sleek Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Ma numesc Ovidiu, locuiesc in Cluj Napoca si sunt unul din miile de iubitori de off-road care nu prea il si practica :P . Masina mea este un Nissan D22 care imi e de folos atat in timpul liber cat si la serviciu, practic e masina de zi cu zi. Urmaresc acest forum de ceva vreme dar nu am postat asa ca am sa o fac acum in 2009!! Inca o data La Multi Ani! si sanatate! so... Nissan D22 pick-up fara modificari majore, hardtop de la pick-up.ro; carlig remoracre Bosal, BFG - A/T; bare transversale thule, statie cb President si cam atat. ... a si intenzionez sa i bag un troliu sub bara de plastic da nu stiu daca se poate... fara sa cumpar bara speciala. cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bine ai venit! :W "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Noroc si bine ai venit! Sa ai drumuri bune! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :W pe forum zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! bine ai venit !!!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! salut de la Gherla! bun venit! :W Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! bine ai venit! se poate troliu si-n plastic...iti trebe placa si un mester sa decupeze bara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :W in :cl Pt troliu fara se schimba bara originala exista niste solutia, uite aici http://www.afn.pt/v3/uploads/esquemas/4793.pdf Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bun venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Multumesc pentru primire si pentru informatii. Respect. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Salut si bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Am instalat si troliu in 'bara' de plastic dupa cum intentionam :grin: . M-am inspirat din solutia de la AFN amintita de domnul ALF_DMAX. multumesc. Am folosit asa: Troliu T-max ew10000 de la calin. placa standard troliu t-max 2 flanse in froma de L de 8mm din fier sanatos:) 6 suruburi cu piulite din otel flex - la 'bara' de plastic de la 'nissan-renault'. Mi-a luat ceva timp sa il montez dar ma bucur ca a iesit. Inca nu l-am testat pe teren da sper sa fie ok. am atasat o poza in care se poate vedea rezultatul final ... asa in mare. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Nice job!!! :W I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! Bine ai venit ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: salut! si La Multi Ani! :bravo :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate