soimu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ricardo iertare nu am apucat sa fac graterele e prioritate mare, dar nu am apucat iertare inca o data termen limita sfarsitul lunii ianuarie forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce m-ati lovit, sambata am treaba, trebuie neaparat sa ma duc, dar incerc sa gasesc o varianta sa vin. Daca simtiti miros de ars sa stiti sigur ca de la mine vine, tot cuget cum sa o intorc. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Recapitulam : sambata, 10 ianuarie, ora 10 dimineata, benzinaria Petrom de la iesirea spre Giurgiu : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian lipoveanu ?? 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM ?? Inteleg ca lumea vrea sa se incalzeasca la foc :ha: , asa ca faceti bine si luati fiecare ce carne vrea / gaseste / mananca, si de asemenea luati si carbuni [ sau lemne ] ... Miron Sorin o sa care grataru', iar ceilalti sa fie pregatiti sa-l aprovizioneze "cum se cuvine" ... Imi pare rau ca grataru' minune [ promis mie de catre soimu' ] nu este inca gata ... da' il aduc cu proxima ocasion :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie 80% vin The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcclaude Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Mai sunt locuri ? La umanitara am vazut cum e , ar fi interesanta o iesire in teren . Deci, primiti incepatori cu navara neechipata ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @air_wolf : Te asteptam ... cu ce masina vii ? @mcclaude : Da dom'le, primim cu orice are 4 roti :grin: ... mergem la distractie si noroiala ... sa ai barem sufa la tine si niste manusi ... Recapitulam : sambata, 10 ianuarie, ora 10 dimineata, benzinaria Petrom de la iesirea spre Giurgiu : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian lipoveanu 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM 11 - air_wolf 12 - mcclaude 12bis - 14 - Gratarul e asigurat, necesita insa carne si jaratec :ha: ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Hai ca ma bag si eu ca suma prea apetisant si abia am facut revizia. Daca nu mere masina :) fac gratarul sa ma fac si eu util. :grin: You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Daca tot e loc de incepatori cu AT uri m-as baga si eu :-) (Sigur ca da, mai ramane sa cer voie acasa :P ) Vineri am RARul pt autentificare deci Sambata sau sarbatoresc sau plang :-) Fac eu rost de sufe pana atunci: 3, 6 si 9 metri, corect? Ce ar fi de adus pentru gratar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ce oameni suciti ... au zis la 10.30 ..acum e la 10 .00 .... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @air_wolf : Te asteptam ... cu ce masina vii ? cu toyota, normal. :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @lipoveanu : ... tu poti sa vii relaxat, pe la 10.30, ca nu te trec absent :ha: ... tot la 11.00 ne urnim, asa ca ce mai conteaza ? ... stii cum e la benzinarie, unu' face plinul, unul cumpara tigari, altu' vrea sucuri si bere ... d-alde d-astea ! ... Recapitulam : sambata, 10 ianuarie, ora 10 dimineata, benzinaria Petrom de la iesirea spre Giurgiu : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian [ lipoveanu ] 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM 11 - air_wolf 12 - mcclaude 12bis - rotty 14 - watcher 15 - Gratarul e asigurat, necesita insa carne si jaratec :ha: ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie numarul 13 nu ezicsta? :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie cei care-l cauta pe Sinan acum in Turcia sunt; RZV,alf-dmax si cheliosu care s-au anuntat si ei koala poti sa-i pui pe lista :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce charisma poa' sa aiba nashu' Koala, frateeee! sunt impresionat... La un semn, sub flamurile sale, se aduna voinicii 4x4! Koala Viteazul :ha: :ha: :ha: Stau si ma intreb: 1. daca data trecuta s-au anuntat 5 masini si au venit 17....acu', la cate masini sa ne asteptam??? 2. pentru gratar, tinand cont de numarul imens de participanti...nu mai bine angajati o firma specializata...de gratering...(eu zic ca e mai bine ceva rece, slaninuta, ceapa, branza un carnacior, etc, la botul calului decat sa stam de gratare..) 3. sa vorbesc...sa nu vorbesc, cu ala micu... cu grasshoperu', Noobius...sa facem echipa iar.... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce charisma poa' sa aiba nashu' Koala, frateeee! sunt impresionat... La un semn, sub flamurile sale, se aduna voinicii 4x4! Koala Viteazul :ha: :ha: :ha: E da ... stai ca e deabia miercuri ... pana vineri mai e timp 1. daca data trecuta s-au anuntat 5 masini si au venit 17....acu', la cate masini sa ne asteptam??? Eeee, io zic ca le-a spus Ursu' cum am gasit noi auru' care l-au pierdut turcii cand au cazut de pe pod... probabil de data asta vor veni tot asa vreo ...40! 2. pentru gratar, tinand cont de numarul imens de participanti...nu mai bine angajati o firma specializata...de gratering...(eu zic ca e mai bine ceva rece, slaninuta, ceapa, branza un carnacior, etc, la botul calului decat sa stam de gratare..) O fripturica in tapusa calduta si un vinisor facut la oala pe jar eu zic ca ar merge binisor... 3. sa vorbesc...sa nu vorbesc, cu ala micu... cu grasshoperu', Noobius...sa facem echipa iar.... Eu zic sa te feresti de ala micu' ... deja se zvoneste ca a tocmit oameni sa te mierleasca ... :ha: :ha: :ha: In conclusion: Desi am trecut ieri pe la Imperator Michelin si mi-am tocmit niste gumari daia de firma ("niki") si am schimbat azi lichidele la utilaj ... sambata cica trebuie sa merg pe undeva prin Vasilati la o vanatoare mica! Totusi manat de puternicul si inconfundabilul instict animalic parca as face mai degraba una mica cu voi la Calugareni ...Ramane sa vad cum sa-i pasez p'aia! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie bre Yonutze, da-o bre in pla calului de vanatoare, du-te la calugareni si da-te si pentru mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Bre Svejk ce pana mea faci acolo la Cernavoda sau Medgidia ... Ia reaqu rata sau porumbelu' si vin-o ca gandu' pe A2 (ca te pescuiesc eu de pe undeva :ha: )... si poate ma sucesc cu vanatoarea! De cand am halit acu' vreo 2 sapt un iepure la tava in sos de plumb ... imi e dor sa bat coclaurile "la picior" iar! Chiar daca "nu imi ia fata" ceva tot la vanatoare am fost ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Sa moara gixi ... ce iti vrei sa iti aduc de baut ?... ca mancare n-am ... Si iti aduc ...Si daca nu pui gura (doar dai din ea) o lasi pe doamna sa conduca utilaju (sau pe semaca daca vii singur :ha: :ha: :ha: ) si vii pe jos la Bucuresti ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ia pusca cu tine ca so gasi vreun iepure pa colo.... sau potarnichii.... si asa imbini utilul cu necesaru'... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ia pusca cu tine ca so gasi vreun iepure pa colo.... sau potarnichii.... si asa imbini utilul cu necesaru'... Ala e braconaj maestre ... Si nu ma combin la asa ceva! Ar fi o chestie sa incep sa exersez vanatoarea de veverite sau capreoare (da' alea nu vor cu pusca) ! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce charisma poa' sa aiba nashu' Koala, frateeee! sunt impresionat... La un semn, sub flamurile sale, se aduna voinicii 4x4! Koala Viteazul :ha: :ha: :ha: Stau si ma intreb: 1. daca data trecuta s-au anuntat 5 masini si au venit 17....acu', la cate masini sa ne asteptam??? 2. pentru gratar, tinand cont de numarul imens de participanti...nu mai bine angajati o firma specializata...de gratering...(eu zic ca e mai bine ceva rece, slaninuta, ceapa, branza un carnacior, etc, la botul calului decat sa stam de gratare..)3. sa vorbesc...sa nu vorbesc, cu ala micu... cu grasshoperu', Noobius...sa facem echipa iar.... Astea sunt in deschidere pana e gata gratarul!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Daca la ultima lupta de la Calugareni am lipsit, de data asta sigur vin!! Am sa iau si niste pastrama de la un turc vecin de-al meu si de al Lipoveanului, ca sa mearga vinu rece cu ceva sarat Off parca nu mai trec zilele astea!!!! :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie gratarul si carbuni aduc eu! mai iau si altceva? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie da mah curierasul cel viteaz.. :ha: eram sigur ca nu te tine planetara sa lipsesti doua sambete consecutive de acasa.. daca chiar ajungi la vanatoare (rusine) si vrei sa ai ce ne povesti ia-te la tranta cu mistretul parte-n parte....un urs era si mai bun, da' e scump la vedere in perioada asta fara plumbi, taisuri si sageti... asa, ca-ntre barbati :ha: Mda ... cred ca o sa ma delectez sambata cu vanatoarea de CoToyoti cu clanta mare, talpa mica si scaunasu' umed (de emotie, nu de tarseala, ce reaqu...)... Asa ca'ntre barbati ... :P Ca de la Nissis han la CoToyot ...Sa vad si eu LIVE ce poate sa faca Smiorkalu ala al matale (ca prea te-ai laudat) Vezi sa nu iti rupi IAR vreun deget sau vreun membru sa o dai cotita ca ultima data si sa fi IAR "omul cu pozele"! Deci ... PREZENT 100%! Acusica tocmai am zis pas la partida de vanatoare :grin: :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Magazinul "Nunti, botezuri si avorturi" - raionul de "cumetrii" :ha: Domnilor, cum sa va zic ? ... sunt sidefat complet da amploarea pa care o ia micul meu anunt, asa ca m-am stupefactiat tare da tot ... vorba lu' nea' ala, de la fotbal, nu vreau sa-i dau numele in clar ca poate-s microbisti p-aici : "Bah, la cine i-e frica de lup, sa nu intre in padure !" ... Vaz ca nume grele din peisajul bucurestean s-au anuntat "la masa", asa ca probabil va iesi mare tambalau sambata :ha: :ha: :ha: ... Max, sper ca avem spatiu destul pe server ! Actualizez lista in consecinta : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian [ lipoveanu ] 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM 11 - air_wolf 12 - mcclaude 12bis - rotty 14 - watcher 15 - RZV 16 - alf-dmax 17 - cheliosu 18 - Mugur & Vali [ fetele au fost deja cazate la "offroad - divizia de lux", pe bancheta din spate a autobuzului ] 19 - ursu & semaca 20 - dankrp 21 - Yonutz 22 - 23 - Am uitat pe careva ? - Va reamintesc tuturor sa va luati de-ale gurii si de baut ! ... care doreste friptane & stuff's, sa faca bine si sa aduca halcile de carne aferente, precum si niscaiva carbuni de jeragai ... - Poate ca ar fi util sa mai avem inca un gratar la noi, ca vaz deja lume multa, stransa-n poarta, si tare mi-e teama sa nu stam prea mult la coada :ha: ... care mai are un gratar disponibil ? ... Gratarul e asigurat, necesita insa carne si jaratec :ha: ! PS : M-a sunat niros si m-a bestelit amarnic, ca : "de ce saptamana asta, si nu cealalta ?", ca : "de ce unii are, si altii doar se uita ?" ... si tot asa ... mai vere, ia-te de mana cu doamna aia draguta, cu paru' scurt si blond, ca si ea are aceleasi dileme existentiale :ha: :ha: :ha: ... nu se inchide campu' sambata, nu e "sezon" - ca la vanatoare ... o sa mai fie iesiri si altadata, relax ladies & gentlemans ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate