SilenceDJ Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Salut , rog daca se poate moderatorii.....sper ca nu va jignesc cu parerea sau sfatul meu . Eu cred ca ar fii util un search la forum pentru gasirea mai usoara a unor subiecte , cred ca oricine s-a lovit de problema de exemplu : oare unde era topicul ala cu diferentiale....? sau cate si mai cate . Eu cred ca ar fii util Multumesc Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: despre un search Da un search cu CTRL+F si ai sa gasesti Search-ul :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: despre un search Salut , rog daca se poate moderatorii.....sper ca nu va jignesc cu parerea sau sfatul meu . Eu cred ca ar fii util un search la forum pentru gasirea mai usoara a unor subiecte , cred ca oricine s-a lovit de problema de exemplu : oare unde era topicul ala cu diferentiale....? sau cate si mai cate . Eu cred ca ar fii util Multumesc Domnu' DJ tacutu, exista de cand lumea functia de cautare pe forum. Uita-te matale in partea de sus , sub banner. Daca ti-e pus forumul in romana scrie "Cautare" iar daca e pus in engleza scrie "Search". Toata treaba e ca trebuie facut click cu mouse-ul pe comanda respectiva... :grin: Mai e si un link interesant in semnatura mea. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: despre un search Altul sau in alt mod decat cel din poza? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: despre un search scuzele mele de rigoare slp asa e ....asta e cand te arunci cu capu inainte....vroiam sa gasesc topicul cum lucreaza un diferential si pauza nu l-am mai gasit . Inca o data rog sa ma scuzati :) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate