Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Here we go...

AdrianZUZ

Postări Recomandate

Lupta cu rugina sau pastile anti cancer auto

Parti afectate:

Praguri -se schimba cu piese noi

Aripi fata - noi

Pasaje spate - noi

Contra aripi - home made

Usi - SH dar impecabile

Suport rezervor - hm, oricum trebuia sa se ridice dupa caroserie

Podea stanga fata - pilaf + traversa, hm

Mici petice cam peste tot (daca gaseam o caroserie in mintile ei o terminam de mult pe treaba)

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Orice observatie/sfat este binevenita!

Piesele pentru un lift de 4 cm sunt facute si asteapta o zi mai libera .... piesele sunt din profil de 80x40x4.

Azi a ajuns si kitul de 2" calmini ..... are si el de asteptat o alta zi libera :x

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

salut

am adus recent din germania pt un client un samurai cu caroseria complet din fibra de sticla doar usile capota si rama parbrizului erau metalice

caroseria era schimbata cu acte in regula ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca aceste caroserii s-ar putea omologa si la noi

nu are rost sa pomenesc avantajele investitiei

Link spre comentariu

salut

am adus recent din germania pt un client un samurai cu caroseria complet din fibra de sticla doar usile capota si rama parbrizului erau metalice

caroseria era schimbata cu acte in regula ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca aceste caroserii s-ar putea omologa si la noi

nu are rost sa pomenesc avantajele investitiei

Chiar daca schimbi toata caroseria nu te intreaba RAR-ul nimiK (totul e sa-i pastrezi culoare din carte ).

Practic samurache ala avea schimbate piesele care se "desprind" .... buna ideea, mai ales ca se pot face matrite usor dupa reperele noi :roll: .... nu am mai futut carene de muuulta vreme, asa ca nu mai sunt la curent cu pretul turnatoriei dar se poate afla.

Link spre comentariu

Esti pe drumul cel bun. Bravo. :B

Eeeexact asa spune si :ch :hl

Tks. Max.

PS: Unele iconite sunt dementiale :ap

Link spre comentariu

Cum nu am putut sta cu "dusmanul" in casa, ieri am prestat liftul pe spate :shock: SENZATIE + bonus ceva lucrari pe la rezervor..... daca am putin noroc azi dupa munca ii arunc si fata :twisted:

INTREBARE: Isi mai are rostul bara stabilizatoare????

Danke cfantana!

Link spre comentariu

daca te dai numai in teren, nu-si mai are rostul bara stabilizatoare. Pe sosea insa... o sa fie cam barca. Eu am facut o proba cu ea scoasa, dar am pus-o la loc ca momentan folosesc masina si pt treburi si nu ma aranjeaza.

Observ ca si tu ai aceleasi probleme cu tabla, cred ca e regula la astea mai vechi. Cealalta vitara, cere e din 95 nu are deloc rugina, asta din 89... am bagat flexu la greu in ea.

Link spre comentariu

daca te dai numai in teren, nu-si mai are rostul bara stabilizatoare. Pe sosea insa... o sa fie cam barca. Eu am facut o proba cu ea scoasa, dar am pus-o la loc ca momentan folosesc masina si pt treburi si nu ma aranjeaza.

Observ ca si tu ai aceleasi probleme cu tabla, cred ca e regula la astea mai vechi. Cealalta vitara, cere e din 95 nu are deloc rugina, asta din 89... am bagat flexu la greu in ea.

Nu prea o folosesc pe strada, dar nici sa ajung din punctul A in B cu frunze de morcov .... cred ca o sa o iau si eu pe incercate.

Tabla e muci, si ce e mai grav e ca gasesti aceeasi tabla de 1.00002mm in locuri unde nu te astepti (oala amortizoare, bare rigidizare, armaturi podea). Da tot o fac :twisted: :twisted: :twisted:

Usile le-am luat de pe o vit 94 si sunt chiar perfecte.

Link spre comentariu

ce ai facut tu acum, am facut eu cu putin timp in urma. Concluzia la care am ajuns dupa o groaza de munca este ca cel mai bine e sa schimbi caroseria si cred ca asta o sa si fac cind voi gasi o caroserie ok la pret bun. Intr-adevar, tabla de conserva peste tot (chiar si sasiul este destul de subtire la vitara, mie mi s-au rupt prinderile la amortizoare pe spate). Ce sa zic, spor la lucru, ca e destul...
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Hai sa va arat ce am mai mesterit in u ltimele 4 luni .... sa incep cu ce a fost mai greu ...
Link spre comentariu

Foarte misto,da hai mai repede ca vreau sa o vad gata :grin:

In sfarsit vad si eu o vitara facuta cu kit de suspensie,sunt curios cum merge 8)

SI EU!

Sper sa iasa destul de inchegata ca sa nu mai pierd roti, rezervor sau alte "chestii".

Link spre comentariu

salut si spor la treaba.

cand termini poate ne intalnim sa vedem cum merge...:grin:

referitor la bara stabilizatoare cam nimeni eu pe samurai am mers fara, la fel si cfantana si altii ..te inveti dupa o perioada. da-o jos mergi asa si vezi cum ti se pare

Link spre comentariu

salut si spor la treaba.

cand termini poate ne intalnim sa vedem cum merge...:grin:

referitor la bara stabilizatoare cam nimeni eu pe samurai am mers fara, la fel si cfantana si altii ..te inveti dupa o perioada. da-o jos mergi asa si vezi cum ti se pare

Si eu sper sa va intalnesc prin noroaie cat mai repede!

Cu putin noroc saptamana viitoare intra la vopsit ....

Pana atunci, ce parere aveti de bara asta fata

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cine are posibilati sa manufactureze asa ceva???

http://pic7.piczo.com/SunTraKickVideos/?g=30821875

si in special, pentru ca domnii de la d&g au ratacit pesele .... strut spacer 1

http://pic7.piczo.com/SunTraKickVideos/?g=30820764

PS. Stiu ca nu e frumos sa copiezi .... da ce plm ... suntem romani

PPS Sau asa ... strut spacers 2..

Link spre comentariu

Daca-mi aduci desenele exacte si toate cotele ti le fac eu. :D

Cum stai cu lucrarile?

Salut,

Te rog trimite un nr. de tel pe mp!

Lucrari:

Terminat cu sudurile, taieturile, masticat, antifonat si cam tot ce inseamna tinichigerie hard, maine dis de morning incep reglaje deloc usoare usi VS. aripi (deh masina careia i-a placut sa-si puna poalele'n cap de cateva ori :evil: )!

Incepe spoitul + geometrie (capete de bara ext si int noi, pivoti noi)... si cam gata

Am renuntat la ideea de a-i mai face anul asta bare .... las-o ma ca merge asa ... filtre easy .... o verificare generala fluide ??? .... cam gata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare