Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Sa inchid paranteza :grin: lasata cracanata de lipoveanu ... cred ca, daca suntem echipati corespunzator [ ismene, pullovere, fulare, caciuli, etc. ], rezistam si afara la un gratar ... ce 'reaku, suntem barbati aici care am facut armata si am inghetat iarna cu orele pe campuri ... si nu era de placere :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Dilema : Ce 'reaku ne facem daca ninsoarea si gerul tin pana atunci ? ... nu ma gandesc la frig, am stabilit deja ca o sa ne imbracam gros ... Offroad pe sleauri inghetate nu se poate face, pana si eu stiu asta :grin: ... una e zapada proaspata, unde facem spectacol, si alta este gheata ... aici nu mai este vorba de gume adecvate, sau de maiestria soferului ... e doar o loterie, gheata te arunca acolo unde vrea ea ... iar eu nu urc iarna pe dealuri inghetate nici mort, ma ia cu transpiratii numa' cand mi-aduc aminte de Valea Plopului :ha: ... Asa ca : 1) - Facem doar o plimbare usoara peste campuri, si apoi ne oprim pentru un adevarat si regal picnic offroad ? ... cu ceaun, foc de tabara, tuica fiarta si tot tacamul ? sau 2) - Ne vedem de treburile noastre si asteptam dezghetul, ca ghioceii primavara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ma primiti si pe mine cu un RUBICON? Am de gratar si ceva de incalzit si pentru mine si pentru voi. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie koala, nu urcam coane, ne dam la vale... :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Dilema : Ce 'reaku ne facem daca ninsoarea si gerul tin pana atunci ? ... nu ma gandesc la frig, am stabilit deja ca o sa ne imbracam gros ... Offroad pe sleauri inghetate nu se poate face, pana si eu stiu asta :grin: ... una e zapada proaspata, unde facem spectacol, si alta este gheata ... aici nu mai este vorba de gume adecvate, sau de maiestria soferului ... e doar o loterie, gheata te arunca acolo unde vrea ea ... iar eu nu urc iarna pe dealuri inghetate nici mort, ma ia cu transpiratii numa' cand mi-aduc aminte de Valea Plopului :ha: ... Asa ca : 1) - Facem doar o plimbare usoara peste campuri, si apoi ne oprim pentru un adevarat si regal picnic offroad ? ... cu ceaun, foc de tabara, tuica fiarta si tot tacamul ? sau 2) - Ne vedem de treburile noastre si asteptam dezghetul, ca ghioceii primavara ? Punctul 1 mare si bolduit se voteaza! N-o fi dracu asa de negru sa nu se poata face ceva ture! Si apoi nu s-a zis ca iesim si pt Bogdan? Cei de prin tara au apucat, da` noi p-acilea din Buc, nu prea... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie eu v-am zis de gratar in camp...pa frigu', vaju' asta...un fel de broscute pe zapada...cine reaku'-a mai vazut???? dupa ce ne geruim mergem la carciuma aia de la drum...adapost...alea, alea. dar, ce ma bag io...nu mai am urs, sa plimb....grasshoper nu am... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ce-i drept, Lucian inca nu s-a pronuntat ferm ... da' eu mi-am permis sa incerc "sa-i fortez oarecum mana" ... de aia l-am trecut pe lista ... Multzam' frumos de urari da', daca nu facem si ceva fasole la ceaun, tot degeaba suntem acolo ! :ha: :ha: :ha: ... Trebuie sa va intre si voua in obisnuinta ca masa din teren este un punct extrem de important al zilei de offroad asa ca trebuie tratat ca atare. Noi abia asteptam sa ajungem la "poienita" ca sa punem masa. :grin: Va mai dau o sugestie: Un ceaun curat, cativa litri de vin de casa, niste scortisoara, mere si portocale si bagati si un vin fiert. Tare bine prinde pe vreme friguroasa. Si se face usor si repede. Daca n-o punem si noi de-un gratar ca lumea o sa ne rada naiba toata tara! :P :ha: Ce OFF-road e ala cu masa luata-n carciuma?!? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Zapada asta pana sambata poate fi istorie.. Interesant va fi insa noroilul sau iarba imbibata cu apa...semi-inghetata. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie vezi mai Ricardo.....mai vino si tu iarna pe la munte sa vezi ce si cum cu ghetus pe coclauri :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Intrebare ce cred ca intereseaza pe multi: Se considera o intalnire a membrilor Club 4X4?????? Ca daca DA: De mult vanez o ocazie de a pune mana pe o pereche de colante cu clubul :cl :wink: ?????????? Ce ziceti dl Mugur?? Avem ceva sanse?? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Intrebare ce cred ca intereseaza pe multi: Se considera o intalnire a membrilor Club 4X4?????? Ca daca DA: De mult vanez o ocazie de a pune mana pe o pereche de colante cu clubul :cl :wink: ?????????? Ce ziceti dl Mugur?? Avem ceva sanse?? :x Din cate am inteles eu, deocamdata nu exista un club in mod oficial. Asa ca..eu cred ca e vorba doar de un grup de prieteni-amici-cunoscuti de prin Bucuresti. Cat despre stickere...banuiesc ca doar "oficialii" clubului iti pot da "voie" sa porti asa ceva! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Intrebare ce cred ca intereseaza pe multi: Se considera o intalnire a membrilor Club 4X4?????? Ca daca DA: De mult vanez o ocazie de a pune mana pe o pereche de colante cu clubul :cl :wink: ?????????? Ce ziceti dl Mugur?? Avem ceva sanse?? :x :off :off :off Poate era mai bine sa-ntrebi pe privat... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie nu este o intalnire de club.asa ca no stickers. te inseli petre,asociatia sportiva exista........... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie iezicsta...are cont si tot ce trebe zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie nu este o intalnire de club.asa ca no stickers. te inseli petre,asociatia sportiva exista........... :cl A...ok atunci. In orice caz...avem nevoie de urmatoarele stickere: haleala, drincuiala si adrenalina! :ypu Restul....e de vara! (am auzit eu ca nu in functie de stickere merge masina :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Daca n-o punem si noi de-un gratar ca lumea o sa ne rada naiba toata tara! :P :ha: Ce OFF-road e ala cu masa luata-n carciuma?!? nu sunt ipocrit cand spun ca mai bine offroaduim si tragem de masini, bem un vin fiert de la termos si alte alcooluri, mancam ceva frugal, ne cunoastem, socializam, radem... glumim dar...sa ramanem in incinta :grin: Cred, ca mai degraba "rade toata tara" daca persistam in acesta idee, pe o vreme ca asta! Parerea mea ca, ori ...ori. Cand o sa ramana lumea incotopenita pe sleauri n-o sa ne mai arda de gratare... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Daca n-o punem si noi de-un gratar ca lumea o sa ne rada naiba toata tara! :P :ha: Ce OFF-road e ala cu masa luata-n carciuma?!? nu sunt ipocrit cand spun ca mai bine offroaduim si tragem de masini, bem un vin fiert de la termos si alte alcooluri, mancam ceva frugal, ne cunoastem, socializam, radem... glumim dar...sa ramanem in incinta :grin: Cred, ca mai degraba "rade toata tara" daca persistam in acesta idee, pe o vreme ca asta! Parerea mea ca, ori ...ori. Cand o sa ramana lumea incotopenita pe sleauri n-o sa ne mai arda de gratare... @semaca sunt convins ca o sa ne ghidezi tu, dupa ce pupi termosul de vreo 350 de ori, si sub egida "Da-i da-o-n mortii ma-sii ca merge" ne vei incotopeni prin niste rape dupa care, tot cu termosul la gura si cu capul intr-o parte vei decreta: "nu stie nimic, asta. tre' sa-l invat tot eu" :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Dane, De data asta zic sa-ti iei pampersii si vaselina de acasa ca o sa ai nevoie de ele ... si morcovul ala sa nu uiti sa-l cureti de coaja si sa-i tai frunzele sa nu te mai dai de gol ca data trecuta cand era zapada. Prin chederul usii stangi spate a LJ-ului, ieseau niste frunze verzi asa ca mararul ... Si colegu' meu ma tot intreba: ce reaqu e alea, si asta e vegetarian?? :ha: Pana una alta gogoselele cu ravas le iau din Berceni special ptr tine si "caterinca de tusa" momentan e in teren la tine ...nu vezi ca te-ai cazat momentan la peluza??? :ha: :ha: Io cu koala aleg ciosvarta si dupa ce te dai tu de nu mai poti (daca nu te dai lovit in ultimul moment cum deja ne-ai obisnuit) vii la mandea poate iti iese si tie de un os cu usturoi si zeama de paine! Ca pe traseul Bucuresti - Giurgiu nu prea se exista carciuma calumea (uite vezi ce grija am de tine, sa nu faci bube la gura ... :ha: ) Nu iti place, covrigi si croasant! In alta ordine de idei: ce mai face fratiorul ala al tau mic??? :ha: :ha: :ha: Ca tot e la moda cu stikerele: cedez avantajos leasing steak-er impecabil de bine facut! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie nu este o intalnire de club.asa ca no stickers. (am auzit eu ca nu in functie de stickere merge masina :grin: ) asa e ....eu am dat totul jos....prietenii stiu de ce :ha: :ha: :ha: :ha: in alta ordine de idei...CUM ADICA NU MERGEM CA A NINS?? banzaaaaaaiiiiiiiiiiiiiii zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ete na acuma, cu sau fara stikere, tot vin, intrebam si eu asa ca omul!!! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @dankrp : Dane, desigur ca mi-e frica, am si spus-o dealtfel ... anul trecut, la umanitara de la Valea Plopului, m-am incapatanat sa urc dealu' ala de-acolo, din fata ... era acoperit cu zapada batatorita iar dedesubt era gheata ... era partia copiilor, pe care ei se dadeau cu saniile si cu capacele de WC :ha: ... ... de la jumatatea dealului am coborat, derapand necontrolat, pe laterala ... crede-ma ca m-am cacat pe mine de frica ! ... am avut noroc de o denivelare mai serioasa care m-a aruncat in aer cu fata spre drum ... am dat gaz la maxim si am scapat de rasturnare ... insa n-am mai fost om dupa aia, de ce sa mint, sau sa ma dau jmeker acu' ? ... ... desigur ca nu m-am lasat, si pana la urma am urcat acolo in varf, asa cum am vrut de la inceput ... insa a fost o tampenie din partea mea, am realizat dupa aia ca am vrut doar sa arat ca am coaie ... si n-am de gand sa mai fac asta niciodata, "Autobuzul Cenusiu" e masina mea de zi cu zi, si nu-mi permit sa stau cu ea prin service cu lunile ... nu-mi pasa de indoituri, zgarieturi sau altele asemenea, dar rasturnarea imi da fiori ... @bullbar : ... Petre, nu e nimic oficial si nu este o intalnire a Clubului4x4 ! ... eu am avut chef sa ies putin pe camp si am zis sa chem cativa amatori ... mi-a facut Max pofta cu ceaunele alea de fasole cu ceapa, si mi-am zis in sinea mea ca barem un sandwich pot sa inghit intre doua brazde ... nu-mi inchipuiam ca o sa iasa asa un "alai de nunta" :ha:, insa se vede treaba ca cineva acolo sus ma iubeste :grin: :grin: :grin: ... @restul : ... eu vin oricum, chit ca ar trebui sa fac focul de unul singur ... mananc ceva, ascult un "Cargo" pentru Bogdan, ma mai uit o ora la cum zboara ciorile peste campuri si apoi ma car acasa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Din cate am inteles eu, deocamdata nu exista un club in mod oficial. Asa ca..eu cred ca e vorba doar de un grup de prieteni-amici-cunoscuti de prin Bucuresti. Cat despre stickere...banuiesc ca doar "oficialii" clubului iti pot da "voie" sa porti asa ceva! :banana Prietene nu ai inteles bine. Ti-am explicat in PM dar probabil nu ai citit toate mesajele. Club4x4 are o forma juridica de multa vreme cu CUI-Cod unic de inregistrare, CIS-Code de identitate Sportiva , cu chitante, stampile, contabilitate, jurist, samd. Si asta de multa vreme. Si inca ceva: In curand Club4x4 va fi si marca inregistrata deci, da, autocolantul (in mod normal) poate fi purtat numai cu acordul proprietarului respectiv Club4x4. Legat de stickere: Am mai spus pe forum ca acestea vor fi primite de catre cei care participa la evenimentele organizate de Club4x4 (intalniri, concursuri etc...) si membri care se vor inscrie in Club4x4. Deja Mugur a imprastiat autocolante in tata tara, autocolante care nu sunt foarte ieftine. Asa ca..eu cred ca e vorba doar de un grup de prieteni-amici-cunoscuti de prin Bucuresti. E vorba de un grup din toata tara nu numai din Bucuresti, 3 membri fondatori, unul din Baia Mare, unul din Bucuresti si unul din Arad, iar sediul Club4x4 este in Baia Mare. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ok Max! No offence! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie In ceea ce priveste organizarea in teren cred ca este cel mai bine (daca intram in padure) sa ne separam in grupuri de maxim 10 masini cu deschizator de drum (unul care stie traseul) si inchizator de pluton (ultimul sa aiba statie) ! Eu zic programul artistic sa decurga asa: Actul1. 10.30/11.00-13.00/13.30 Desfasurare pe platou, mlastina, dealuri, ravene etc Actul2. 13.00/13.30-14.00/14.30 Pregatirea si luarea mesei Actul 3a. 14.00/14.30-16.00/16.30 - ptr cei dornici de mai multa adrenalina Desfasurarea in padure a grupurilor sus descrise Actul 3b. 14.00/14.30-16.00/16.30 - ptr cei mai linistiti Desfasurare pe platou, mlastina, dealuri, ravene etc Ora 16.00/16.30-17.00/17.30 (deja e noapte afara) Reunirea de final la o cafea intr-o benzinarie pe drumul de intoarcere Este doar o idee dar cred ca in cazul mai multor masini este recomandata ptr a nu se creea un haos general! Pe de alta parte eu zic ca se pot organiza niste trakuri interesante atat pe ses cat si in padure ptr viitor in eventualitatea unor iesiri cu trial inclus si niste premiuri simbolice (o cupa, lingura de lemn, etc)! Si eventual la inceputul intrarii in teren unul dintre voi, cei cu experienta, sa prezinte LIVE in detaliu grupului, un obiect in inventarul offroad sau principiul de functionare al unui sistem de blocare al rotilor, necesitatea unor anumite feluri de gume, tehnica de mers in teren samd (material didactic si bunavointa este cacalau) Acest "curs" sa tina maxim 30 de minute la inceput de traseu timp in care cei noi, fara experienta, care deabia s-au bagat in hora vor vedea ce e bine si ce e rau, pe viitor evitand anumite greseli care toti le-am facut! koala muta friptura pe partea ailalta ca se se arde ...si il lasam in foame pe ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Uff ... voi credeti ca daca aveti stickerele alea (sau altele) pe masini merge mai bine, sau sunteti mai importanti in trafic? No way! ... Hai sa fim seriosi ... una e forumul Club4x4 si alta e Club4x4 organizatia in sine pentru cei care nu fac diferenta INCA...sau credeati ca daca v-ati facut cont pe forum, sunteti deja in club4x4? :ha: :ha: :ha: Iar daca vreti stikere va aduc eu, si va dau si o sticla de vin sa-mi purtati stikerul pe masina macar 2 luni! :x :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate