soimu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 se da un grand, un troliu de 9500 si o placa de troliu universala se cere montaj cum e cel mai simplu? ati facut careva aceasta operatiune??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? se da un grand, un troliu de 9500 si o placa de troliu universala se cere montaj cum e cel mai simplu? ati facut careva aceasta operatiune??? Da' ce faci monser ??? Te-ai dat la americance ??? :oo Simplu stii si tu cum e, flex la plastic, bormasina la lonjeroane :old Noah, doara nu vrei sa fie si estetic! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? probleme aparute 1. exista o tabla sudata in fata sasiului, pe care se prinde bara de plastic si ceva furtune....am taiat din ea o bucata buna 2. daca se prinde placa de troliu in fata sasiului, va fi f in fata, arata urat si reduce drasnic unghiul de atac 3. prinderea placii pe sasiu se poate face doar adaugand placa de trolu cu un profil (Lsau T) care la randul sau sa fie prins pe sasiu, dar nu sunt convins ca va rezista sasiul problema reala e ca radiatorul e f in fata si este inghesuit si intre tevile de la sasiu iar din sasiu ramane expus practic aproximativ 5 cm ...ori nu cred ca se poate face o prindere sanatoasa de placa de troliu pe 5 cm ce spuneti? nimeni nu a pus un troliu pe grand? bruno, fara suparare, dar abia cand ajut la asmenea spete ma pot bucura pe deplin de patrol forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Nici o suparare monser, io zic ca aia 5cm is destui pt kilele marelui indian, ce plm, doara nu-i patrol de aproape 3t Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Nici o suparare monser, io zic ca aia 5cm is destui pt kilele marelui indian, ce plm, doara nu-i patrol de aproape 3t pai nu tu sa nu te superi...ci proprietarii de granduri :grin: si sa te uiti pe liniar si sa te gandesti cum e sa dai 2 gauri de 8 mm pe distanta de 5 cm in capatul sasiului... si are un sasiu subtire... :roll: dar vad ca noi vorbim si nici care nu mai zice nimik chiar nimeni nu a montat troliu pe grand??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? nu poti sa dublezi sasiul pe o distanta mai mare? cu o platbanda ceva sa fie mai rezistent...si apoi sa prinzi placa? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? nu poti sa dublezi sasiul pe o distanta mai mare? cu o platbanda ceva sa fie mai rezistent...si apoi sa prinzi placa? pai nu am decat 5 cm de sasiu care depasesc radiatorul (sa nu zic ca mai are o gramada de porcarii acolo de nu te lasa sa lipesti placa de troliu de radiator...dar sa zicem ca scap de ele) deci nu se poate dubla pe distanta mai mare.... si culmea e ca radiatorul nu e pus deasupra pe sasiu...e intre sasiu, pana mai jos, deci sub sasiu e tot radiatorul forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? probleme aparute 1. exista o tabla sudata in fata sasiului, pe care se prinde bara de plastic si ceva furtune....am taiat din ea o bucata buna 2. daca se prinde placa de troliu in fata sasiului, va fi f in fata, arata urat si reduce drasnic unghiul de atac 3. prinderea placii pe sasiu se poate face doar adaugand placa de trolu cu un profil (Lsau T) care la randul sau sa fie prins pe sasiu, dar nu sunt convins ca va rezista sasiul problema reala e ca radiatorul e f in fata si este inghesuit si intre tevile de la sasiu iar din sasiu ramane expus practic aproximativ 5 cm ...ori nu cred ca se poate face o prindere sanatoasa de placa de troliu pe 5 cm ce spuneti? nimeni nu a pus un troliu pe grand? bruno, fara suparare, dar abia cand ajut la asmenea spete ma pot bucura pe deplin de patrol la grand e un mare kk sa faci si bara si sa pui si troliu. singura varianta e pct. 3. sasiul rezista ai acolo 4 suruburi pe parte. acolo prinzi placa de troliu. daca tot ai taiat din travesrsa fata (naspa daca ai facut-o) poti sa ii dai si un cordon de sudura acolo. sa caut sa vad daca mai am pozele din timpul facerii. singura problema e ca distanta dintre cele 2 lonjeroane, si implicit placa de troliu, e uriasa. oricum, ca sa iti intre troliul latimea minima a placii este e 18cm. asta e varianta in care aliniezi placa de troliu la baza travesei si lasi spatiu de ventilatie la radiator. a doua varianta este o bara de tip hanson, care are troliul montat in partea de sus, dar asta obtureaza radiatorul. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? am taiat din aia din fata, dar e o tabla de 1 mm, prinsa in puncte de udura de sasiu nu am tait-o jos, am decupat o bucata intre lonjeroanele de la sasiu stiu de cele 4 surburi de la carlig, dar eu ma gandeam sa prind 2 profile T de jos in sus de sasiu, profile care se continua si sub placa de troliu pe partea cu carligul, pot folosi cele 4 suruburi, dar nu stiu ce fac in partea aialalata si, da, e extrem de dificil de montat, fata de patrol sau IMS, unde ai loc de orice vrei , fiind locul f aerisit forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? bgp, nu gasesc pozele aici, o sa vad deseara poate sint pe ala de acasa, sint destul de edificatoare in ceea ce priveste montajul. pai ai in ambele parti gaurile deja date. sint pe exteriorul lonjeronului. |__________| - asa arata placa de troliu, vedere din fata. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? am incercat deja sa introducem placa de troliu pana peste acela gauri, dar nu se poate radiatorul e prea in fata...sau gaurile sunt prea in spate :grin: singura modalitate logica de a se monta, este placa de troliu cap in cap cu sasiul, adica nici un cm de intercalare placa peste (sau sub) lonjeroanele de la sasiu, deci lonjeroanele trebuiesc preluingite cu ceva profile exista alte variante? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? da, aia e solutia. lipita de traversa aia. o sa-ti pun schema sa vezi cum am facut lateralele si placa The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Hallo, vielleicht kann dir der Link http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.php?t=2048&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=d7ba280028c326bd61110a43c13ff415 etwas weiter helfen. :grin: Kann Dir leider nicht in Rumaenisch schreiben, aber der Link spricht fuer sich :) Ciao Volker :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Hallo, vielleicht kann dir der Link http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.php?t=2048&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=d7ba280028c326bd61110a43c13ff415 etwas weiter helfen. :grin: Kann Dir leider nicht in Rumaenisch schreiben, aber der Link spricht fuer sich :) Ciao Volker :hi :g :bravo forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Cea mai simpla, sigura, eleganta, rezistenta si civilizata metoda: ARB Bullbar. Si gata cu stresu si cu tigania si cu improvizatiile! People who know....are few. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? Nu ca sa il contrazic pe Miron dar din propria experienta pot spune ca barile ARB reprezinta : A ton of Cash for a pound of steel. Am avut nu mai putin de 3 ocazii sa vad ARB'uri indoite ,date peste cap sau rupte din suporti la trolieri mai dificile. Daca nu intentionezi sa testezi troliul la maxim, cumpara ARB. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? intr-adevar, sunt din tabla de 3 mm, pentru a se deforma la impact si a absorbi energie - asta inseamna inclusiv protectia lonjeroanelor pana la un punct. altfel, la noi, meseriasii le fcadupa ureche sau ce materiale gasesc la " fabrica" - de 6, 8 si chiar 10 mm nu zic ca nu sunt bune, dar ies mult mai grele si pun in pericol sasiul la un impact frontal. cel mai bine este sa alegi o solutie de compromis, undeva pe la jumate parerea mea :h5 solutia de compromis pt cei ce vor arb este sa tai bridele care prinde bara de sasiu sa sa confectionezi unele mai solide iar pe spatele barei unde se prinde troliul trebuie facut un cadru care sa raspandeasca pe o suprafata mai mare forta exercitata de troliu in forta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? trolul sa montat ca vai de el, cu profile U prinse de sasiu cu cate 2 suruburi pe sasiu si 2 suruburi pe placa de troliu vsi de el ca e inestetic, dar e solid...daca nu se foarfeca suruburile sau largeste gaura din sasiu omul a oricum vrea sa scoata barca din apa cu el.... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? pt cei ce tin neaparat la "safety" "standardele producatorului" si "blesteme unora" , puteti folosi bride ca cele din pozele de mai jos ,pe care eu le-am cumparat de la Land Rover. Aceste sunt still acordeon si la un eventual impact se taseaza ,ameliorand impactul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: la un grand, cum se poate monta suportul de troliu??? smecherie bridele astea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate