Vizitator rares Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai dar si vitara are acele aerisiri pe spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai dar si vitara are acele aerisiri pe spate? Pe spate are o singura aerisire care iese undeva sub aripa stanga spate. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai plec in cercetare , sper sa o gasesc? si acum scuze, poate devin enervant , dar cum se face aerisirea? doar deschid ceva surubel si gata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai nu aerisesti tu...pe acolo iese presiunea care se creeaza in timpul mersului....e mica ...e adevarat dar asa mica cum e daca acele aerisitoare sunt infundate poate sa-ti omoare un semering.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Felicitari Marius :h5 Na ca-mi stric singur topicul :ha: Masina e la mecanic acum. Cica nu poate sa-mi greseze crucile pt ca nu au gresoare :uameni Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Cum sa naiva gresoare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Eu zic ceva: da-l in colo de mecanic de Dacie, spunei ca n-are manere, are butoane, e dijitala toata ca e giaponeza ... ai nr lui Tuparu (parintele Zukiurilor) pe privat! Da-i un telefon si daca ai noroc sa aiba timp te rezolva instant! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Cum sa naiva gresoare? Unele cruci are, altele n-are, ca-asa-i in tenis! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai asa-i...crucea pe care am schimbat-o eu nu are gresor.... :grin: facut de astia de la GKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Crucea respectiva fiind de la acaretul din poza? :ha: Pe cand o plimbare offroad cu aia? :banana :ypu Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Zgomot ciudat la Samurai Felicitari Marius :h5 Na ca-mi stric singur topicul :ha: Masina e la mecanic acum. Cica nu poate sa-mi greseze crucile pt ca nu au gresoare :uameni e normal al meu din 2003 nu a avut pana nu i-am pus eu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate