soimu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 [youtube:31b99rix] [/youtube:31b99rix] forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul acum am inteles si eu de ce au limitatoare de turatie astea generatie noua.... totusi ieri cind am venit din timisoara la bucuresti o femeie cu o fiesta mergea atit de bine incit nu am putut sa ma tin cu navara de ea...si totusi mergea prudent FELICITARI zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul Cred ca tocmai se terminase partaju si masina ii revenise sotului :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul Tot pentru utilizarea eficienta a hi-lift-ului :ha: :ha: :ha: http://www.youtube.com/watch?v=FtzG6w7a ... re=related REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul Nici nu stiu ce sa mai zic.. Si daca nu as cunoaste amanuntele jocurilor.. as crede ca nu suna nimeni... [youtube:ys6smz0x] [/youtube:ys6smz0x] ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul sincer io nu inteleg ce aveti voi cu doamna din primul film este o doamna inginer de la r.a.r. in timpul testului de fum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul Ce distrusa... p'asta nu o mai satisface maciuca ... eventual o bata de baseball in cap! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul Dupa filmuletele astea ma duc repede sa cumpar un buchet de flori si sa-mi pup nevasta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul e doar un fetish de americani soimule. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul e doar un fetish de americani soimule. :grin: In scurt timp, scenele astea vor constitui apogeul filmelor pentru adulti :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul parerea mea..e nebuna,si o si mananca rau la scoica:) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: daca ar fi nevasta-mea as omorao cu hi liftul prima doamna zici ca are o scuza ai plac motoarele turate;a doua domle ce dracu o fi apucat o?a depasit deja turatia motorului :ha: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate