Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Dupa cum zice si titlul, ma gandesc la o actiune umanitara de searching-researching a dintilor lui Sinan Pasa, dinti pierduti de Marele Vizir in trista sa zi de 23 august :ha: :ha: :ha: ... aloo, domnu' din ultimul rand, e vorba de anul 1595, nu de 1944 ! :ha ... ma gandesc la o actiune "fulger", ma rog, hai poate-ncape si-un vin fiert a la botu' calului :ha: , da' subtireanu si cu raspundere aruncat pe soseaua gatului :ha: ... asta, ca sa-l avem si pe fratele semaca cooptat in echipa cautatorilor de comori stomatologice :ha: ... Sambata, 10 ianuarie, Anno Domini 2009 : ... locatia este deja intrata in traditie, Calugarenii cu noroaiele lor :ha: ... ne vedem la 10.00, plecam la 11.00 si stam in noroi pana pe la 15.00-16.00 ... plecam acasa inainte sa se faca noapte, eu nu vreau sa dardai de frig, sambata noapte, prin fro' padure ... vreau doar sa-i dezmortesc, oleaca, "Autobuzului cenusiu" :ha: , articulatiile si troliul din dotare ... Daca sunt amatori, sa faca bine si sa se inscrie "la cuvant" ... uite, incep eu, pentru a va risipi sfiala feciorelnica :ha: :ha: :ha: 1 - koala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 februarie Baga Edit la titlu, in februarie 10 pica marti. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 februarie Koala.. nu vezi ce ceata e afara..? Eu sunt convins ca ai vrut sa zici 30 februarie 2009.. dar ai gresit... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Bine ca sunteti voi frumosi :ha: ... am editat, e bine acum ? :ha: Este vorba de sambata 10 ianuarie ... adica, sambata care vine acusica ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie e bine... e foarte bine.... sa ma aveti si pe mine :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Si pe-ale mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie :banana :banana im in zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie sambata....hmmmmmm cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Recapitulam, pentru carcotashi :ha: , sambata asta care vine [ 10 ianuarie ], noroi, zona Calugareni : 1 - koala 2 - Sensei 3 - Miron Sorin 4 - Vali alias Babu 5 - Lucian lipoveanu ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Cu aceeasi feciorelnica sfiala va intreb: eu, cu BFG AT-urile mele, am ce sa caut pe-acolo au ba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Unde e locul de intalnire pentru plecare? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Cu aceeasi feciorelnica sfiala va intreb: eu, cu BFG AT-urile mele, am ce sa caut pe-acolo au ba? Da, pentru ca mergem sa ne distram, nu sa facem performante deosebite ... unde "nu merg, si pace !" AT-urile alea ale tale, o sa punem la bataie sufele si troliile ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie OK, atunci raman pe lista. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Unde e locul de intalnire pentru plecare? ... intalnirea este la ora 10.00 - la benzinaria Petrom - chiar cum iesi din Bucuresti spre Giurgiu - cam la 300 m pe partea dreapta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Defender se accepta ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @pitonul : Cu mare bucurie, Petru, cu mare bucurie ! Recapitulam : sambata, 10 ianuarie, ora 10 dimineata, benzinaria Petrom de la iesirea spre Giurgiu : 1 - koala 2 - Sensei 3 - Miron Sorin 4 - Vali alias Babu 5 - Lucian lipoveanu ?? 6 - pitonul Sa aveti la voi mancare si bautura [ apa sau ceai :ha: ] ... termosul este un obiect "de mare angajament si deosebit rafinament" ... prietenul nostru semaca stie de ce :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie daca vine semaca, am un cadou pentru el sa ma tina minte :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie servus vin si io... ceva gratar...? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @koala Dar pe 17 ianuarie nu mergea o iesire? Asa..direct pe 10?!?! :cn :( Have fun... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @redscarlet : Blondi, tu ca femeie ar trebui sa stii cel mai bine ca "ce e in mana, nu-i minciuna !" Ma uschesc la culcare, maine dimineata tre' sa duc fetita atomica la gradi', si pentru asta am nevoie de toate fortele :ha: :ha: :ha: ... am sa centralizez maine iarasi lista ... noapte buna, domnilor ! Recapitulam : sambata, 10 ianuarie, ora 10 dimineata, benzinaria Petrom de la iesirea spre Giurgiu : 1 - koala 2 - Sensei 3 - Miron Sorin 4 - Vali alias Babu 5 - Lucian lipoveanu ?? 6 - pitonul 7 - astral2000 8 - sxn PS : Gratarul este un optional binevenit, dar nu ceva obligatoriu ... daca insa va hotarati sa carati gratar, sa spuneti, ca sa luam 'reaku ceva carnaraie si ceva platouri cu mici ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie S-a votat ! Vine si Mazduca mea sa va vada in actiune! :ha: Koala, pune-ma-n capu` la lista :banana aia ca doar e prima oara cand ies! :ha: :ha: :ha: Gratar n-am sau nu stiu acum unde dreaku e bagat, da` vin cu ce se pune pe el! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie unde va fi noroiala :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie am eu gratar si il aduc e destul de mare...80/50 cm.... :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie am eu gratar si il aduc e destul de mare...80/50 cm.... :ha: Perfect! Nu-l mai caut pe al meu; preferati lemne sau carbuni? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie PREZENT Sa facem lista cu necesarul pentru gratar!!! Ca sa nu vina toti cu carne si nimeni cu bautura!!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate