mickey3 Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project Poti sa detaliezi un pic (eventual PM) ce cum de unde si cote la cardanul asta ... nu de alta dar pare exct ce am si eu nevoie ptr proiecul meu. cardanu e la fel numai ca are cruce dubla pt ca s a modificat unghiul prin inaltarea masinii , nu e o necesitate , dar eu l am schimbat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project poate de craciun o terminati :ha: ,sau cand faci 18 ani :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project poate de craciun o terminati :ha: ,sau cand faci 18 ani :ha: :ha: io n am nevoie de ea , mi o fac pe a mea , o terminam cand vrea el ! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobo191 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project frumoasa tare de tot masinuta :1 :bravo sa o porti sanatos Nissan Patrol y61 3.0D 2006 Suzuki Vitara JLX 1.6 Aro 10.4 , 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project Frumoasa treaba ati facut.spor la treaba in continuare si sa te bucuri de ea. asta este intotdeauna un land rover arata bine si face treaba buna pe teren. Cine cunoaste stie. :p :h5 :1 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project Felicitari pentru munca depusa! :1 Asteptam rezultatul final1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project ieri am scos defenderul tatalui meu ,la care lucram din decembrie, din garaj ,tot nu am termina anumite chestii la ea ,cum ar fi ,A bar'u fata pt proiectoare , suportul de roata de rezerva de montat , blocant+compres. ARB de montat, si webasto ,dar nu mai puteam sa l tinem pe loc , ca mai avea un pic si ruginea :grin: , le facem pe parcurs... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project ...prinderile de la cage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 19, 2009 Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project Suportul de roata s-a dovedit foarte util in tumba ce am executat-o .Daca roata de rezerva era in pozitia initiala, pe usa, deformarea era amplificata. Se pare ca va trebui sa renunti la bara de pe spate ptr. a putea monta suportul, sau sa-i modifici prinderile. Spor la treaba ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 19, 2009 Autor Partajează Postat Mai 19, 2009 Re: 2005 Defender -R.E.D. Project am vazut deja ce trebuie facut , sa confectionez o tabla si sa schimb prinderile la balamaua de jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate