Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 450
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Oameni buni, cineva a propus sa ne punem pe masina stickere cu nickul de pe forum. Poate gasim un sponsor, dati-mi si mie care vreti sa va fac, sper sa gasesc un sponsor milos (ca tocmai si-a luat FJCruiser si suspectez ca ar vrea sa fie primit cu urale pe-acilea si nu stie cum s-o faca, il luminez eu slp )

Exista aici un camarad carte face asa ceva. E un student din Iasi. Eu zic sa apelam la el pt stikere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre consateni,

a fost o iesire COPIOASA din toate punctele de vedere. Ptr cei ce n-ati ramas la final totul s-a terminat cu o escapada noroiasa si continuata cu un raid absolut SUPERB pe campuri prin zapada virgina pe ruta Calugareni-Comana-Vidra-Berceni-Bucuresti! Multumesc organizatorilor si participantilor mai off sau on care mi-au dat sansa sa fiu alaturi de ei la aceasta intalnire!

@nike & gasca nu am inteles de ce te-ai cotit, ai pierdut ceva frumos!

Pe aceasta cale imi cer scuze participantilor care s-au tinut dupa noi (eu si colegul meu de liceu ... cu care m-am vazut dupa 14 ani pe un camp, la o intalnire offroad :ha: :ha: ) care intrebau tot timpul: "Cat mai e pana la sosea?" si eu le raspundeam "vreo 3km!" ... :ha: sau: "hai baietii, gazzzzz!" "hai baietii, curaj si spannn" "haide, haide ca va calc pe coada!" :ha: :ha:

@bullbar - fratica trebuie neaparat sa facem acel traseu dupa ce s-o topi zapada ... e "haos pe paine" ... si e o alternativa buna la Calugareni! Este senzational sa mergi cu peste 100km/h pe camp arat si acoperit de zapada ... Parca eram dilaii aia de araboi din desert!

Poze si un film surpriza maine, acum nu mai sunt in stare ... ma dor toate oasele dupa ce ne-am zdruncinat de ne-au luat dracii!!! :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@astral2000 :h5 :bravo :bravo :bravo

Facem si noi cunostinta cu oamenii...ca masinile le cam stim :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

In ce sens camarad? SI in ce sens le face?

Eu incerc sa le scot pe mocaceala. Nu ca ar costa prea mult, dar e efectiv complicat sa strangi cate 5 lei de la fiecare. Mai bine le fac gratis si la iesiri beau cate o bere de la fiecare. De la Astral2000 mai multe ca are loc in bena, ce dreq...

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

@Yonutz - belea sa mergem acolo!!! Daca mergem imediat dupa ce se topeste...ne troliem 5 km :ha: :ha: :ha: Este imposibil sa iesi din gaurile alea daca e moale! Abia astept! Pana atunci insa...mai honarim prin zapada cum ii place...arabului!!!! :ypu :ypu

Paragusul...e ok cum zici tu!

Link spre comentariu

Bah, io v-am zis ca puteti sa-mi tineti stikerele pe masina contra unei sticle de vin ... M-am sucit acu, va fac stikerele GRATIS cu numele vostru dedesubtul brandului pe care vreau sa-l promovez ... si puteti sa-l tineti pe masina cat vreti ... 2 stikere de geam de persoana ... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

@bullbare n-ai invatat nici pana acum? numai aia cu toyota se troliaza ... noi "shenilam" ... ca avem cu ce ! Cu gume bune si sange in instalatie noroiul ala va fi istorie! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

In timp ce unii dintre dvs beau si mancau...eu impreuna cu alti trei viteji ne-am avantat in padurea de peste DN! Nu am decat aceste date: Un cherochee, un patrol y61 la 4 usi si un mitshu L200. Ne-am pozat, ne-am filmat, ne-am dat....dar, iertare....cine sunteti? (Uitai in svancul andrenalinei sa va intreb cum va intitulati)

P.S. Poate puneti si ceva poze sau filme de acolo!

Link spre comentariu

Faina distractie. Bravo

Tineti-o tot asa. :banana

Ca viata e scurta. :grin:

Ma bucur ca l-am vazut si pe Bogdan4x4 cu voi acolo. :rsp

Link spre comentariu

Felicitari tuturor pt iesire!

Daca aveam atelajul inscris veneam precis, insa unii vor taxa de trei ori mai mare... :uameni si de unde bani???

Inca mai sper... sa vedem noul guvern ce face...

Link spre comentariu

Foarte tare ieshirea. Felicitari Koala. Dar sper ca nu ati gasit dintii lui Sinan. Poate data viitoare pot spune si eu prezent daca ma primiti binentzeles :1

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare