Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Tocmai ce-am inchis telefonul, am aranjat cu doamna Romica Jurca, de la Meteo :grin: , sa ne "bage" vreme frumoasa maine, in jurul Bucurestilor :ha: :ha: :ha: ... fara vant puternic si fara geruri naprasnice, ca noi nu suntem ursi polari ... scuze ursule ! :hi

M-a sunat astral2000, o sa treaca el maine pe la mine ca sa incarce o bena de paleti ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 450
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator redscarlet

Repet, daca puteam sa lipsesc de acolo, veneam ..

Crezi ca nu mi-as fi dorit sa-i arat iar lui Koala cum se urca un deal, pe zapada, sau cum se coboara, in aceleasi conditii (cu masina, evident..)? :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Off topic : Blondo, blondo ... cum vrei tu sa iesi la suprafata, ca untdelemnu' ...

On topic : Nu va uitati acasa aparatele foto ! ... presimt eu ca o sa fie "fierbere mare" :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Lista Mare :grin:

Incerc sa ajung si eu miine dimineata .

Ora 10:00 Am nu este cam tirziu ????

Eu sunt obisnuit cu trezirea la 6:30 pentru mersul la scoala ....

Si in plus dimineata (8 A.M.) poate doarme nevastamea si ma strecor mai usor afara pe usa :banana

As putea ajunge la 9:00 Am fara probleme la locul de intilnire ...

Salutari,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Lista Mare :grin:

Incerc sa ajung si eu miine dimineata .

Ora 10:00 Am nu este cam tirziu ????

Eu sunt obisnuit cu trezirea la 6:30 pentru mersul scoala ....

Si in plus dimineata (8 A.M.) poate doarme nevastamea si ma strecor mai usor afara pe usa :banana

As putea ajunge la 9:00 Am fara probleme la locul de intilnire ...

Salutari,

Calinvas

te asteptam cu drag

poate vin si eu mai de dimineata ca vreau sa taiem bilete la intrarea in benzinarie :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Inc-un pic, pic, pic ... :ha: si se fac 40 de masini!

Ditai mitingu' ... :bravo

O sa fie putin haos intrucat zapada incepe sa se topeasca pana maine ... :ypu Valea lui Nike va deveni putin noroioasa :h5 ... Intrebarea este: o sa o gasim maine fata mare ori ba? Zapada de 8-10 cm este ideala ptr aceasta prieteneasca! Semn ca acolo cineva sus (nu spui cine, persoana importanta, parol) NE IUBESTE! :ypu :ypu

Luati-va aparatele foto, camerele de filmat si soacrele cu voi (sa le infigem in zapada sa le folosim pe post de trepied, si la final sa le lasam acolo ... ca s-au intepenit :ha: :ha: :ha: ) ...poate de data asta facem un montaj de film si poze putin mai profi! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sambata / 10 ianuarie / ora 10.00 / benzinaria Petrom - iesirea din Bucuresti catre Giurgiu :

01 - koala

02 - Sensei

03 - Miron Sorin

04 - Vali alias Babu

05 - Lucian [ lipoveanu ]

06 - pitonul

07 - astral2000

08 - sxn

09 - renteam

10 - HEM

11 - air_wolf

12 - mcclaude

12bis - rotty

14 - watcher

15 - RZV

16 - alf-dmax

17 - cheliosu

18 - Mugur & Vali [ fetele au fost deja cazate la "offroad - divizia de lux", pe bancheta din spate a autobuzului ]

19 - ursu & semaca

20 - dankrp

21 - Yonutz

22 - nike&patrol

23 - bullbar

24 - emanuel

25 - mariusg & grinch

26 - john.helot

27 - Andrei Museteanu

28 - dmengher

29 - CYO

30 - Nashu mare [ a lu' Nike :grin: ]

31 - Filip

32 - Razvan

33 - calinvas

34 - jidanu

Am uitat pe careva ? ... nu i-am trecut pe copilotii "de nevoie" : semaca, niku iorga, suzuker, etc. ...

Link spre comentariu

Sambata / 10 ianuarie / ora 10.00 / benzinaria Petrom - iesirea din Bucuresti catre Giurgiu :...

ma inscriu si eu :bannana

by koala : Te-am trecut pe lista :grin:

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

Poxilina?

Excrocul sentimental ... :ha: :ha: :ha:

"Violatoru' problemelor!"

Crezi ca poxilina e mai hoata si prinde pe ud ?

O sa incerc sa merg la un tip care cica "sudeaza" plastic sa vad daca mi-l poate face, fiindca aia de la Dealer sunt cam hoti si vor sa-mi vanda ei un radiator " la pret redus" , desi masina e in garantie si implicit si radiatorul.

4x4
Link spre comentariu

... In acest fel nu cred ca am cum sa nu vin, desi iar am probleme la masina: mi-a crapat o piesa de plastic de la radiator si curge antigelul din el...
... auzi nea' emanuel, da' barem caloriferu' ala "zburator" ce tine loc de bullbar e bine sudat de data asta ? ... sau asistam iar la decolarea vijelioasa troliului prin copaci, ca asta-vara la Agnita ? :ha:

Nu tine cu poxipol ca e locul ud.

Poxilina?

Penicilina ? :ha:

Draga Koala,

De data asta, bullbar-ul e fixat cum m-au invatat colegii nostri mai vechi in bransa, la Agnita, fara nici un fel de sudura, direct pe lonjeroane si fixat cu suruburi. Nu mai decoleaza nimic acum, in afara de avioane.

Problema e ca imi curge radiatorul, iar pe loc ud (ca nu am cum sa-l usuc) nu prinde nici poxilina si nici altceva.

Eu stiu cum se face dar nu am unde sa demontez radiatorul pe frigul asta si sa-l lipesc.

Penicilina poate pentru noi, cand ne-om intoarce de la Calugareni !

4x4
Link spre comentariu

... In acest fel nu cred ca am cum sa nu vin, desi iar am probleme la masina: mi-a crapat o piesa de plastic de la radiator si curge antigelul din el...
... auzi nea' emanuel, da' barem caloriferu' ala "zburator" ce tine loc de bullbar e bine sudat de data asta ? ... sau asistam iar la decolarea vijelioasa troliului prin copaci, ca asta-vara la Agnita ? :ha:

Nu tine cu poxipol ca e locul ud.

Poxilina?

Penicilina ? :ha:

Draga Koala,

De data asta, bullbar-ul e fixat cum m-au invatat colegii nostri mai vechi in bransa, la Agnita, fara nici un fel de sudura, direct pe lonjeroane si fixat cu suruburi. Nu mai decoleaza nimic acum, in afara de avioane.

Problema e ca imi curge radiatorul, iar pe loc ud (ca nu am cum sa-l usuc) nu prinde nici poxilina si nici altceva.

Eu stiu cum se face dar nu am unde sa demontez radiatorul pe frigul asta si sa-l lipesc.

Penicilina poate pentru noi, cand ne-om intoarce de la Calugareni !

dca nu e mare gaura, fa cum am facut la radiatorul de la kaiser, la cheia: luat 1 tub de praf din ala, 1 sticla de 2+2 tot din aia (stop leak parca), se amesteca si se toarna in radiator. mai poti face ceva pe linga asta: scoti busonul si mergi fara buson la radiator. nu mai face presiune si nu mai curge.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

care stai in zona colentina,(mai precis sos fundeni) sa ma culegi si pe mine??? :grin:

trooper te bagi?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Unchiu Semaca,

daca te bagi la "102" te reculegem noi de la IRA la ora 09.30!

Link spre comentariu

Domnilor, imi pare rau sa va dau o veste trista...

NU pot sa va las singuri in padure!!!!

Asa ca sper ca lista lu' Koala pentru Tura cea de taina pe Valea lu' Nike sa fie cat mai aproape de realitate. Deci nu pot sa nu va incurc.

Koala, trece-ma si pe mine pe lista. Am masina scurta dar mai am un loc doua la nevoie pentru copiloti pedestri. Ca si Sinan a avut in lupta.

PS Am ocheti, nu am sufe. Inchiriez din benzinaria Petrom, se ofera cineva? :)

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

Bre Parangusu' vestea trista este ca o sa te ia nevasta cu matura cand o sa te intorci acasa peste doua zile, mort de beat si cu hainele rupte si murdare de noroi si o sa te intrebe unde ai fost??? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Domnilor, imi pare rau sa va dau o veste trista...

NU pot sa va las singuri in padure!!!!

Asa ca sper ca lista lu' Koala pentru Tura cea de taina pe Valea lu' Nike sa fie cat mai aproape de realitate. Deci nu pot sa nu va incurc.

Koala, trece-ma si pe mine pe lista. Am masina scurta dar mai am un loc doua la nevoie pentru copiloti pedestri. Ca si Sinan a avut in lupta.

PS Am ocheti, nu am sufe. Inchiriez din benzinaria Petrom, se ofera cineva? :)

Nui bai ca am eu sufe da nu am ocheti asa ca rezolvam problema.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Yonutz: nevasta nu e chiar nevasta, e candidata la nevestie si o sa fie pe locul din dreapta, urland de frig. Sper sa uite matura acasa :)

Rotty: ne combinam urat, merg dupa tine :)

Paragusul

Link spre comentariu

ursu' de banchiza a reparat puch-ul....hi, hi, hi...suntem in carti! multam yonutz de oferta!

Membru Club T44

Link spre comentariu

atunci aduc si eu niscaiva carne, ceapa si condimente, le punem pe toate in ceaun si facem fiertura lu' Sfanta Vineri (care a facut si un mumu lu' Sinan pe vremuri).

Ne vedem dimineata baieti!

Paragusul

Link spre comentariu

"Luati-va aparatele foto, camerele de filmat si soacrele cu voi (sa le infigem in zapada sa le folosim pe post de trepied, si la final sa le lasam acolo ... ca s-au intepenit ) ...poate de data asta facem un montaj de film si poze putin mai profi! "

O sa vin cu un aparat foto Canon 40 D + 2 obiective (17-40 L f4 , 70-200 L f2.8 IS) si FARA SOACRA (cica are treaba maine dimineata)

Shake N' Bake !!!
Link spre comentariu

O sa avem si o motoparapanta de 2 locuri din care se poate filma + 3 enduristi din Giurgiu.Cine vrea sa zboare pasager poate sa o faca contra unei sume modeste.

Mama ce o sa iasa... :x

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

In lumina unei observatii pertinente a unui distins membru al forumului, o precizare importanta: dat fiind ca suntem foarte multi si sigur vom atrage atentia si...fiindca nu toti ne cunoastem intre noi, adevar va spun voua ca trebuie sa avem mare atentie la TERENURILE OAMENILOR!!!! Sub nicio forma nu trebuie sa intram pe aratura si cat de cat sa respectam environmentu'. Nu ne dorim o proasta popularitate in zona si nici in general (sa nu ne astepte taranii data viitoare cu furci, topoare...etc sau mai rau cu vreo televiziune exaltata ca, vezi doamne, ce stricaciuni fac offroaderii... :roll: )

Membru Club T44

Link spre comentariu

Din cate vad eu aici...suntem deja vreo 35 de masini. Este...de poveste....numa' ca padurea prin care noi am fost ultima oara la Calugareni este MULT prea mica. Sincer...cine organizeaza aceasta iesire trebuie sa se gandeasca bine, pt ca a avea grija de 35 de masini este o treaba destul de grea. Data trecuta am pierdut doi, dar eram putini: 9 masini! Si tot abia aveam loc in padure!!! Daramite 35 de mahule :roll:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare