Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @koala mai iau unul la fel de mare? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Am si eu un gratar si-l iau. trebuie chemat si vitalies cu aparatul lui minune,poate prin jurul gratarului gasim vreo monEAda ceva cu Sinan :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @koala mai iau unul la fel de mare? Ai fabrica de gratare ? :ha: ... da, daca nu te-ncurca-n bena, ia-l si pe ala ... Am si eu un gratar si-l iau. trebuie chemat si vitalies cu aparatul lui minune,poate prin jurul gratarului gasim vreo monEAda ceva cu Sinan :h5 Da, ia-l si tu pe al tau ... nu strica sa facem focuri paralele ... De vitali am sa ma ocup personal, maine ... ce 'reaku, nu tre' sa stea prea mult acasa, ca i se dezumfla guma dreapta-spate :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Si eu. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pastrand proportiile de data trecuta pun 20$ pe 13 rosu :ha: (mie 13 imi poarta noroc) ca pana sambata se strang minim 40 de masini! Nike trebuie sa gasim o padure mai MARE! Daca tot vine lumea in gasca asa mare propun sa facem un filmulet ceva mai lung cu materialele stranse, film pe care sa-l dedicam lui Bogdan, sa fie ceva istoric ptr Club4x4 sens in care o sa-mi pun toate fortele si cunostintele in miscare (o sa incerc sa iau si trepiedul sau ceva alcool la ghiozdan sa nu mai miste imaginea! DECI: Veniti Sambata 10.01.2008 la Calugareni, veniti ptr Bogdan! Lasati problemele si grijil acasa ... merita se veniti! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pastrand proportiile de data trecuta pun 20$ pe 13 rosu :ha: (mie 13 imi poarta noroc) ca pana sambata se strang minim 40 de masini! Nike trebuie sa gasim o padure mai MARE! Daca tot vine lumea in gasca asa mare propun sa facem un filmulet ceva mai lung cu materialele stranse, film pe care sa-l dedicam lui Bogdan, sa fie ceva istoric ptr Club4x4 sens in care o sa-mi pun toate fortele si cunostintele in miscare (o sa incerc sa iau si trepiedul sau ceva alcool la ghiozdan sa nu mai miste imaginea! DECI: Veniti Sambata 10.01.2008 la Calugareni, veniti ptr Bogdan! Lasati problemele si grijil acasa ... merita se veniti! Yonutz ti-am zis vreodata ca esti un escroc sentimental? :ha: :ha: Eu nu voiam sa vin, dar faza asta cu Bogdan.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Yonutz ti-am zis vreodata ca esti un escroc sentimental? :ha: :ha: Eu nu voiam sa vin, dar faza asta cu Bogdan.... Cum sa nu vii? Tocmai tu? Nici nu m-am gandit ca nu esti le "lista lui Koala"! Sau voiai sa iei bucata cea mai buna (aia pe spaga, pe sub mana)??? :ha: Probabil se va monta si un filmulet mai profesionist decat ala de debut ... avem nevoie de nume grele, oameni cu "interlopi 4x4"...Anu' asta vreau sa iau Osucucaru! Nu sunt excroc ... Pierd o partida de vanatoare in conditiile in care merg anual la maxim doua ... Si in plus m-a invitat colegu' cu Cotoyotu sa-i dau sa bea pe campul de lupta...inainte sa-i dau sabia sa-si faca harakiri, sa prinda curaj ... Sa dea reaqu sa nu bea ... ii torn vinu' sau ce-o vrea sa bea in motor daca nu pune gura...Tu ce ai avea de pierdut? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @Yonutz...era mai delicata situatia, dar.... Sper ca ai inteles ca am glumit cu "escroc sentimental". Am vrut sa spun ca mi-ai umblat la "el corason" referitor la Bogdan si ca la o asemenea solicitare imi este foarte greu sa dau inapoi. In fine...sper sa trec peste conflictele mele interioare si sa populez si eu campurile lui Marte. Dar nu promit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie te asteptam la benzinarie.... :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie mare rugaminte : sa ne strangem la 10.00 astfel incat la 10.30 sa plecam, decat sa o frecam 1 h in benzinarie nu mai bine o frecam la gratar? mancare si bautura sa aduca fiecare ce il duce capul, oricum va fi din belsug,asa a fost mereu. (mai putin sambata trecuta cand , daca nu erau dana si fetele cu mancare si vin -pentru semaca- , nu stiu ce ne-am fi facut.noi venisem cu mainile in buzunare) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pai da bre dar ne asteptam la o iesire de fro cateva ore in Cernica si la 4-5 masini maxim! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Hmm, niste drogati si niste betivi, offroaderi de tastatura :ha: :ha: :ha: ... Sambata / 10 ianuarie / ora 10.00 / benzinaria Petrom - iesirea din Bucuresti catre Giurgiu : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian [ lipoveanu ] 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM 11 - air_wolf 12 - mcclaude 12bis - rotty 14 - watcher 15 - RZV 16 - alf-dmax 17 - cheliosu 18 - Mugur & Vali [ fetele au fost deja cazate la "offroad - divizia de lux", pe bancheta din spate a autobuzului ] 19 - ursu & semaca 20 - dankrp 21 - Yonutz 22 - nike&patrol 23 - bullbar Am uitat pe careva ? - Va reamintesc tuturor sa va luati in desaga niscaiva de-ale gurii ! ... care doreste friptane & stuff's, sa faca bine si sa aduca halcile de carne aferente, precum si niscai carbuni da jeragai ... Gratarele sunt deja asigurate, necesita insa carne si jaratec :ha: ! PS 1 : Subscriu la ideea marelui urs de banchiza ... incercati sa ajungeti la 10.00, ca sa putem pleca pe la 10.30 din benzinarie !!! PS 2 : Am fost astazi si am "facut" rotile : echilibrare + presiune [ 1,7 atm. ] ... imi cam flencanea volanu'-n mana pe la 70 km/h ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Mie tot nu imi vine sa cred ca il vad pe Lipoveanu in lista. :grin: Cum l-ati convins? L-ati mintit ca si-a schimbat Dunarea cursul si trece pe acolo? :ha: Distractie faina sa aveti! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce-i drept, Lucian inca nu s-a pronuntat ferm ... da' eu mi-am permis sa incerc "sa-i fortez oarecum mana" ... de aia l-am trecut pe lista ... Multzam' frumos de urari da', daca nu facem si ceva fasole la ceaun, tot degeaba suntem acolo ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Cu mancarea m-am lamurit oarecum, vad eu ce imi iau cu mine :) Mai grav ar fi cu sufele, ca don Luigi zice ca nu are de unde sa imi vanda pana sambata. (Mi-a promis ca ar veni si el si ca are el destule, dar as prefera sa le am pe ale mele sa nu fiu complet atarnator :-) ) Deci va rog sa ma ghidati in alta parte decat spre OMV pentru niste tree saver uri calumea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce-i drept, Lucian inca nu s-a pronuntat ferm ... da' eu mi-am permis sa incerc "sa-i fortez oarecum mana" ... de aia l-am trecut pe lista ... Multzam' frumos de urari da', daca nu facem si ceva fasole la ceaun, tot degeaba suntem acolo ! :ha: :ha: :ha: ... Trebuie sa va intre si voua in obisnuinta ca masa din teren este un punct extrem de important al zilei de offroad asa ca trebuie tratat ca atare. Noi abia asteptam sa ajungem la "poienita" ca sa punem masa. :grin: Va mai dau o sugestie: Un ceaun curat, cativa litri de vin de casa, niste scortisoara, mere si portocale si bagati si un vin fiert. Tare bine prinde pe vreme friguroasa. Si se face usor si repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @watcher Nu cred ca daca "n-ai sapca" baietii se vor uita urat la tine sau te vor lasa la greu ... Daca tot vrei sa ai sufa la masina ia din Vitan sau de la unu din magazinele de camioane o chinga de 7-10-12m ! Mai important este sa ai de ce sa te lege (spate-fata) ... dar mai exista alternative si ptr asta (ai puntile!) @max ... pai da d'aia v-ati ingrasat asa ... de la mese in "poienita"! :ha: O sunculita cu sheapa roshe' sparta in patru si aerisita cu sare sau o ciosvarta pe bat perpelita pe jar e misto in teren! Fructele in vinu' fiert trag tot alcoolul si bei la final un ceai de fructe! La cata lume s-a anuntat probabil ca varianta cu ceaunu cade ... trebuie cazan mare ptr vin! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Asa, asa, zi-le Max ca si tot asa gandesc! Cum naiba iesire la sub 0 fara cele necesare gurii? :ha: :ha: :ha: Ca doar n-am trecut la sfinti, nu? :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie La cata lume s-a anuntat probabil ca varianta cu ceaunu cade ... trebuie cazan mare ptr vin! Mai degraba o remorca de armata cu bucatarie ambulanta :banana Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Mai oameni buni ! Ref. sufe : ... nu ramane nimeni "in cacat", chiar daca n-are sufa ! ... e o regula de bun-simt offroaderistic :grin: sa ai la tine sufe si ocheti, ca sa poti fi ajutat chiar si de catre un tractorist local ... da' nu inseamna ca abandonam pe cineva in noroi ! ... Ref. masa in teren : ... hai sa nu transformam intalnirea intr-un picnic nesfarsit ! ... cine ma cunoaste, stie ca sunt un mare amator de mancare si bautura :ha: , insa ne intalnim ca sa "ne dam", nu ca sa bagam in noi :grin: ... daca ne apucam de ceaune si alte manevre d-astea subtile [ si sa fiu al 'reakului daca nu imi ploua-n gura cand pomenesc de ele ] o sa stam 4 ore numa' in jurul focului ... Un gratar mai merge, da' nu cred ca e timp de fiert fasolea :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie am vorbit cu `mitsu` si mi-a zis ca vine si el, acum il asteptam sa vina cu un respuns ferm :h5 nu uitati sa luati si paine :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Eeee, ce nu va zis Koala (sa nu le zici dom'le sa vina cati mai multi sa te imbogatesti sa iti mai iei inca o masina pe langa alea 8 care le ai ...) este ca taxa de scos din noroi este de 80 euro +TVA / masina! :ha: :ha: Si mai va scoate si cu sufa voastra (sa nu o murdareasca pe a lui) ... adica lucreaza omu' cu materialul clientului! :ha: :ha: :ha: E, acum e superoferta ca e criza, in mod normal se cere 100 epuroi de masina! :ha: :ha: :ha: Mai vine cineva? Acum serios vb: Faceti plinu' la voie buna si dejantati problemele si grijile acasa ... si cu siguranta o sa aveti parte de o zi pe care nu o sa o uitati curand! Deja cred ca peste vreo cateva iesiri o sa mergem la primar sa ne dea "dezlegare la discuit" aratura! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie 3. sa vorbesc...sa nu vorbesc, cu ala micu... cu grasshoperu', Noobius...sa facem echipa iar.... Cu cea mai mare placere as veni, dar masina e inca la mecanic si pana luni nu o face. Cu adevarat nasol e ca nici copilot la cineva nu pot veni ca am treaba. Poate pe 17 daca scoatem iar motanul la aer confiat se prezinta si veverita/grasshopperul :ha: Distractie placuta :h5 Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pune bata pe mecanic ... :ha: Toarna-i ulei uzat in trusa de scule ... Pune-i ciocolax in cafea ... :ha: Ce are masina pustiule? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanuel Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @ Miron Sorin : Multumesc pentru mesaj si invitatie. Eram in dubii daca pot veni sau nu, insa a fost unul aici, citez : "escroc sentimental" care a zis "veniti pentru Bogdan" (Yonutz e autorul). In acest fel nu cred ca am cum sa nu vin, desi iar am probleme la masina: mi-a crapat o piesa de plastic de la radiator si curge antigelul din el. Nu tine cu poxipol ca e locul ud. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate