Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2005 Defender -R.E.D. Project

mickey3

Postări Recomandate

Pe timpul vacantei de sarbatori , am lucrat cu taicameu la ultimul defender achizitionat ,am pus pe el aproape toate piesele care de fix 1 an stau in cutie pt ca am asteptat sa luam o masina pe care sa le montam , dupa ce am renuntat la proiectu pe care il incepuseram initial , sa reconditionam un 90 din '99 , am cumparat un 90 din 2003 la cateva saptamani dupa asta am avut ocazia de a-l lua pe cel din 2005 , cu 13.000 km , starea tehnica a masinii e f buna , in interior piele ,AC , geamuri el etc , nu ca ai avea nevoie la defender de asa ceva , dar sunt bine venite :)

Masina a primit :

lift kit +2'' cu telescoape procomp es 9000 si brate fata/spate Qt pt a nu se modifica 'pozitia' puntii dupa inaltare

suport telescop [drop ,-2''] , 'spring relocation cones' , poly bump stop - HD

poly bush kit - pt. off road use [yellow]

cardan cu cruce dubla si flansa de conversie [pe care initial il comandasem pe spate ,dupaia mi am dat seama ca e de fata , pt cardanul mai scurt]

scuturi HD spate , diferentiale , si pe fata din aluminu de 8

suport roata de rezerva

bara fata ,land rover, cu un warn 9000i

bara spate cu carlig remorcare

Hi lift

snorkel

jante alu. negre

gume bfg mt 255 85 16

roof rack alu. [outback] care e la vopsit

si mai trebuie montate . blocantu +compresor arb si webasto pe care le am ,dar nu are cine sa le monteze , in special blocantu

mai am pe drum ,un full external roll cage , care tre sa ajunga cat de curand :)

.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 2005 Defender -R.E.D. Project

salut. felicitari pentru munca depusa si spor in continuare :bravo

spune-mi si mie te-rog cat te-a costat suportul pentru roata de rezerva si de unde l-ai comandat. este cumva modelul la care poti deschide usa si din interior?

multumesc.

Link spre comentariu

salut. felicitari pentru munca depusa si spor in continuare :bravo

spune-mi si mie te-rog cat te-a costat suportul pentru roata de rezerva si de unde l-ai comandat. este cumva modelul la care poti deschide usa si din interior?

multumesc.

nu e arb , l am luat de la scorpion racing cu 200 si ceva de lire , si da, se poate deschide usa oricum si din interior si din exterior :)

Link spre comentariu

Parere personala : partea din spate a devenit mult mai zgomotoasa. Suportul il apreciez doar ptr. posibilitatea de a monta hi-liftul pe el. Iar dupa ce ai pus hi-liftul si cateva lacate pe el, sa vezi placere. Ce se aude , de unde se aude .

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Marfa de masina o sa iasa! Vin si io la namol, cand ma intorc din Africa!

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Parere personala : partea din spate a devenit mult mai zgomotoasa. Suportul il apreciez doar ptr. posibilitatea de a monta hi-liftul pe el. Iar dupa ce ai pus hi-liftul si cateva lacate pe el, sa vezi placere. Ce se aude , de unde se aude .

adica in ce sens zgomotoasa , troncane suportu din toate incheieturile sau hi liftu loveste in el ?

Link spre comentariu

mda, o sa trancane, mai ales mecanismul de la hi lift pe sina

ori il prinzi cu o chinga si il strangi f f tare, ori iei o husa hroasa de hi lift si aia il tine destul de bine pe loc

in rest, ce sa zic, f f frumos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

adica in ce sens zgomotoasa , troncane suportu din toate incheieturile sau hi liftu loveste in el ?

Simplificand, va troncani din toate incheieturile. Daca vei vrea sa-i mai iei din "jocuri" vei deschide usa f. greu sau chiar deloc. In alta ordine de idei, unul din punctele de sprijin al suportului este pe usa. Ea se va misca odata cu suportul. Hi-liftul este foarte bine prins cu doua suruburi , iar partea mobila daca are acel sistem de fixare din pvc? , nu face zgomot. Zgomotul este dat de lacatele ptr. antifurt.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

nu e gata ,am facut prinderile cu sasiul decat la cadrul din spate si de la mijloc , mai am la fata unde e un pic mai complicat [modificari], si snorkelul trebuie modificat la partea de iese din aripa pt ca loveste in bara ... dupa terminarea cage'ului mai am de facut o bara pt proiectoare la bara fata ,si de pus compresorul si blocantu arb [ spuneti mi unde sa l pun profi la cineva ]

...portbagajul il am dar l am luat dinainte de la outback de aluminiu ,si acum cred ca nu o sa mai vine bine , asa e ar da mai bine cu unu de la arb pe jumate de masina , chiar incorporat in 'patratul' de pe plafon format de tevile de la cusca

Link spre comentariu

cardan cu cruce dubla si flansa de conversie [pe care initial il comandasem pe spate ,dupaia mi am dat seama ca e de fata , pt cardanul mai scurt]

.

Salut, si scuze de off topic.

Poti sa detaliezi un pic (eventual PM) ce cum de unde si cote la cardanul asta ... nu de alta dar pare exct ce am si eu nevoie ptr proiecul meu.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

nu e gata ,am facut prinderile cu sasiul decat la cadrul din spate si de la mijloc , mai am la fata unde e un pic mai complicat [modificari], si snorkelul trebuie modificat la partea de iese din aripa pt ca loveste in bara ... dupa terminarea cage'ului mai am de facut o bara pt proiectoare la bara fata ,si de pus compresorul si blocantu arb [ spuneti mi unde sa l pun profi la cineva ]

...portbagajul il am dar l am luat dinainte de la outback de aluminiu ,si acum cred ca nu o sa mai vine bine , asa e ar da mai bine cu unu de la arb pe jumate de masina , chiar incorporat in 'patratul' de pe plafon format de tevile de la cusca

si ce-ati mai colacit la porbagaj,grund ,vopsea etc. :ha: :ha:

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare