Guest mihai cezar ionascu Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Va salut, domnilor! Problema mea e farul stanga care a murit de tot. Pana deunazi mai clipea :). Deci, insuficientza, in sine, e minora, pentru mine necunascatorul, e o nebuloasa. L-am desfacut sa vad care ar fi problema si nu i-am dat de capat. Becul pare viabil. Informatia de care as avea nevoie e urmatoarea: ce electrician gasesc ziua, intre 9 - 12 in zona Ikea - Baneasa sau strazile secundare, sau seara dupa 7:30 in zona Universitate - Ferdinand - Mosilor ,disponibil sa-mi dea o mana de ajutor cat de curand? Maine? :) Multumesc anticipat. Cezar - tel. 0748234622 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Re: Unde gasesc in Bucuresti ? L-am desfacut sa vad care ar fi problema si nu i-am dat de capat. Becul pare viabil. Daca in incercarea de a-i da de capat, ai pus degetele pe sticla becului ... nu mai este viabil. Chiar daca pus direct la bornele acumulatorului se aprinde, NU IL mai baga inapoi in far. Ia un set nou si roaga-l pe electrician (dupa ce-l gasesti) sa ti le schimbe amindoua. Faptul ca "clipea" duce cu gindul la un contact jucaus undeva pe traseu. Bafta mare I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Re: Unde gasesc in Bucuresti ? Pe str. Ion Mincu era un service-electrice auto, nu stiu dk mai este. Strada se intinde intre Bd.Aviatorilor si Bd.Ion Mihalache si intre astea doua traverseaza Sos.Kiseleff. Service-ul era, nu mai stiu exact, fie intre Aviatorilor si Kiseleff, fie intre Kiseleff si Ion Mihalache, pe partea stanga cum vii dinspre Aviatorilor. Bafta! Mai jos e o harta orientativa, cu punct de reper Sp.Parhon. http://www.imobiliare-rezidentiale.ro/r ... hon~id-552 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mihai cezar ionascu Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Re: Unde gasesc in Bucuresti ? Merci lmult pentru promptitudine. Am rezolvat astazi problema. .....un bec cu faza scurta arsa, inlocuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts