Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Vizitator koala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 450
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Sinane, 'tu-ti dintii aia ai tai ! - sambata - 10 ianuarie

Ce ma enervati.

Chiar daca sunt peste 300km pana acolo.

Alinee, fa-mi o oferta de gume ca mor.

Imi vine sa-mi bag picioarele in ea de sesiune. Ma mananca-n c.r sa fac inca o facultate la 35 de ani.

:bravo domnilor

Felicitari.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi nu am rezistat si m-am intors precum criminalii aia la Calugareni. Am bantuit singur dupa urme si evident pana la urma m-am ratacit in padure si am dat in niste brazde, drept pentru care am facut cale intoarsa. Descarc pozele acus si revin cu "subtilitati" :beer:

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

@Parangusul

Regula nr 1 ... si singura pe care o respect [eu] in teren:

1. Nu pleci niciodata singur in teren oricat de bazat te-ai crede!

In alta ordine de idei pune mana si ia telefonu' la cativa baieti de pe aici daca mai ai de gand sa pleci singur [sper sa nu]... Venim noi unul dupa tine daca ramai incotopenit pe undeva pe langa Bucuresti!

@Cristi alias Off-road runner

Asta vb cu Bullbar ieri - zona are un potential urias ... asteptam dezgheturile ... dupa care mergem pe urmele copiilor lui Sinan ... Ca pa' Sinan cica l-au gasit astia cazut la datorie cu o sticla de J&B intr-o mana si cu un cigar de foi in cealalta ...undeva acolo in mlastina ...

si mai am ceva frumos in vizor ... Giurgiu spre Zimnicea pe malul Dunarii ...

In alta ordine ma bate gandul sa anunt strigarea ptr luna februarie (undeva pe 07 sau 14) la un raid & offroad de 24 sau 36 h fara intrerupere decat de pisare si alimentare, mancam din mers cam tot in acelasi stil de mers ca cel de aseara: pe ruta Bucuresti-Fundulea-Ileana-ValeaArgovei-Frasinet-Coconi-Chiselet-Spantov-Ulmeni-Curcani-Nana-Galbinasi-Fundeni-Branesti-Bucuresti ! Sunt circa 200 km care se pot face ...in maxim 2 zile ...

PS - 200 km sunt pe sosea ... pe langa drum sa zicem ca nu sunt mai mult de 180 ... :ha: :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu zic sa iesim saptamana viitoare iar.dar haideti sa mergem la Targoviste -Breaza undeva.de gratar e genial la Calugareni dar am tot fost.....oricum a fost supermisto si lumeee muuuultaaaaa

Super!

Iesirea se face sau nu ? Hai Nanuk, fa-i un topic nou!

Link spre comentariu

In alta ordine ma bate gandul sa anunt strigarea ptr luna februarie (undeva pe 07 sau 14) la un raid & offroad de 24 sau 36 h fara intrerupere decat de pisare si alimentare, mancam din mers cam tot in acelasi stil de mers ca cel de aseara: pe ruta Bucuresti-Fundulea-Ileana-ValeaArgovei-Frasinet-Coconi-Chiselet-Spantov-Ulmeni-Curcani-Nana-Galbinasi-Fundeni-Branesti-Bucuresti ! Sunt circa 200 km care se pot face ...in maxim 2 zile ...

PS - 200 km sunt pe sosea ... pe langa drum sa zicem ca nu sunt mai mult de 180 ... :ha: :h5

drumurile intre cimpuri sint super bune, cel putin pe anumite portiuni (ca nu cred ca o luam pin brazda); cui ii place rally-raid-ul o sa aprecieze traseul. lucuri de joaca interesante sint in zona gurbanesti, la vreo 64km de bucuresti.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

@Parangusul

Regula nr 1 ... si singura pe care o respect [eu] in teren:

1. Nu pleci niciodata singur in teren oricat de bazat te-ai crede!

In alta ordine de idei pune mana si ia telefonu' la cativa baieti de pe aici daca mai ai de gand sa pleci singur [sper sa nu]... Venim noi unul dupa tine daca ramai incotopenit pe undeva pe langa Bucuresti!

@Cristi alias Off-road runner

Asta vb cu Bullbar ieri - zona are un potential urias ... asteptam dezgheturile ... dupa care mergem pe urmele copiilor lui Sinan ... Ca pa' Sinan cica l-au gasit astia cazut la datorie cu o sticla de J&B intr-o mana si cu un cigar de foi in cealalta ...undeva acolo in mlastina ...

si mai am ceva frumos in vizor ... Giurgiu spre Zimnicea pe malul Dunarii ...

@Parangusul - si eu te pot ajuta oriunde pe langa Bucuresti la o raza de 100 km la orice ora. Ai telefonul meu in prezentare.

@ Yonutz ideea este geniala cu Offroad - Rally raid - Anduranta! Circuitul ORA - 48 de ore! Belea! Punem un premiu de 100 de euro si nimeni nu are voie sa modifice nimic. Numai sa umple rezervorul! Cine are nevoie de reparatii e...OUT! Perfect! :ypu Traseul e belea! Sunt de toate!

Link spre comentariu

Asta cu "IMS"-ul tras de cur in sus e momentul meu preferat ... Cica dupa ce ca nu merge bine cu fata, nici cu spatele nu merge! O mai fi fost vreo masina troliata in gropita aia, ca n-am fost atent?! :ha: :ha: :ha:

Dane da-o reaqu de vrajeala, stiu ca ai oprit acolo intentionat ptr poze ... ai vrut sa induci lumea in eroare sa le cumperi Toyotele pe bani de nimic ... si dupa aia sa le arati cum se abordeaza gropanul ala cu rotile date jos, "pe rulmenti" numai ... :ha: :ha: :ha: Te-am prins banditule mic ... joci la guerrila cu baietii ... :ha: :ha:

Link spre comentariu

Bre Svejk ... vezi ca trag spre mare ca pinguinu'... Nu iti spune nimic "locala" asta :P ?

Link spre comentariu

@bullbar ... eu pun suta de acuma pe masa ...parol! :h5 cum s-ar zice la poker: merg pe neveu! :ha: :ha:

Link spre comentariu

@bullbar ... eu pun suta de acuma pe masa ...parol! :h5 cum s-ar zice la poker: merg pe neveu! :ha: :ha:

NU merge asa. Fiecare participant pune cat trebuie pana afacem 100 euro. Daca ai asa multe sute...mai da-mi si mie :ha: :ha:

Cu suta aia se vor echilibra rotile si se va face unghiul de fuga pt castigator. Macar atat sa-si acopere! :banana :banana

P.S. Pune dom'le filmul ala cu care ne ameninti!

Link spre comentariu

Nu inca ... astept reactia care sa declanseze explozia ... Sa nu zica lumea ca sunt mistocar gratuit ... :ha: :ha: Daca totusi nu apare reactia o sa o pun undeva si iti dau acces sau linkul! :h5

Link spre comentariu

hai ca incep si eu cu o mica selectie de poze.

Yonutz, bullbar, stati linistiti, nu e prima data si nici ultima cand sun dupa cai, tractoare sau dupa voi. Am o lista de telefoane mereu la indemana, cam de prin toate judetele pe unde ma apuca bazdacii :))))

pozele, filmele mai pe maine ca nu gasesc cablul prin casa si camera cu care s-a filmat, inclusiv din motoparapanta, era a mea.

Daca vrea cineva toate pozele sau o anumita poza in format original (5-10 mega bucata) sa puna aici un ftp sau sa ma alerge prin padure sa ii scriu un cd. :)))

Paragusul

Link spre comentariu

sper ca v-au placut, inca o data, asta e doar o selectie din ce mai tin eu minte (ca si eu am cantat cu astral 2000 de gat si am acceptat toate merele si portocalele alea pline de dinti de Sinan de la nea luigi :x )

Paragusul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare