pvf Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Salut, Ce ziceti de criza asta? adevarul ca se vand multe masini in perioada asta. Citeam la vanzari o kia, oricat ar fi pretul, poate ca e mic dar nu se vinde. Oare cine profita acum? Sau cum sa trecem peste ? Cine vinde masini acum, cred eu , ori lassa la pret (daca nu sunt samsari, care urmaresc un profit), ori nu le vand. Eu si vand masina mica dar si caut masina 4x4. Eu am leasing destul de nasol, sincer as da masina napoi la banca dar ce sa fac cu firma ca nu mai vad un credit pe veci. Am incercat sa cumpar niste masini dar nu vor oameni sa lase nimic. Plus ca euro a crescut, foarte mult chiar. Multi se gandesc la varianta germania si numere bulgaria, de altfel foarte avantajos. Voi ce sfaturi aveti pentru cei ce vor masini acum..... Scuze de deranj..... :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Criza Cumpara-ti una din Anglia,preturile sunt de 3 ori mai mici.Daca esti sofer,nu prea conteaza pe ce parte e volanul,poate sa fie si in portbagaj.....mai ales pe teren.Plus ca ai avantajul ca o poti inmatricula direct pe numele tau in talon.Iar asigurarea nu e mai mult de 300 de lire pe an asta inseamna cam 330 de euro la cursul de acuma.Depinde cati bani vrei sa cheltui.Daca vrei sa investesti putin,atunci ceva de genul asta http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... otohosting si cu 1000 de euro ajungi cu el adus in tara,cu asigurarea platita pe un an.Daca ai mai multi, atunci ceva de genul asta http://cgi.ebay.co.uk/X-REG-2000-JEEP-G ... 240%3A1318 Crede-ma ca nimic nu se compara cu sunetul si puterea unul V6 american de 4000cmc pe benzina,iar de confort nu mai spun..Iar consumul nu trebuie sa te sperie,desi are 4000 nu e mai mare de 12% la drum intins,asta pt ca la 130km/ora motorul are in jur de 2000 de rotatii pe minut.Iar piesele de schimb sunt mai ieftine ca la Dacia.Si tracteaza 3500kg fara sa simta prea mult. http://uk.youtube.com/watch?v=qNQX_VT8l ... re=related Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Criza Aloha, in primul rand ai grija de leasing, sa speram ca va trece criza si apoi nu va fi usor sa-ti demarezi alte proiecte fara credit sau leasing. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Criza Salutare ... Sa nu te superi pe mine, dar cand ai demarat leasingul nu ai luat in calcul si "situatiile in care leasingul poate deveni nasol"? Sincer, 95% din cei care au leasing habar n-au ce scrie in contractul lor si li se ridica "penele" pe spate cand vad ca incep sa traga "camatarii" pe ei! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Criza Cand vrei sa iei un leasing, ia incearca tu sa negociezi contracul de leasing sa vezi ce iti zic baietzii!!! Depinzi de iei si asta e un lucru pe care cei de acolo il stiu foarte bine. Viata e un risc si fiecare din noi ni-l asumam Salutare ... Sa nu te superi pe mine, dar cand ai demarat leasingul nu ai luat in calcul si "situatiile in care leasingul poate deveni nasol"? Sincer, 95% din cei care au leasing habar n-au ce scrie in contractul lor si li se ridica "penele" pe spate cand vad ca incep sa traga "camatarii" pe ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate