Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jos fundu din masina!

stane

Postări Recomandate

Re: Jos fundu din masina!

Tot respectul pentru efort...Acum am inteles si eu ce inseamna sa mergi pe munte :h5

Eu am urcat appx. 400metri pieptis pe povirnis si padure ...fara echipament in spinare.Am urcat din DRAGOSLAVE sus pe virful CASELOR (unde au pus acum cruce) si pe la jumatatea drumului imi venea sa renunt...dar m-am ambitionat si pas cu pas am ajuns pina sus.Privelistea a fost incintatoare....vedeam tot RUCARUL si DRAGOSLAVELE si chiar zaream FAGARASII....A meritat tot efortul.

Dar am invatat sa respect muntele si ce pare un lucru simplu sau apropiat in realitate in urcare devine foarte complicat.Acum am invatat de la localnici cum e treaba cu stinele si adaposturile...

Pentru noi cei mai neinitiati va asteptam cu alte foto si sfaturi.Inca odata tot respectul pentru efort :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ atar: ma intereseaza trasee offroad in mtii. Macinului

@ dankrp: daca esti din Comarnic, poate stii cum se iese in culmea Baiului din zona Posada.

Eu nu stiu decat din Secaria.

Traseul n-a fost lung, de la gondola din Azuga la stana 7km-5ore.Problema a fost ceata densa cu vizibilitate 1m de nu vedeam sa prindem piciorul Zamorei. Timp in care a inghetat mancarea berea si tuica(pe asta am fiert-o)

Link spre comentariu

@ atar: ma intereseaza trasee offroad in mtii. Macinului

Din pacate nici eu nu stiu trasee peacolo. Decat sa trec cu bacul pana acolo prefer sa dau o fuga la Soveja sau Lepsa-Gresu.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare