Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

despre un search

SilenceDJ

Postări Recomandate

Salut , rog daca se poate moderatorii.....sper ca nu va jignesc cu parerea sau sfatul meu . Eu cred ca ar fii util un search la forum pentru gasirea mai usoara a unor subiecte , cred ca oricine s-a lovit de problema de exemplu : oare unde era topicul ala cu diferentiale....? sau cate si mai cate . Eu cred ca ar fii util

Multumesc

Never stop exploring
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: despre un search

Salut , rog daca se poate moderatorii.....sper ca nu va jignesc cu parerea sau sfatul meu . Eu cred ca ar fii util un search la forum pentru gasirea mai usoara a unor subiecte , cred ca oricine s-a lovit de problema de exemplu : oare unde era topicul ala cu diferentiale....? sau cate si mai cate . Eu cred ca ar fii util

Multumesc

Domnu' DJ tacutu, exista de cand lumea functia de cautare pe forum. Uita-te matale in partea de sus , sub banner. Daca ti-e pus forumul in romana scrie "Cautare" iar daca e pus in engleza scrie "Search". Toata treaba e ca trebuie facut click cu mouse-ul pe comanda respectiva... :grin:

Mai e si un link interesant in semnatura mea. :grin:

Link spre comentariu

Re: despre un search

scuzele mele de rigoare slp asa e ....asta e cand te arunci cu capu inainte....vroiam sa gasesc topicul cum lucreaza un diferential si pauza nu l-am mai gasit . Inca o data rog sa ma scuzati :)

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare