suzuker Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pt vali alias Babu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @srevni Tu cum ai ajuns pe-acolo ? Ai facut un drum special din Cluj ? Hehehe, a fost din ciclul: nu e pt. cine se pregateste, e pt. cine se nimereste. Am fost prin capitala vreo 2 zile (nevasta-mea inca mai lucreaza acolo). Am inceput mutarile sa vina inapoi la cluj. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie multam fain suzuker :h5 :x s-a baut oala si dintii nu erau acolo, tebuie sa-i cautam alta data :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie A fost foarte draguta si iesirea asta! Desigur, s-a pus accent mai mult pe socializare (asta iese intotdeauna foarte bine! :ha: ) Eu am avut parte si de senzatii extreme cand am plimbat ursu' pe rau in gios, spre un mal frumos ... As fi vrut sa atacam si padurea dar...mi-era frig la picioruse...de la udatura... :x Poze,nu prea am ...acumulator problem. Multumiri: lu' Nashu Koala pentru ca intru cautarea protezei blui Sinan a reusit sa adune atatia dentisti la un loc :ha: ; lu' sensei care mi-a facut o poza, aia cu U-boatu', care ...ma reprezinta :ha: ; lu' Petrica, bullbar, pentru deosebita tuica de Ursici (n-am baut-o pe toata ...sa stii...) :h5 ; Lui suzuker si lui emanuel pentru curajul de a-mi da pe mana acareturile, sa conduc si eu un pic... :ypu Lui astral2000 ca e baiat valabil si corespunde in mod deosebit pentru viitoarele petreceri 4x4 :bannana Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Merci Yonutzu` de urari. Si eu m-am bucurat sa te vad dupa atatia ani si sa constat ca tot dilimache ai ramas :h5 Iaca si niste poze..., ca dupa distractie, unii au mai si muncit cu truda pana noaptea tarziu..., nu ca altii care s-au dus acasa la caldurica :uameniDSCF2919.jpg[/attachment:v4oajk30] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a2-a... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a 3-a :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a 4-a :banana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a 5-a :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a 6-a :roll: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea a 7-a..., cred :roll: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie partea..., nu mai are importanta :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Inca doua si..., time-out :T Cam asta faceau niste dilii aseara :1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Frumoasa adunare :1 Am incercat de cateva ori sa rastorn patrolul pe urcarile alea si nu am reusit :banana .Papa si sprit la discretie.Multumesc grataragiilor pt rabdarea lor.Spre final m-am pricopsit cu betivu de Nicu Iorga :uameni in masina si ne-am inpachetat grav :x .Multumesc lui Navara ca ma adus acasa. Cand mai iesim ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Nanuk si Semaca :1 pt scuba diving :h5 Cine are filmarea din aer ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie eu zic sa iesim saptamana viitoare iar.dar haideti sa mergem la Targoviste -Breaza undeva.de gratar e genial la Calugareni dar am tot fost.....oricum a fost supermisto si lumeee muuuultaaaaaa. ieri il duc pe nea semaca acasa si , dupa ce ia in brate statia,termosul,sticla de palinca de la bullbar se uita la mine si zice : "dobitocule" si pleaca. :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Nike ... acu' inteleg de ce nu ati tinut pasu' cu noi si ati tras pe dreapta acolo in padure ...sa cautati traseu "hard"! :ha: :ha: :ha: Tot urlam prin statie ... Nike, nike ... 'geaba ... lui nike ii daduse Nicu statia pe 43gr., ce reaqu sa mai auda! La intrarea pe camp am bagat o goneta incercand sa scarpinam grupul de 4-5 caprioare pe spate ... Evgheny zice ..."cata iepurii Ioane !!!"... :ha: :ha: :ha: ... zic: "poti fugi mai repede ca ei?" si dementu' calca masina de am dat cu capatana de tetiera si klaus (celalalt coleg) de pe bangheta din spate ajunsese in portbagaj ... Deabia la primul pitstop la intalnirea cu paznicul de vanatoare ne-au lamurit colegii din fata ca nu erau iepuri ... erau caprioare ... :P Ce dilimani ... totul ni se parea mic si aproape la viteza aia ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie @nike am eu filmarea, o prelucrez si o sudez de altele, bag o muzichie si o sui sus! @ursu - pai da ... daca il lasai in padure, sa vina in vreo bena sau cu microbuzu' ... se schimbau datele problemei ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie O intalnire frumoasa, cu participare numeroasa; multi prieteni vechi, multi prieteni noi, atmosfera extraordinara la -14 grade... :grin: :h5 :bravo :tr :be :ca :2dr :ft :Gr :cl Pun si eu un filmulet si 3 poze ; restul au fost facute si se afla pe aparatul lui Koala... :grin: :h5 [youtube:dd59ekn6] [/youtube:dd59ekn6] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie :1 ptr. iesire! Se pare ca v-ati distrat super! Abia astept sa fac si eu o iesire cu voi si sa va cunosc personal! Inca o data.... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Pentru toti cei care au avut rabdare sa mearga pana la capat aseara, pentru Yonutz si bullbar care au apreciat traseul in mod special... :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Ianuarie, dar anul trecut… :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Apropos de ravene, incrucisari de punti si putina cura de namol tot pe acolo, ca de data asta n-am avut cum sa avem parte de el, la -12 grade dupa cum zicea cineva din coloana pe CB, ingheata si "parul ondulat" al soacrei din anumite parti pubiene … :bannana Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Si uite si-o balta pe care am ratat-o de data asta, dar cand se dezgheata, bullbare, Yonutze poate mergem sa facem o baie… :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie Si ultima, si sper ca nu v-am plictisit, acum vreo luna cand campul nu inghetase complet. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate