Vizitator sonyk Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Hello, Anul trecut am fost la niste concursuri cu un Lada Niva, dar peste tot eram singur. Ce se intampla? ca nu am putut sa termin niciodata era din vina mea, ca m-a cam luat valul si ............feelingul este bestial. Dar am inceput incet incet sa le repar si tot, mai am probleme cu chiuloasa, undeva ar trebui sa verific si motorul, dar nu gasesc un tester adecvat. Stie cineva sa ma ajute? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
so_lucky Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese in timisoara stiu doar un singur service care are softul pt lada niva si face verificari , dar banuiesc ca e cam departe de dv ... O zi frumoasa va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese fa-ti un drum /o plimbare pana in ungaria si cu sigurantza itzi vei rezolva problema! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sonyk Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Breko, Am incercat si la Targu Mures si la Oradea, dar era mai bine sa fotografiezi mufa de cuplare ca este mono-fazat, sau nu prea am inteles ce si cum, dar inca nu am gasit. Daca poti sa-mi dai adresa de contact a service-ului, sau pot sa trimit niste poze cu mufa de cuplare si atunci poate poate .. In Ungaria nu duc, mai bine mai aduc una de acolo :-))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese la brasov e un service bun de niva, incearca sa dai de Ferencz Attila, poate te ajuta brasovenii. intrucit el si Alex Toyota s-au dat destul de mult cu o niva in rally raid, e posibil sa te mai ajute si cu alte sfaturi/piese. bafta. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese piese aduce din Ucraina in Brasov cineva care este si foarte priceput mecanic in Niva eu m-am dus de la Craiova sa-mi repar cite ceva iar de piese la un pret rezonabil ma servit de fiecare data,tester nu are dar te poate trimite la cineva .Oricum cred ca esti mai aproape de brasov decit mine.Numele celui din Brasov este Cazacu TEL.0744998875 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Salut ! intra pe www.lada-romania.ro s-au office@lada-romania.ro ,e in Brasov. --------------------------------------------------------- www.lada-romania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese ,,Niva" parerea ta despre kitul de inaltare si scuturile aduse de la rusi (la ce pret sunt?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese modeste ca si calitatea lor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Martie 30, 2009 Partajează Postat Martie 30, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Pentru ce folosim scutul ? sa ne apere instrumentatia de sub masina de obiecte mai dure de cit rezista ele ! deci la ce rezista scutul de tabla de 1 mm rezista si baia de ulei . Un scut adevarat este confectiunat din dural de minim 5 mm , cu ala te urci si pe stinca si stii ca nu are ce sa pateasca piesa protejata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese unde il gasesti si la ce pret am schimbat ambreiajul si de atunci se aude un zgomot (ar trebui scoasa o carte despre zgomotele de la niva) ca de tabla neprinsa vreo sugestie de unde ar putea fi ? nu ma risc sa ma duc iar la service ca sunt din orasul in care singurii care au lucrat pa nive au zis ca in diferential nu exista rulmenti rotunzi cu bila p.s. unde am schimbat kitul nu stiau ca exista niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese "in diferential nu exista rulmenti rotunzi cu bila" :oo Eu unu inca nu am gasit bila in diferential fata s-au spate , cel de pe fata e de pe planetara poate. " am schimbat ambreiajul si de atunci se aude un zgomot " - tabla taie nas , arc siguranta rulment de presiune , disc pus invers , daca trepideaza , se va slabii putin reductorul . se scoate reductorul pe liber si se trece cv. in treapta a doua se ruleaza pe liber ,iar dupa ce dispar trepidatiile se stringe dif. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese cu bila sau fara erau rulmenti rotunzi (la cunostintele mele de mecanica)ideea era de service-uri ca am vrut sa le arat cartea de circula si pe net cu componentele masini da.... nu ai cu cine apropos manualul ala il are cineva in romana ca peste tot este in engleza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 3, 2009 Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Eu il am in engleza ! nici nu m-am strofocat sa ii caut traducerea . Daca nici la importator nu-l gasesti in romana , ce sa mai zic. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese diferenta dintre noi este ca tu stii ce sa cauti in el daca tot ne luminezi si pe noi la fiecare problema la care ne dai raspunsuri daca vrei si este cazul ai putea sa scrii pagina la care gasim in carte chestia respectiva asa poate gasesc si eu <pas pas-ul ala> ca cu engleza ne descurcam ca tot romanul mai ales ca are poze (unde ai fost domne pina acuma?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 4, 2009 Partajează Postat Aprilie 4, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Tot acolo unde sunt si acum . :) Ref . la sfaturi din practica - nu le gasesti in carte . Ia si tu o persoana care are ceva stiinta in mecanica , si va intelege limbajul meu. Nu stiu cum altfel pot sa te ajut . :sr . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese No, am scapat ieri de asa zisul scut al masinii. Era o tabla. O ramas agatat int-un lemn la o iesire dintr-o balta. Drept urmre, imi trebuie scut. Am inteles ca cele ce sunt in comert is slabe rau. Daca o confectionat cineva vreunu, oare imi poate da si mie o poza? Fara scut, nu mai ies. O fost prea mult ieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese imi notez sfaturile scriu o carte ma umplu de bani si ies din criza :grin: cretu- am aut si eu scutul dat jos si nu am avut curaj sa plec de acasa chiar as vrea si eu unul mai acatari cum zicea <niva > de 5 grosime Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese scutul meu home made din teava dreptunghiulara si tabla 3 mm! daca e interesat cineva de model .ii fac o poza in detaliu caci acum e demontat ,ca de altfel trei sferturi din masina,si pstez pozele detaliate! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Mdda, faina lucratura. Chestia e ca ala o rezistat (cel frontal) Cel care era efectiv sub motor s-o dus. Cand l-am vazut jos, mi-am adus aminte de scutul pe care il aveam la Dacia mea din "80. Ala scut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese pai cel de sub diferentzialul fata nu l-am avut pana acum,e abia in stadiul de constructie,dar tot pe ideea asta e facut si acela! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese Pai, daca nu e ala de dedesubt, e descoperit si diferentialu si baia. Oricum, am observat o mica baltuta sub masina. Ulei nu era. La gust, pare a fi lichid de frana, dar, la recipient, nivelul nu a scazut cu nimic. Curge pe la planetara fata dreapta, pe la prinderea dinspre motor. M-asi baga sub ea sa vad, dar.... (tocmai am prions niste blonde cu gatu lung si gura mica pe care le-am dovedit). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese da-mi voie sa te corectez:daca nu e cel de sub masina ra,mane descoperit doar diferentzialul fata.baia este acoperita de cel din fata! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese @khumall : indiferent cum ar fi, te rog si eu sa faci o poza la scutul ala si sa o pui pe forum. Sincer sa fiu, eu i-as face scut pana in spate, dar numai foarte gros, nu din tabla de 1 mm ca e degeaba. Multumim mult. Aduce scuturi lungi tipul din Cluj (www.pieselada.ro) dar la mine nu merge ca e E4 si loveste in catalizator (tocmai piesa pe care vreau sa o protejez). :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Concurs cu Lada Niva si piese dupa pasti probabi ca va fi gata si evacuarea si scutul si atuni am sa pot sa le pun sus si sa fac o poza completa a mea nu are catalizator si deci e mai simpla treaba,dar oricum scutul tot din tzeava patrata si tabla de 3 mm va fi ,ca sa fiu sigura ca nu ies din teren tractat ...1 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate