Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OPEL FRONTERA

thunder rock

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...

Re: OPEL FRONTERA

sunt suparat.

diferentialul fata, de fapt satelitii din el, facuti muci dupa ce au fost schimbati acum 3 luni. Nu i-am dat cine stie ce forja, maxim 5-6 iesiri mai serioase.

Vorbeam cu cineva care are Frontere la dezmembrat si-mi spune ca e imposibil la dif-ul fata sa sparg ceva... dupa care ma intreaba: "da ai mers pe 4x4?" :grin:

In concluzie: e o masina buna, dar nu pentru ce vreau eu, mai nou. Plimbari in natura, sa treci un santz, sa calci un caine, e ok. Sa urci pe m-tii baiului (si acolo ajutat de troliul lui geppe), sa faci o transalpina, sa vizitezi m-tii Dobrogei sau ai Buzaului, sa gasesti parcare iarna in Poiana BV, cand e full, sa o alergi pe un camp (si chiar sa dai intr-un sant cu 60 la ora), ...la asta merge. Dak e bine intretinuta. Dar cam atat. Dupa, incep necazurile si gaurile in portofel.

PS. o fac si va fi scoasa la vanzare. Punct. :cr

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 11 luni mai târziu...

hm...daca vrei sa o scoti in teren, e riscant sa dai banii pe asa ceva ....eu le am crapate pe amandoua pe spate...si ma bate gandul sa-mi fac niste aparatori..

si am promis o poza cu troliul....am gasit una de la Sibiu

am stat 2 luni cu masina asta pe desktop si tocmai dupa o luna de navigat pe forum am dat de d-voasta.arata bn innamolita :bravo

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

Sal din activitatea de pe aici i-mi dau seama ca frontieristi nu prea sunt .Oricum cam naspa ca Frontera e trecuta la sectiunea altele/trotinete :uameni .

:bravo :bravo poate si datorita numarului redus de fronteristi

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Re:

Si asa cum ii sta bine unei sectiuni iata si cum se joaca cehii in noroi...

http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/th_drahany2007.jpg[/url]

din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :)

Link spre comentariu

Re: Re:

Si asa cum ii sta bine unei sectiuni iata si cum se joaca cehii in noroi...

http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/th_drahany2007.jpg[/url]

din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :)

:p :p eu cred ca patrolul este un off-roader fantastic dar nici sa judecam cartea dupa ambalaj. :uameni

Link spre comentariu

daca nu ma insel inaintea patrolului a urcat tot o Frontera :h5, nu are rost sa comentam ca a mea e mai buna ca a ta, e vorba de sectiunea dedicata Noua posesorilor de Opel Frontera, in care sa ne putem spunem doleantele, durerile, bucuriile fata de aceasta masina. Numai bine!

Link spre comentariu

daca nu ma insel inaintea patrolului a urcat tot o Frontera :h5, nu are rost sa comentam ca a mea e mai buna ca a ta, e vorba de sectiunea dedicata Noua posesorilor de Opel Frontera, in care sa ne putem spunem doleantele, durerile, bucuriile fata de aceasta masina. Numai bine!

a zis ceva domnul max in legatura cu sectiunea?oricum cred ca este ocupat cu MMOF!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut! Cunoaste cineva Opel Frontera, cu motor de benzina 2200 cmc "ecotec".? Cica ar consuma mai putin decat modelele 2000 cmc benzina. Este oare adevarat?Sunt fiabile motarele respective?

Link spre comentariu

Depinde. Sunt trei tipuri de motoare de 2200 ecotec:

1. X22XE Montate pe Frontera A (pana in 1998)

2. X22SE Montate pe Frontera B (dupa 1998)

3. Y22SE Montate pe Frontera B (pana in 2004)

Fiabile sunt. Conform manualului, motorul de 2200 consuma mai putin decat cel de 2000, dar eu inclin sa cred ca in realitate este invers. Eu nu am reusit sa ating consumurile din manual. Ce mi-a iesit mie a fost: minim 10 - 11% :ang2 ; maxim 20% :oo .

Despre consumurile reale ale motoarelor de 2000, rog posesorii sa scrie.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

:p e club 4x4, nu opel sau nissan sau mai stiu ce, ce facem acum ?!! bisericute ?!! Nu face nimeni misto , pur si simplu ne intereseaza toate 4x4, voi nu iesiti de aici ?!!! :p

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare