thunder rock Postat Martie 15, 2008 Autor Partajează Postat Martie 15, 2008 Re: OPEL FRONTERA Ma risc 8) Arata f bine troliul :h5 Si in cazul tau isi face si treaba I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: OPEL FRONTERA sunt suparat. diferentialul fata, de fapt satelitii din el, facuti muci dupa ce au fost schimbati acum 3 luni. Nu i-am dat cine stie ce forja, maxim 5-6 iesiri mai serioase. Vorbeam cu cineva care are Frontere la dezmembrat si-mi spune ca e imposibil la dif-ul fata sa sparg ceva... dupa care ma intreaba: "da ai mers pe 4x4?" :grin: In concluzie: e o masina buna, dar nu pentru ce vreau eu, mai nou. Plimbari in natura, sa treci un santz, sa calci un caine, e ok. Sa urci pe m-tii baiului (si acolo ajutat de troliul lui geppe), sa faci o transalpina, sa vizitezi m-tii Dobrogei sau ai Buzaului, sa gasesti parcare iarna in Poiana BV, cand e full, sa o alergi pe un camp (si chiar sa dai intr-un sant cu 60 la ora), ...la asta merge. Dak e bine intretinuta. Dar cam atat. Dupa, incep necazurile si gaurile in portofel. PS. o fac si va fi scoasa la vanzare. Punct. :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: OPEL FRONTERA Si ce urmeaza ? Toyota , Nissan ,sau mitsubishi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Re: OPEL FRONTERA Poate un pajero 1 ca ai si tu (gepetto) una de piese, am si eu una de piese. In caz de ceva ne completam unu pe altu` OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: OPEL FRONTERA Sal din activitatea de pe aici i-mi dau seama ca frontieristi nu prea sunt .Oricum cam naspa ca Frontera e trecuta la sectiunea altele/trotinete :uameni . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: OPEL FRONTERA hm...daca vrei sa o scoti in teren, e riscant sa dai banii pe asa ceva ....eu le am crapate pe amandoua pe spate...si ma bate gandul sa-mi fac niste aparatori.. si am promis o poza cu troliul....am gasit una de la Sibiu am stat 2 luni cu masina asta pe desktop si tocmai dupa o luna de navigat pe forum am dat de d-voasta.arata bn innamolita :bravo http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: OPEL FRONTERA Sal din activitatea de pe aici i-mi dau seama ca frontieristi nu prea sunt .Oricum cam naspa ca Frontera e trecuta la sectiunea altele/trotinete :uameni . :bravo :bravo poate si datorita numarului redus de fronteristi http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: OPEL FRONTERA Fronteristi de pretutindeni uniti-va :h5 Transalpina 3-5 iulie intalnirea in Voineasa 5-6 frontere prezente si invitatia e si pt alte acarete :ha: detalii in pm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: OPEL FRONTERA Rugaminte pentru admnisatratori: faceti-ne si noua, posesorilor de Frontera, o sectiune dedicata, si ale noastre sunt 4X4. Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: OPEL FRONTERA Rugaminte pentru admnisatratori: faceti-ne si noua, posesorilor de Frontera, o sectiune dedicata, si ale noastre sunt 4X4. Multumim! da aloo............. se aude? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Si asa cum ii sta bine unei sectiuni iata si cum se joaca cehii in noroi... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/th_drahany2007.jpg[/url] din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Re: Si asa cum ii sta bine unei sectiuni iata si cum se joaca cehii in noroi... http://i169.photobucket.com/albums/u230/celcearestaff/th_drahany2007.jpg[/url] din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :) :p :p eu cred ca patrolul este un off-roader fantastic dar nici sa judecam cartea dupa ambalaj. :uameni http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: OPEL FRONTERA din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :) daca nu ma insel inaintea patrolului a urcat tot o Frontera :h5, nu are rost sa comentam ca a mea e mai buna ca a ta, e vorba de sectiunea dedicata Noua posesorilor de Opel Frontera, in care sa ne putem spunem doleantele, durerile, bucuriile fata de aceasta masina. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: OPEL FRONTERA din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :) daca nu ma insel inaintea patrolului a urcat tot o Frontera :h5, nu are rost sa comentam ca a mea e mai buna ca a ta, e vorba de sectiunea dedicata Noua posesorilor de Opel Frontera, in care sa ne putem spunem doleantele, durerile, bucuriile fata de aceasta masina. Numai bine! a zis ceva domnul max in legatura cu sectiunea?oricum cred ca este ocupat cu MMOF! http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: OPEL FRONTERA Salut! Cunoaste cineva Opel Frontera, cu motor de benzina 2200 cmc "ecotec".? Cica ar consuma mai putin decat modelele 2000 cmc benzina. Este oare adevarat?Sunt fiabile motarele respective? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: OPEL FRONTERA Depinde. Sunt trei tipuri de motoare de 2200 ecotec: 1. X22XE Montate pe Frontera A (pana in 1998) 2. X22SE Montate pe Frontera B (dupa 1998) 3. Y22SE Montate pe Frontera B (pana in 2004) Fiabile sunt. Conform manualului, motorul de 2200 consuma mai putin decat cel de 2000, dar eu inclin sa cred ca in realitate este invers. Eu nu am reusit sa ating consumurile din manual. Ce mi-a iesit mie a fost: minim 10 - 11% :ang2 ; maxim 20% :oo . Despre consumurile reale ale motoarelor de 2000, rog posesorii sa scrie. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: OPEL FRONTERA 90 km/h-100km/h =8l/100km; :banana deci minimi 8l-maxim...''fara numar'' :ha: http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: OPEL FRONTERA 7-8l in regim de pana la 4000rot/min extraurban 11,5 l in regim urban X20 SE frontera 1996 sbw I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: OPEL FRONTERA acum avem rubrica noastra!domnul soimu' puteti muta subiectul? http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: OPEL FRONTERA din ce am vazut aici, arata ca frontera a fost incapabila sa urce un deal , in timp ce patrolul ( din care se filma ) si hummerul erau in mediul lor :) daca nu ma insel inaintea patrolului a urcat tot o Frontera :h5, nu are rost sa comentam ca a mea e mai buna ca a ta, e vorba de sectiunea dedicata Noua posesorilor de Opel Frontera, in care sa ne putem spunem doleantele, durerile, bucuriile fata de aceasta masina. Numai bine! :p e club 4x4, nu opel sau nissan sau mai stiu ce, ce facem acum ?!! bisericute ?!! Nu face nimeni misto , pur si simplu ne intereseaza toate 4x4, voi nu iesiti de aici ?!!! :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate