Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Poxilina? Excrocul sentimental ... :ha: :ha: :ha: "Violatoru' problemelor!" consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ... In acest fel nu cred ca am cum sa nu vin, desi iar am probleme la masina: mi-a crapat o piesa de plastic de la radiator si curge antigelul din el... ... auzi nea' emanuel, da' barem caloriferu' ala "zburator" ce tine loc de bullbar e bine sudat de data asta ? ... sau asistam iar la decolarea vijelioasa troliului prin copaci, ca asta-vara la Agnita ? :ha: Nu tine cu poxipol ca e locul ud. Poxilina? Penicilina ? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Hai ca a inceput ninsoarea -bestial. Apropo de gratare, alea, alea,.... nu-i ma simplu sa inchieriem "Caminul cultural" ca ies mai bine ca la nunti si botezuri, mai si un lautar ceva.... :ha: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie John H ce faci domnule te dai lovit? Nu auzi e nunta mare-n sat , trebe invitatie speciala? Daca nu vii sa stii ca-ti caut masina prin oras si "o dau la incuscrit cu a mea" :h5 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ma primiti si pe mine? Vin cu Grinch copilot. Nu stiu daca la "nebunii" prea mari dar o tura as da si eu asa de inceput de an. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Emanuel : ... adjudecat un loc la galerie :hi Marius : ... mergem de placere, nu la concurs ... te asteptam ! Sambata / 10 ianuarie / ora 10.00 / benzinaria Petrom - iesirea din Bucuresti catre Giurgiu : 01 - koala 02 - Sensei 03 - Miron Sorin 04 - Vali alias Babu 05 - Lucian [ lipoveanu ] 06 - pitonul 07 - astral2000 08 - sxn 09 - renteam 10 - HEM 11 - air_wolf 12 - mcclaude 12bis - rotty 14 - watcher 15 - RZV 16 - alf-dmax 17 - cheliosu 18 - Mugur & Vali [ fetele au fost deja cazate la "offroad - divizia de lux", pe bancheta din spate a autobuzului ] 19 - ursu & semaca 20 - dankrp 21 - Yonutz 22 - nike&patrol 23 - bullbar 24 - emanuel 25 - mariusg & grinch 26 - john.helot Am uitat pe careva ? - Va reamintesc tuturor sa va luati in desaga niscaiva de-ale gurii ! ... care doreste friptane & stuff's, sa faca bine si sa aduca halcile de carne aferente, precum si niscai carbuni da jeragai ... Gratarele sunt deja asigurate, necesita insa carne si jaratec :ha: ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pune bata pe mecanic ... :ha: Toarna-i ulei uzat in trusa de scule ... Pune-i ciocolax in cafea ... :ha: Ce are masina pustiule? Imi schimba uleiurile din grupuri si cutii, imi indreapta bara :grin: , si imi da bordul jos sa-mi repare ventilatorul ca a inceput iar sa vibreze (impreuna cu tot bordul :ypu ). Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie La multi ani la toata lumea si un an cat mai bogat! Puteti sa ma bagati si pe mine pe lista ca nu pot lipsi de la un asemenea eveniment :h5 HEM ne incuscrim acolo :grin: by koala : Te-am trecut pe lista. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Dupa cum se vede ar fi sa va luati pasapoartele la voi , ca de bulgari deja am trecut. Cine stie facem coada pana la turci si-l gasim pe Sinan. Deja cred ca e nevoie de o parcare mai mare unde sa ne intalnim, ca daca nu, o sa zica lumea ca se da benzina gratis la Petrom :ypu Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie dar oare ne ajunge spatiul? abia astept sa vad mocirleala :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Nu stiu daca sunteti la curent :grin: , da' batranul Vizir a plecat la Mahomed fara ca sa lase in urma vreun mostenitor ... se spune ca averea sa era colosala ... nutresc deci convingerea ferma ca dintii aia, de-i cautam noi, sunt din aur curat, de buna calitate :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Sufe n-am. In afara de una care mi-a ramas pe masina dupa ce am scos o dacie din sant! (nu am furat-o, cu pur si simplu am uitat si eu si el de ea :grin: ) Troliul...e lipit cu superglue de catre navara. Roti am. Motorina este...De papica imi iau biscuiti ca deh...eu sunt becher nu ca voi oameni insurati cu gospodine acasa! Imi iau si suc de lamaie sa nu-mi vina greata la vale...ce-mi mai trebe? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie O femeie! :ha: :ha: :ha: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie " alta rima n-am gasit" :ypu :p Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Tocma' ca sunt multi participanti ar trebui un spatiu mai larg...si...poate ca ar fi bine sa fim cat de cat organizati...sa nu haotizam iesirea...o sa tragem de ceva masini ... Ca locatie initiala eu as ataca bucata aia de padure. @noobius: la ce subterfugii murdare recurgi ca sa nu vii cu unchiul semaca :P ...sa cautam proteza lui Sinan... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Semaca are dreptate. De la inceput trebuie sa fiu UNUL care face traseul si care zice ce si cum. El raspunde!!! Daca o vom lua prin padure, ceea ce este fantastic zic eu, la 25 de masini se va face nenorocire pe sleauri. E limpede ca trebuie sa fie un SEF iar acelasa sa aiba grija de toti. Nu uitati ca data trecuta am pierdut in padure doua masina si doar faptul ca Yonutz a adulmecat bine urmele s-a terminat cu bine. Domnilor....hai sa ne destrabalam organizat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie E clar ca ne trebuie organizare, deja nu mai e o sueta intre cativa prieteni :grin: ... cei care au mai fost acolo, si care cunosc zona, trebuie sa preia initiativa si conducerea coloanei ... Toata lumea sa-si puna statiile pe masini ! Cei fara statii trebuie lasati la mijlocul coloanei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie E clar ca ne trebuie organizare, deja nu mai e o sueta intre cativa prieteni :grin: ... cei care au mai fost acolo si care cunosc zona trebuie sa preia initiativa si conducerea coloanei ... Toata lumea sa-si puna statiile pe masini ! Cei fara statii trebuie lasati la mijlocul coloanei !a Eu cu rzv cunoastem bine zona asa putem lua SHEFIA :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pfiuuuu... ce as mai fi venit si eu, dar m-au lovit bolile batranetii si tre sa stau acasa, asa cum mi-a prescris doctorul al mai nebun. Poate vin macar sa trag neste poze si ceva la masea, ca mi-e o sete... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Care 'reaku-s alea "bolile batranetii" la barbati, bah Razvane ? ... ia cu Prostamol, ca face bine :grin: :grin: :grin: ... iar alealalte probleme se rezolva lejereanu la curve, acolo nu-ti face nimeni "comparatii" cu vremurile de mult apuse :grin: :grin: :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie pe mine sa nu contati pentru ca nu am masina.s-a dus alternatorul................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Hai baietii, acu' sa vad mobilizare ... un alternator [ rotor ] de Geu ? ... pe 24 V ? ... repede, ieftin si bun ? ... sa-l ajutam pe urs, sa mananca si gura lui o fleica, sambata, cu baietii pe camp :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ca o paranteza ... eu am 3 locuri in masina ... ptr unul din ele i-l invit pe aztec .... ... zic sa va ganditi putin ptr gratarul ala .... daca o fi vremea ca azi.... cred ca 2 eugenii si o gura de cola ...si esti mai castigat .... sa stai afara pe vremea asta .... parca nu prea merge .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie ca o paranteza ... eu am 3 locuri in masina ... ptr unul din ele i-l invit pe aztec .... ... zic sa va ganditi putin ptr gratarul ala .... daca o fi vremea ca azi.... cred ca 2 eugenii si o gura de cola ...si esti mai castigat .... sa stai afara pe vremea asta .... parca nu prea merge .... normal...tu ai webasto.. in alta ordine de idei, tine-mi si mie un loc...sau dak se ofera cineva sa ma ia copilot (sunt mai tandru ca semaca, aviz noobius :grin: ) sper sa fie ultima iesire fara masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Lipovene.. daca nu trebuia sa muncesc in ziua aia 1 ORA..doar 1 ora toata ziua.. mergeam. Ca am mai primit o invitatie pe care a trebuit sa o refuz. Si sa chem un om de la Trgoviste sa-mi tina locul la munca 1 ora.. nu se face.. ca si eu tin locul unuia care e la ski in Austria. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate