Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 450
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Papa si :x in aer liber.Nu sunteti satui de carciuma ? Ce draq.

"Cucoane" care vor sa fie servite la masa cu prosop pe mana si frapiera ...care mananca la doua furculite si se scobesc intre dinti la final cu osul de peste :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Papa si :x in aer liber.Nu sunteti satui de carciuma ? Ce draq.

"Cucoane" care vor sa fie servite la masa cu prosop pe mana si frapiera ...care mananca la doua furculite si se scobesc intre dinti la final cu osul de peste :ha: :ha: :ha:

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: stii tu ceva...

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

+ 1 Nashu mare cu Nissan Patrol.

Lista Koala !

O data poate facem un paint ball din masini 5 la 5 :roll: ?

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa moara ma-sa aia betiva si batrana a lu' Sinan, ce-a iesit din intalnirea asta a mea, "de mare taina" :ha: ...

Sambata / 10 ianuarie / ora 10.00 / benzinaria Petrom - iesirea din Bucuresti catre Giurgiu :

Hai cu lista la aprobat :

01 - koala

02 - Sensei

03 - Miron Sorin

04 - Vali alias Babu

05 - Lucian [ lipoveanu ]

06 - pitonul

07 - astral2000

08 - sxn

09 - renteam

10 - HEM

11 - air_wolf

12 - mcclaude

12bis - rotty

14 - watcher

15 - RZV

16 - alf-dmax

17 - cheliosu

18 - Mugur & Vali [ fetele au fost deja cazate la "offroad - divizia de lux", pe bancheta din spate a autobuzului ]

19 - ursu & semaca

20 - dankrp

21 - Yonutz

22 - nike&patrol

23 - bullbar

24 - emanuel

25 - mariusg & grinch

26 - john.helot

27 - Andrei Museteanu

28 - dmengher

29 - CYO

30 - Nashu mare [ a lu' Nike :grin: ]

31 - Filip

32 - Razvan

Am uitat pe careva ? ... nu i-am trecut pe copilotii "de nevoie" : semaca, niku iorga, suzuker, etc. ...

- Va reamintesc tuturor sa va luati in desaga niscaiva de-ale gurii ! ... care doreste friptane & stuff's, sa faca bine si sa aduca halcile de carne aferente, precum si niscai carbuni da jeragai ...

Gratarele sunt deja asigurate, necesita insa carne si jaratec :ha: !

Later edit : ... sa stiti ca tre' luate si lemne de gratar + starter [ tot de la statiile PECO ] ... pe umezeala asta nu cred sa aprindem usor focul daca avem doar carbuni ...

Link spre comentariu

se mai mareste mult lista ....???? ca nu-mi ies socotelile ... intentionez sa merg la Cornel Macelaru din Giulesti sa iau cateva casolete de mici din aia adevarati ...

...... pana maine la pranz sper sa fie lista aproape de adevar .... sa facem treaba buna .. macar 2 mici ,mustar si 3 felii de paine ....sa fie ...de caciula ...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

se mai mareste mult lista ....???? ca nu-mi ies socotelile ... intentionez sa merg la Cornel Macelaru din Giulesti sa iau cateva casolete de mici din aia adevarati ...

...... pana maine la pranz sper sa fie lista aproape de adevar .... sa facem treaba buna .. macar 2 mici ,mustar si 3 felii de paine ....sa fie ...de caciula ...

Pai nu l-ai auzit pe Yonutz ? ... a prognozat undeva pe la 40 de masini :grin: ...

Hmm, buna ideea aia a ta cu micii tavaliti prin mustar ... tre' sa ma gandesc si eu la ceva "suav" :ha: ...

PS : Te-am sunat azi, n-ai raspuns, si apoi ti-am dat mesaj ... vin cu banii aia la mine, sau nu ?

Link spre comentariu

se pare ca o sa fie soare... si doar o briza mica de vant ....

@ koala ... eram afara cu sania .... ia si banii ... ma scutesti de un drum pana la tine ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

In ceea ce priveste organizarea in teren cred ca este cel mai bine (daca intram in padure) sa ne separam in grupuri de maxim 10 masini cu deschizator de drum (unul care stie traseul) si inchizator de pluton (ultimul sa aiba statie) !

Eu zic programul artistic sa decurga asa:

Actul1. 10.30/11.00-13.00/13.30

Desfasurare pe platou, mlastina, dealuri, ravene etc

Actul2. 13.00/13.30-14.00/14.30

Pregatirea si luarea mesei

Actul 3a. 14.00/14.30-16.00/16.30 - ptr cei dornici de mai multa adrenalina

Desfasurarea in padure a grupurilor sus descrise

Actul 3b. 14.00/14.30-16.00/16.30 - ptr cei mai linistiti

Desfasurare pe platou, mlastina, dealuri, ravene etc

Ora 16.00/16.30-17.00/17.30 (deja e noapte afara)

Reunirea de final la o cafea intr-o benzinarie pe drumul de intoarcere

Este doar o idee dar cred ca in cazul mai multor masini este recomandata ptr a nu se creea un haos general!

Pe de alta parte eu zic ca se pot organiza niste trakuri interesante atat pe ses cat si in padure ptr viitor in eventualitatea unor iesiri cu trial inclus si niste premiuri simbolice (o cupa, lingura de lemn, etc)! Si eventual la inceputul intrarii in teren unul dintre voi, cei cu experienta, sa prezinte LIVE in detaliu grupului, un obiect in inventarul offroad sau principiul de functionare al unui sistem de blocare al rotilor, necesitatea unor anumite feluri de gume, tehnica de mers in teren samd (material didactic si bunavointa este cacalau) Acest "curs" sa tina maxim 30 de minute la inceput de traseu timp in care cei noi, fara experienta, care deabia s-au bagat in hora vor vedea ce e bine si ce e rau, pe viitor evitand anumite greseli care toti le-am facut!

koala muta friptura pe partea ailalta ca se se arde ...si il lasam in foame pe ... :ha: :ha: :ha:

Ideea lui Ionutz, cu impartitul pe grupuri mai mici nu e rea de loc- sa treaca 30 de masini prin acelasi loc, se duce naiba si asfaltul dar sleaurile.

Cei cu experienta sa impartaseasca si sa conduca grupurile, iar este excelenta-asa ibinam utilul cu placutul-ca doar nu o sa invatam sa mergem dintr-o sala de conferinte.

Oricum pregatirea gratarului va dura mai mult de o ora- fiind in grupuri putem gasi o baza unde cu randul sa pregatim si ceilalti sa faca ture.

Toti gramada nu putem merge clar- o sa fim ca o cireada- v-am zis sa va luati si pasapoartele ca cine stie, dupa un vin fiert avem chef sa-i cautam rudele lui Sinan in Turcia :ha:

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

In mod normal gratarul si masa pot tine in jur de 1.5-2 ore in conditiile in care se lucreaza la 3-4 focuri; cred ca la intalnire se vor afisa in jur de 60-70 de persoane ... pe un gratar 60-80 se pot face 20 de fripturi odata sau 4 casolete de mici (80 de mici) deci in doua ture (cca 40 de minute) se prelucreaza tot!

Avantajele fazei cu grupurile sunt:

-fluiditate in trafic (nu astepti o ora sa treci)

-pastrarea traseului in conditii "naturale"

-un mai bun control al grupului

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

koala mai trece inca o masina Razvan - Pajero 2008.

Cred ca in curand chemam si un politist sa fluidizeze traficul

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

eu va voi prinde din urma. trebuie sa-mi pun ulei in dif fata pentru ca face zgomot. sper sa fie doar de la ulei, pentru ca face zgomot doar in 4x4.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Vizitator koala

@lipoveanu : ... ok, am inteles !

@rotty : ... l-am adaugat pe lista si pe Razvan ...

Yonutz are in ultima vreme numa' idei bune :grin: ... oricum masinile nu sunt la fel de preparate, nu are rost sa formam o coada imensa de patruj' de masini in spatele unui sant ...

... in alta ordine de idei, eu pot sa pun la bataie niste paleti de lemn, tocmai buni pentru a incinge un foc de tabara, in jurul caruia sa asezam gratarele ... stiti cum e, mai arunci un lemn in foc, mai invarti friptura pe gratar, mai uzi buzele cu un vin fiert ... trece vremea !

O sa incarc in Patrol cat am sa pot, insa ar fi bine sa treaca pe la mine pe la magazie cineva care are o bena mare, goala si disponibila ... il umplu de lemne de foc :grin: ...

... De asemenea, ne-ar fi de mare folos un ceaun, sau o cratita mai mare, ca sa facem un vin fiert ... care are prin casa asa ceva ? ... aduc eu toate cele necesare [ scortisoara, zahar, mere si portocale ] ... vinu' il aduceti voi, banuiesc sincer ca nu o sa fie o problema pentru cativa dintre prietenii nostri :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Abia astept sa vad filmuletele si pozele.. Si traznaile facute, evident :grin:

Link spre comentariu

Va urez de pe acum distractie placuta,vreme buna cu soare sa fie o placere la gratar si teren bun de off-road.Nu uitati aparatele foto!Pofta buna la gratare si sa lunece vinul si tuica fiarta :ha:

Distractie placuta! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Merg la o cununie. Si nu pot lipsi. Daca puteam, iti dai seama ca nu ratam asa ceva, a doua oara...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare