rudolf Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Din fericire am posibilitatea sa-mi aduc din state cate ceva pentru acaret cu costuri relativ mici. As vrea un SL 2" Calmini care din cate am vazut este aproape juma' de pret fata de Europa http://www.puresuzuki.com/2_lift_kit.htm In linkul de mai sus el este prezentat pt suzuki sidekick. Nu-i asa ca se potriveste si la vitara? :) Daca da din cate am vazut pe aici imi va trebui si un BL. Am gasit aici, tot la calmini dar e de 3" http://www.puresuzuki.com/3_body_lift.htm intrebarea este: nu este prea mare BL 3" pentru ca SL este de 2" Si as mai avea nevoie de un sfat de la cei cu samurai/jimny Kit ul de stabilizare directie prezentat aici pentru 1986-95 Samurai, SJ413 se potriveste oare si la jimny 2007 diesel. http://www.puresuzuki.com/steering_stabilizer_kit.htm As vrea sa profit din plin de aceasta ocazie. Daca imi mai puteti da ceva idei, ce as mai putea achizitiona din piata lor as fi recunoscator chiar daca ar trebui sa dau un palet de bere :p Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA eu as opta la vitara pentru kitul de 7cm de la calmini si nu as mai pune bodylift. Pui roti MT de 215 80 R 15 si ai o masina decenta pt ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA daca iti pui kitul de 7cm de la calmini este arhisuficient pentru ture, exista doar riscul sa-ti mai sara planetara citeodata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA daca iti pui kitul de 7cm de la calmini este arhisuficient pentru ture, exista doar riscul sa-ti mai sara planetara citeodata. KIT ul din state are 5 cm. Sunt sanse mai mici sa sara planetara? Are cineva 5-7 cm pe vitara? Cum se comporta? Isi merita cei 6-700$? Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA Am de 7 cm, am forjat masina-n M-tii Calimani pe zapada in ultima vreme .... nu sare nici o planetara, eu merg cu anvelope MT-uri de 31 de inch (deci solicitare mai mare). Pune cu incredere 5, sau 7 cm, cum iti place . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA eu am calmini de 3inch si am avut ghinionul sau onoarea sa-mi sara odata intr-o tura mai serioasa in ceva noroaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA Nu ma poate ajuta nimeni cu stabilizatorul de directie din link ul de mai sus. Vreau sa il aduc pt un preten. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: 2" LIFT VITARA Rares ce ai facut tu atunci a fost extrem :grin: , de ti-a sarit planetara. Lasand gluma la o parte se poate intampla... Legat de amortizorul de directie vezi ca se poate pune si OME fara probleme, si din cate am auzit ar fi mai fiabile decat Calmini. Daca il poti aduce la pretul de pe site fara alte cheltuieli suplimentare, atunci merita. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: 2" LIFT VITARA Am de 7 cm, am forjat masina-n M-tii Calimani pe zapada in ultima vreme .... nu sare nici o planetara, eu merg cu anvelope MT-uri de 31 de inch (deci solicitare mai mare). Pune cu incredere 5, sau 7 cm, cum iti place . Multumesc mult pentru sfat. Cu siguranta exista un risc. In cazul tau zapada nu ti-a oferit "contra" sa-ti sara planetara. Frumoasa vitara! Ai muncit pe masura! Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate