Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arcuri si amortizoare??????

nivaforever

Postări Recomandate

Re: Arcuri si amortizoare??????

Nu am schimbat arcurile, Am pus doar "inaltatoarele" alea pe care le vand rusii, peste arcuri. Spatele parca s-a ridicat mai bine. Am vazut pe un stie din afara niste inaltatoare home-made care sunt de forma pivotului superior, se pun intre pivot si bascula superioara. Cred ca o sa caut si eu din astea si atunci se va cunoaste ca e mai inaltutza.

Cat despre comporatment nu am avut timp sa o incerc cine stie ce dar nu mi se pare ca ar fi vreo schimbare(pe asfalt)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am schimbat arcurile, Am pus doar "inaltatoarele" alea pe care le vand rusii, peste arcuri. Spatele parca s-a ridicat mai bine. Am vazut pe un stie din afara niste inaltatoare home-made care sunt de forma pivotului superior, se pun intre pivot si bascula superioara. Cred ca o sa caut si eu din astea si atunci se va cunoaste ca e mai inaltutza.

Cat despre comporatment nu am avut timp sa o incerc cine stie ce dar nu mi se pare ca ar fi vreo schimbare(pe asfalt)

Nu iti bate nici un amortizor? E totul in regula? Ma bate si pe mine gandul sa o inalt. Oare la bulgari, la Ruse, gasim ce ne trebuie?

Link spre comentariu

ia dati un ochi pe aici, pozele sint destul de explicite, daca nu traducerea din olandeza cu google translate .

http://www.ladanivabelgium.be/Techniek/ ... /index.htm

au amindoua acelasi numar de inmatriculare?

nu m-as mira, in belgia se poarta, cine dracu verifica aici, numai la revizia tehnica, in rest schimbatul seriilor si numerelor de pe un pe alta e destul de comun si bineinteles ilegal. legal e posibil dar prea multa bataie de cap.

i

Link spre comentariu

Singura problema intampinata a fost (cauzata probabil de faptul ca a trebuit sa dau etrierele jos iar cand le-am pus la loc am desfacut aerisitoarele pentru a impinge cilindri) legata de frana de serviciu-cand o calc face fassssss, fassss :ha: :ha: :ha: Banuiesc ca trebuie aerisite franele. Ma voi ocupa de ea cand voi avea timp(adica peste vreo 2 saptamani) cand o sa-i schimb si sabotii de frana pe spate).Pana atunci se va odihni saracuta in parcare. :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare