Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Here we go...

AdrianZUZ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 222
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Here we go...

Dap, unimog, 37 tractoare, de vanzare in Polonia ... nu prea place la mine ... parca e din 2 filme separate

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vere ZUZule te-ai dilit !

Arunca repede draciile alea ca-ti fac rau si esti baiat tanar,

Pentru puntile alea vinde toata vitara "calminata" si dichisita cum e si de banii aia ia-ti un sasiu , un motor s-o cutie, si lasa totul la vedere, e prea marfa !!!

Sa le stapanesti sanatos , gras, si frumos !!!

:hi :grin: :g

asta e culmea ... ieczact asta studiam http://forum.ih8mud.com/hardcore-corner/241699-trail-buggy-fj40-tear-down-build-up-v2-0-a-2.html

si alte variatiuni

mai este o parte proasta ... 60% din vitara e SOLD :ha:

Altfel, Bronco ai 1000% dreptate!

Cred ca ai vazut airshock-urile cum lucreaza nu? Astea sant cu vreo 14 sau 16 toli cursa cum am eu pe samurai.

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"
Link spre comentariu

Vere ZUZule te-ai dilit !

Arunca repede draciile alea ca-ti fac rau si esti baiat tanar,

Pentru puntile alea vinde toata vitara "calminata" si dichisita cum e si de banii aia ia-ti un sasiu , un motor s-o cutie, si lasa totul la vedere, e prea marfa !!!

Sa le stapanesti sanatos , gras, si frumos !!!

:hi :grin: :g

asta e culmea ... ieczact asta studiam http://forum.ih8mud.com/hardcore-corner/241699-trail-buggy-fj40-tear-down-build-up-v2-0-a-2.html

si alte variatiuni

mai este o parte proasta ... 60% din vitara e SOLD :ha:

Altfel, Bronco ai 1000% dreptate!

Cred ca ai vazut airshock-urile cum lucreaza nu? Astea sant cu vreo 14 sau 16 toli cursa cum am eu pe samurai.

Nu numai ca le-am vazut, dar am studiat temeinic problema. :grin: :hi :h5

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vreti portale? :grin:

Portale avem, vrem sa le vedem bagate sub masina! :h5

Link spre comentariu

Dah in fine vad caaa nu sant singurul nebun pe aicea!! :pr Si ca se dezvolta inspre bine offroadcarmaking ul si pe la noi, poate le ajungem din urma pe vecinii nostrii unguri in materie de tehnica, ca concursuri avem mai deja multe si mai tari . Ceea ce nu avem deloc e un campionat de trial, cine stie , poate ...in viitor!?

Bafta la construit ! Mai sant vreo 5 luni pana la inceputul sezonului de vanatoare la veverite.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Ionutz, cand ai zis ciufulita :ha: :h5 cred ca ai fost finutz :grin: !

Link spre comentariu

Adrian :hi te rog sa-mi dai si mie cotele de la body lift-ul facut de tine (diametru exterior /interior )

si mai ales cotele piulitelor(filetul interior(diametru si lungime)si diametrul exterior).

M-ar ajut f mult sa le pregatesc bine inainte sa ma apuc de treaba

Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio
Link spre comentariu

Bara duramit diametrul 70mm taiat la 45mm

Gaura centrata cat mai bine de 16

Piulita lunga de 45 mm cu filet 10, pas 1,25

Suruburi lungi de 120 mm (cel mai bine scoti unul original, de sub far si faci unul mai lung cu 50mm), evident tot de 10 cu pas 1,25

Sa mai ai si o mana de saibe de 14

Poti sa te joci intre 45mm si 65 mm inaltare din saibe si bucsi de cauciuc originale!

Rabdare si tutun pana o pui pe pozitie la loc!

Link spre comentariu

neata.

spune-mi te rog,un BL de 50mm ce alte modificari necesita?!

din cate stiu eu ar mai fi urmatoarele:

- prelungire manete schimbatoare

- tubulatura filtru aer

- spoilere ridicate

ce nu stiu:

- conducte frana?!

- amortizoare fata(poate fi ridicata fara o prelungire(un distantier)intre caroserie si amortizor?)

poliamida am iar suruburile si saibele nu-s o problema

astept raspuns cu nerabdare

multam

4x4=16 corect!!!

suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase

Link spre comentariu

neata.

spune-mi te rog,un BL de 50mm ce alte modificari necesita?!

din cate stiu eu ar mai fi urmatoarele:

- prelungire manete schimbatoare

- tubulatura filtru aer

- spoilere ridicate

ce nu stiu:

- conducte frana?!

- amortizoare fata(poate fi ridicata fara o prelungire(un distantier)intre caroserie si amortizor?)

poliamida am iar suruburile si saibele nu-s o problema

astept raspuns cu nerabdare

multam

5 cm nu implica nici o modificare!

1. Manetle nu se prelungesc, se indoaie usor spre inainte

2. Tubulutatura filtru aer nici nu se deranjeaza ... vaccumul s-ar putea sa trebuiasca slabit, desfacut cat ridici masina.

3. La bare (spoilere??) mai bine renunti de bunavoie ... daca nu le prelungesti prinderea pe armatura cu 5 cm (prin sudura sau suruburi)

4. Conductele de frana le desfaci din prinderile de pe caroserie doar cand ridici masina sa bagi bl ... dupa vin la loc ... doar la fata stanga le-am prins in alta pozitie.

5. Amortizoarele sunt prinse in partea sup. pe sasiu!!!

PS. Fara suparare, dar sunt 2 lucruri care se fac pe vitara: BL si SL (calmini, OME sau improvizatii), S-AU DISCUTAT DE MULTE ORI pe aici, asa ca o cautare te scuteste de asteptarea unui raspuns!

PPS. Tot ce am spus este valabil ptr vitara SWB!

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

mai tre sa vina suspensia si ne apucam de treaba .

LA TREABA!

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

:hi Au inceput durerile facerii ... sasiu golas, punte spate, inaltime sasiu

Link spre comentariu

am vazut de ieri pozele pe dojo, mi se pare o super lucrare, diferita total de ceea ce a fost pina acum. Sunt tare curios cum o sa iasa si mai ales cum o sa mearga. Inceputul este incurajator, succes! :h5

Link spre comentariu

Woaow! Asta da, tare curios sant cum o sa iasa!! Vad arcurile alea galbene, nu vroiai sa-l faci cu airshockuri? Motorul o sa ramana cel de Vitara?

Bafta!!

Link spre comentariu

Woaow! Asta da, tare curios sant cum o sa iasa!! Vad arcurile alea galbene, nu vroiai sa-l faci cu airshockuri? Motorul o sa ramana cel de Vitara?

Bafta!!

Vroiam ... da n-a fost sa fie ... poate anul viitor. Momentan o sa vedem cum trage cu 1.6 8v ... daca nu trage, trecem la 2.0 ideal tot de vitara!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare