contrar convergentei normale a unui autovehicul. Pe spate va aparea probleme la bascula centrala care va trebui lungita si schimbat unghiul pivotului. Cardanele vor trebui prelungite, la fel si conductele/cablurile de frana. Cam complicat tinand cont ca grupul fata ramane la acelasi nivel ca in cazul unui lift de 5 cm, nu? Later edit (ma dreg cu niste beri si mai uit, in general nu scriu asa de mult pe forum): pt lift de 8cm mai trebuie prelungite si tendoanele spate pentru ca rotile se vor apropia (freca) de caroserie, eventual cu schimbarea unor unghiuri pe acolo, ca bucsile alea incep si ele sa nu se mai simta in largul lor. Daca imi mai amintesc ceva editez. Oricum, am incercat si eu schema cu mai mult de 5cm, dar am renuntat. Am bodylift de 7cm+suspension lift de 5cm, imi ajunge. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! multam de raspuns. am inteles perfect pt. ca am citit de zeci de ori ce i-ai scris lu' soso cand si-a inaltat vitara,efectul de parghie face ca un plus de 30mm(arc sau bucsa) sa ridice defapt cu 50mm. poate m-am exprimat gresit mai inainte. priceput si treaba cu unghiul,ce-i drept nici nu-mi trecuse prin cap. revin cu intrebarile: 1.ce amortizoare se potrivesc(fata/spate),de la ce masina? 2.la un asemenea lift ar fi indicata montarea unui amortizor de directie? 3.este nevoie si de o flansa la cardan? poate cineva sa-mi spuna grosimea spirei fata/spate de la calmini,ome si trailmaster? am gasit arcuri pt spate dar spira e de 14 fata de 11.25 original si nu stiu cat de rigida devine masina! in caz ca nu gasesc amortizoare pt. fata cine ma poate ajuta cu acele distantiere si cu "camber adjustment bolts"?? 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad.ioan Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! ai mai rezolvat ceva? sunt curios si eu. In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: inaltare vitara,copie trailmaster ! Suna-l omul nu a mai intrat pe forum din luna mai. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate