YO2LZP Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: iesire prin Arad Foarte faine pozele,asa da inceput de an! 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: iesire prin Arad faine pozele..... :h5 iar planetare indestructibile inca nu s-au fabricat :grin: dar ai cui sa ii spui??? "tre sa tina, f..o masa" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: iesire prin Arad Asa ati spus voi ca planetarele la nissan patrol nu ai cum sa le rupi. :banana range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: iesire prin Arad te-au mintit :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: iesire prin Arad :banana :ha: :ha: :grin: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: iesire prin Arad Frumoase poze ati facut baieti. Am facut si eu cateva si promit ca am sa le pun cat de curand. Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad Incerc sa pun si eu neste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad Si cu Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad Inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: iesire prin Arad deci.... domnul ciprian, a urcat apoi a coborat si a dorit sa ocoleasca problema ca prin ocolire domnul a intrat intr-un tarc perfect din care a iesit doar cu drujba si o planetara rupta (speram sa nu fie diferentialul) se vede clar lateralele si spatele strajuite de pomi vigurosi, se vede umbra si de la cel din fata, iar daca ma intrebati de ce a incercat sa iasa de acolo cu "pedala" ...nu as putea sa va raspund cert e ca dupa taierea pomului din fata, domnul a facut "vira" la tot grupul ..spre cea mai usoara cale spre civilizatie binenteles ca nu s-a incheiat aici... abia acum incepe coborarea cu spatele s-a finalizat in 2 copaci, de primul l-au trecut "impingaretii" de al doilea l-a tras adi de cur cu troliul si de acolo , la fiecare panta cu inclinatie, marius il remorca...uneoir usor, alteori legat la randul lui de adi... poze Deci astazi am avut timp sa ma ocup si de nissan sa vedem ce sa intamplat le aceasta iesire si am constatat ca intradevar planetara stanga fata sa rupt. :grin:...Dupa cum vedeti asa arata o planetara de nissan patrol gr rupta. :ha: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: iesire prin Arad Deci astazi am avut timp sa ma ocup si de nissan sa vedem ce sa intamplat le aceasta iesire si am constatat ca intradevar planetara stanga fata sa rupt. :grin:...Dupa cum vedeti asa arata o planetara de nissan patrol gr rupta. :ha: Felicitari, nu multi se pot lauda cu treaba asta.Tu pe fata ar trebui sa ai o h230. Uite ce zic australienii de planetarele de patrol: http://patrol4x4.com/forum/showthread.php?t=66 just some diff strength comparisons ... To any here who need’s a stronger diff Forget the Yankee Dana and corporate stuff we have the Nissan patrol h230 and h260 diffs at any good wreakers. Nissan How this h260 is 260mm or 10.25 inch with 1.51 inch 37 spline shafts The smaller h230 is 230mm or 9.2 with 1.26 inch 31 or spline shafts or 1.31 inch 33 spline shafts Dana 30 30 Ring gear diameter = 7.25" 44 Ring gear diameter = 8.75" 30 spline 60 Ring gear diameter = 9.75" come 30 some 35 spline 70 full-floating. 8 lug. 10.5" ring gear Corporate 10 bolt, 8 1/2" ring 28 spline shafts. 12 bolt, 8 7/8" ring 30 spline shafts 14 bolt full-floating. 1 1/2"x30 spline shafts. 8 lug. 10.5" ring gear. 14 bolt semi-floating. 9.5" ring gear. 1 3/8"x33 spline shafts. 8 lug Ford 9 inch 9 inch ring 28 spline most common Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: iesire prin Arad Cred ca la planetara lu Cipri o fost un defect de fabricatie... :ha: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: iesire prin Arad Frumoasa iesire daca sa lasat cu rupturi a meritat efortul... :h5 ,frumoase poze :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad aia e toata vaselina care era inauntru ..????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad Foarte frumos,dar dupa cum se vede cred ca a fost super iesirea. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: iesire prin Arad Se zice ca planetarele de patrol GR.sunt indistructibile.Ei bine eu nu cred. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:Cat despre,,talpa grea,,port numarul 42. tu si cu bucur reusiti sa rupeti planetare la nissan :ha: va chinuiti mult? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire prin Arad aia e toata vaselina care era inauntru ..????? Da planetara sa transformat in vaselina :ha: :ha: :ha: :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire prin Arad Se zice ca planetarele de patrol GR.sunt indistructibile.Ei bine eu nu cred. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:Cat despre,,talpa grea,,port numarul 42. tu si cu bucur reusiti sa rupeti planetare la nissan :ha: va chinuiti mult? Ma eu chiar nu mam chinuit de loc. Am virat putin si iam dat kraft si sa dus planetara dar cu zice Adi la mine avea defect din fabrica :grin: :ha: :ha: :ha: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: iesire prin Arad Ma eu chiar nu mam chinuit de loc. Am virat putin si iam dat kraft si sa dus planetara dar cu zice Adi la mine avea defect din fabrica :grin: :ha: :ha: :ha: Intrebarea este: cine avea defectul? :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate