Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Vizitator koala

Postări Recomandate

Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

gratarul respectiv si bagajele corespunzatoare ..... :ha:

Bena lui Navara era insuficinta ca spatiu ....

@MAX ... e criza mare la bucuresti stiu ca e grau de privit si suportat .... :P

http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1224.jpg

http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1223.jpg

http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1207.jpg

A lu` ASTRAAAAALLLL....

Hai ca-s treaz acu`...si ma consult cu CHUMBA-WAMBA, (aia mica cu geaca alba si ap foto) ce-am facut ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 450
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ne-am imaginat noi dupa bena plina de transpaleti de la Mister Koala....Poza de pe drum!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

multumesc lui petre-bullbar ..ca m-a scos din mocirla .... se pare ca era de servici i-a scos pe toti pana la urma ...

http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF1232.jpg

adica furia neagra a ramas in baltita aia???

ups

Link spre comentariu

Am sosit si eu dupa un rally raid cu viteze intre 80-120 peste campuri si o iesire in decor. Mai intai vreau sa va multumesc pt iesire!

@ Semaca - ai lins toata palinca dom'le!!!! :uameni

Pt a va edifica de ce a intrat Ursu in apa aia...am sa va relatez discutia care a avut loc intre mine, el si semaca INAINTE de producerea scufundarii:

Prin statie: Eu - Ursule, hai ba sa ne dam prin apa dupa casa arsa! Semaca: Ho ca venim! (Dupa 5 minute) Eu - Ursule....vii ma anul asta? Semaca: Unde ma? Eu - in p...a! La limba aia de greata sa coboram in rau si sa iesim pe partea cealalta. La casa arsa!!! Ursu - vin ma vin acum! (Dupa 10 minute) Eu - Ursule....Ursule.... Ursul: Acum ma!

Am trecut vadul ala, cu Vali, apoi l-am gasit pe Ursu in apa. Dupa ce a fost scos l-am intrebat: Ba, de ce nu ai venit acolo sa ne dam si ai luat-o p'aici? Explicatia Ursului: "Baaaa, Semaca e tampit, dar are dreptate! :ha: :ha: :ha: Eu am zis "P'aici a luat-o Bullbar, hai si noi! E drept ca nu am vazut urme....dar m-am gandit eu ca ai luat-o p'aici asa ca am luat-o si eu! (apoi a ridicat nonsalant din umeri...si s-a carat sa bea!!!)

@Dl Lucian (Lipoveanu) a fost placerea mea sa va scot azi. Precis data viitoare o sa aveti ocazia sa trageti de mine....si deh sa am avansul dat! :h5

Link spre comentariu

haideti ca m-am trezit si eu. Din pacate nu la mine acasa, deci nu pot descarca pozele si filmele. Din vizionare insa va amenint ca unele persoane nu trebuie sa aiba acces la acest topic ca altfel nu o sa mai aveti voie la joaca :))))

Astrale, te-ai trezit bre? Trebuie sa ne cunoastem unii pe la Evidenta populatiei cu Politia de fata ca altfel nu mai tinem minte nici cum ne cheama cu buletinul (vechi) in mana.

Are cineva vreo poza cu patrolul gri cu b25 alf in ravena? ca eu eram preocupat sa imi dau frunzele de morcov ce crescusera subit in tot habitaclul...

Felicitari dl. Koala pentru aceasta iesire "secreta"... muahahahahaha.

Poze si filme cand ma trezesc la mine acasa :-) :banana :x

Cel putin cred ca inca mai mestec unul din incisivii lui Sinan ascunsi de nea Luigi in portocalele alea.

Felicitari domnului de la gratar care a bagat mare, muream dreq de foame prin padure... :bravo

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

da...asa e ,este a lui astral ... care astral 2000 sa facut astral 7500/mie ..in aerul respirat ... :ha: i-am atras atentia lui koala ca a pus prea mult zahar in vin .... :ha:

cred ca apari in 50% din poze ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

da...asa e ,este a lui astral ... care astral 2000 sa facut astral 7500/mie ..in aerul respirat ... :ha: i-am atras atentia lui koala ca a pus prea mult zahar in vin .... :ha:

cred ca apari in 50% din poze ....

Ti s-a parut, Lipovene...eram si eu p-acolo, tanara speranta, dornica de sa-nvete, sa acumuleze din experienta cunoscatorilor... :ha:

Si ce, zaharul brun nu-i bun la tuica fiarta?

Link spre comentariu

Vizitator koala

Pacat ca nu puneti si numele celor care sunt in poze !

Le e rusine de ce-au facut :x , asa ca vor sa ramana "incognito" :ha: :ha: :ha: ...

PS : @lipoveanu - Luciene, inca o data, bogdaproste de icre ! ...

Link spre comentariu

Pacat ca nu puneti si numele celor care sunt in poze !

Le e rusine de ce-au facut :x , asa ca vor sa ramana "incognito" :ha: :ha: :ha: ...

Ok, bine, recunoastem, in cor toti trei, ca ne-am simtit f bine ! :banana :banana :banana

Link spre comentariu

Noi, astia de departe nu putem iesi acolo cu voi in fiecare WE , dar am vrea sa putem si noi asocia o fata cu un nick !

Dar daca e asa greu de dat un titlu la o poza....forget about it !

0745634366
Link spre comentariu

Oameni buni, cineva a propus sa ne punem pe masina stickere cu nickul de pe forum. Poate gasim un sponsor, dati-mi si mie care vreti sa va fac, sper sa gasesc un sponsor milos (ca tocmai si-a luat FJCruiser si suspectez ca ar vrea sa fie primit cu urale pe-acilea si nu stie cum s-o faca, il luminez eu slp )

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

:h5 astral2000, pe tine nu are cum sa nu te recunoasca de acum incolo cineva ``EU SUNT ASTRAL2000 BEEEII`` asta sunt cuvintele tale daca-ti aduci aminte :ha: :ha: ``SEMACA,LIPOVENEEEEE>>>EU ASTRALLLLLLL``` :ha: :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Felicitari domnilor! :h5 :bravo

De COMUNA 4X4 s-a mai vb la spritz?

Si totusi escavatorul de ce nu v-a incropit repede o groapa ca la URSUS?Sau a venit numai la :x :x ?

Link spre comentariu

Vizitator carmen

Felicitari domnilor! :h5 :bravo

De COMUNA 4X4 s-a mai vb la spritz?

Si totusi escavatorul de ce v-a incropit repede o groapa ca la URSUS?Sau a venit numai la :x :x ?

frumoasa iesire. imi pare rau ca nu am fost cu voi

Link spre comentariu

E acelasi tractorist de la iesirile anterioare?La prins microbul 4x4 sau a asociat masinile 4x4 cu gratarul si :x :x :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare